Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
wexford881
csendes tag
Sziasztok.
A Ringke Dual Easy fóliával van valakinek tapasztalata? Ujjlenyomat olvasó és a képminőség mennyit változott? Érdemes ezt venni vagy inkább nézzek valami mást?
Az aliexpress-es meg ebay-es cuccok nem érdekelnek, maradnék a hazai boltoknál.
Előre is köszi. -
wexford881
csendes tag
válasz this is life #1863 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Akkor azthiszem megrendelem ezt. A felrakását meg majd úgyis a sarki gsm boltos-ra bízom.
-
wexford881
csendes tag
Volna még egy problémám a telóval. Mikor sokáig nem használom a telót ez a "Cella készenlét" elkezdi szopni az akkut. Ilyenkor egy éjjel reggelre vagy 10-12%-ot merül. Érdekes hogy mikor használom a telót olyankor lecsökken ennek a fogyasztása, csak olyankor merít ha huzamosabb ideig(több mint 1 óra) nem használom.
Google-ben utánanézve nem vagyok egyedül a pgroblémával (más miui-s telóval is előfordult pl.:pocophone) , de megoldást sehol sem találtam rá.
Esetleg itt találkozott valaki evvel? És mi okozhatja ezt, illetve hogy lehetne orvosolni?
U.i.: SIM kártya nélkül is csinálja ezt, tehát nem a kártyával vagy a hálózattal van a gond.[ Szerkesztve ]
-
wexford881
csendes tag
Ok, értem mint mondasz. Viszont az antenna akkor is működik ha nincs benne SIM kártya? (ezekszerint nagyon úgy tűnik)
Értem én hogy az lesz a legnagyobb fogyasztó, mert csak az működik mindig, de ez akkor is az átlagnál többet fogyaszt. Az előző telóim éjjelente 2-3%-ot merültek, ez meg 10%-ot, mindezt úgy hogy ennek sokkal nagyobb az akkuja. -
wexford881
csendes tag
-
wexford881
csendes tag
Szinte minden telómnál voltak ilyen gyorsan merülős problémáim, úgyhogy ezen már meg sem lepődök,viszont azok egy kis guglizással könnyen megoldhatóak voltak. Régebben az "Android Rendszer" meg a "Google Play szolgáltatások" merítette, viszont azokat a következő rendszer frissítéssel kijavították. Az előző telómnál (Mi A1) azt írta hogy a Wi-fi meríti, (valójában meg nem is használtam a wifit) közben valamit a google maps-ben kellet beállítani, hogy újra jó legyen. Tehát simán lehet hogy valami más szívja most is csak nem azt írja ki. Mindenesetre felrakom ezt a gsam appot, rootolni viszont úgysem fogok.
-
wexford881
csendes tag
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Nem rég rendeltem egy Ringke Dual Easy Wing hydrogel fóliát és elmentem egy néhány gsm szervízbe hogy feltegyék és valamiért senki nem akarta felrakni nekem. Volt aki azt mondta, hogy ezt a fajta fóliát nem lehet szépen felrakni, volt aki azt mondta hogy csak üvegfóliát rak mert az ilyenhez nem ért. Tényleg annyira nehéz lenne felrakni?
Youtube-on néztem videókat de mindegyiken olyan egyszerűen felrakták. Akinek esetleg ilyen fóliája van mik a tapasztalatai vele a felrakásával kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
wexford881
csendes tag
válasz vegyszer #2100 üzenetére
Hát ja. 3 helyen is voltam, 3-ból 2 csak üvegfóliát tud rakni, a hydrogél fóliához "nem ért". Persze felajánlották, hogy rendelnek olyat amit fel tudnak rakni. a harmadik helyen meg azt mondta hogy ezt a fajtát "nem lehet szépen felrakni" úgyhogy csak saját felelősségre,rakja fel, ha rosszul sikerül nem fizetik ki.
-
wexford881
csendes tag
Sziasztok.
Azoktól kérdem akik fólia nélkül használják ezt a telefont:
Átlagos napi használat mellett mennyire karcolódik a kijelző? Mindenképpen szükséges rá fólia vagy nélküle is oké? -
wexford881
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Tokot mindig is használtam és most is a saját gyári tok van rajta. Azt már tudom (korábbi tapasztalatból) hogy a kemény műanyag tokok nem érnek semmit, csak TPU vagy szilikon.
Jelenleg hidrogél fóliám van, az üvegfóliákat sose szerettem (hajlított kijelzőre meg szvsz pláne nem való), úgyhogy ez volt az egyetlen opció. Igazából csak mikrokarcok vannak rajta, azért is gondoltam hogy talán nélküle se lenne ennél nagyobb gondom. Akármilyen fólia is van rajta, a legkellemesebb nélküle volt, azért is tettem itt fel a kérdést. -
wexford881
csendes tag
Sziasztok.
Egy komoly probléma van a telefonnal.
Nem működik sem a hívás sem a hívásfogadás, mindig eldobja a jelet. Pedig azt mutatja hogy van, csak akkor tűnik el mikor hívás van. Volt factory reset, SIM kártya csere nem oldotta meg. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
wexford881
csendes tag
válasz Viktor0610 #4723 üzenetére
Köszi, bár nem tudom, hogy érdemes-e még költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzetben is elérhető a Raspberry Pi 5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI Mobil
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek