- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Novemberi hardverkavalkád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
Valakitől átvennék egy ilyen töltőt, ha többet rendelne, itt Pesten
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
kurion
senior tag
Ennél a special offer mit jelent? Árában nem tartalmaz töltőt esetleg?
[link]"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
endroid
csendes tag
Sziasztok! Van rá lehetőség, hogy ujraszamoltassam a kalória adatokat a mi Fit programban? Kicsit elírtam az adataimat, gondolom más kalória érték jön ki ha az ember 56, vagy 114 kg.
-
lócitrom
őstag
válasz Indiant #1839 üzenetére
egyrészt nehezen akarom elhinni, hogy ilyen idősen nem találkozott még alap kifejezésekkel. másrészt tényleg minimális szövegmennyiségről beszélünk. harmadrészt ha minimálisan is érdeklik a kütyük szinte kizárt, hogy a nyelv akadályt jelentsen. 9 évesen én az előttem lévő batár Videotont is szétszedtem volna, ha nem mondja el nekem a szerelő, hogy veszélyes lehet a képcső lecsatlakoztatása, ha kósza elektronok vannak még benne. szóval a modernkor gyermekét azért ennyire nem becsülném alá. ha nagyon kell a magyar nyelv még mindig telepíthető a fordítás.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Doki16
addikt
Mi a különbség az NFC nélküli kínai és a nemzetközi verzió között?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
törölt tag
Tudnátok abban segíteni, hogy iPhoneról bármilyen értesítés küldhető-e mi band 4-re? Jelenleg egy mi band 2-m van, ez csak az előre definiált néhány app értesítéseit mutatja. Van egy AMAZFIT bip is itthon, az minden értesítést mutat.
-
Golyo69
senior tag
Ilyen kupon nincs még 1? :)
Tudom vannak kuponok de azok x ezer felett érvényesekEnnyiert vennék én is
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
De egyébkent a CN verzió minden további gond nélkül tudom használni?
Minadage - val lehet angolul?
Vagy van vmi trükk erre?Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
net91
senior tag
Reggel kocsiba beültem vezettem 250 km-t, majd amikor kiszálltam a kocsiból azt jelezte, hogy 8900 valahány lépést tettem meg. Ebből a valós lépés maximum 50-100, ha volt. Nektek is ilyen pontatlan?
[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Vikitorony
tag
-
eddieke666
aktív tag
Valaki ajánlana külföldről jó minőségű szilikon szíjat mi band 4-hez?
-
Lordus
senior tag
válasz eddieke666 #1870 üzenetére
ilyen nem létezik
de van megoldás, veszel olcsót, mert ugyan azt kapod, mint ha drágát vennél, ÉS veszel hozzá FÉM pöcköt.
Tapasztalat: az első használatkor, az első napon garantáltan eltörik a műanyag pöcök. de ha kicseréled fémre, akkor nem rossz a minősége, kicsit keményebb, mint a gyári, kevésbé rugalmas, de a méret jó. nehezebb kivenni az órát belőle, mert ugye keményebb.
de a drágább is pont ilyen lesz és ott se garantált még a fém pöcök sem...[link] pöcök: 3 db 150 ft
[link] Szíj: 250 ft darabjaén ezeket vettem, free shippingesek.
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Holnap jön meg a Band 4. Milyen applikációval érdemes használni?
Régen, Mi Band 2-nél még voltak alternatívák, csak ezért kérdezem. Azóta kimaradtam ezekből..-
-
kelly416
veterán
válasz V.Stryker #1874 üzenetére
Egyrészt nem kínai app, miután MIUI-t használok (még pár napig, ameddig nem enged BL-t nyitni), herótom van, hogy minden adathoz mindig hozzáférést kérnek az appok. Másrészt szerintem (bár bő egy éve nem tudom, mennyit fejlődött a mifit) sokkal többet tud mint a gyári app. Harmad részt magyar (sőt, fórumtárs) az app fejlesztője, bármi van, mindig segít, gyorsan reagál. De próbáld ki mindkettőt és döntsd el magadnak, Neked melyik kell. Én még MiBand2-vel kezdtem el használni, mert ki tudta írni a karkötő a hívó fél nevét például, mifit-tel nem tudta. Azóta ezt használom.
-
Golyo69
senior tag
+1 a MiBandage-ra :)
Meg is vettem, megerdemli a fejlesztő :)Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
vilmose33
őstag
válasz vilmose33 #1841 üzenetére
Kipróbáltam a csatlakozást Samsung s8-al,azonnal csatlakozott. Csináltam a Mi Bánd 4-en gyorsan egy reset-et. S8-al megszüntettem a párosítást, Mi Fit-ből ki jelentkeztem , le is töröltem az S8-ról. iPhone X-re újra telepítettem , bejelentkeztem. Nem látja-akar csatlakozni a Mi Band-hoz . Annyi még, hogy az X-et látja a laptop is , Bluetooth nem hibás, illetve Mi Band-et is. Egymással nem akarnak kommunikálni sajnos.
[ Szerkesztve ]
A jövő most van
-
kelly416
veterán
válasz vilmose33 #1877 üzenetére
Véletlen nem kapcsoltad ki a láthatóságát a MiBand4nek Mifitben? Bár akkor nem látna a laptop. Viszont azt ne feledd, hogy a telóval bluetoothon nem kellene ismerjék egymást, egyenesen appból kell párosítani.
Szerk.:
Ha Mifitbe bejelentkezel, akkor eleve meg kellene találja a karkötőt, mert fiókhoz van párosítva. Nálatok nem tudom, hogy megy, nekem droidon 10-12 percbyi tucatnyi próbálkozás után sikerült egyszer, azóta teljesen jó. De az első nagyon nehezen ment. Ha nagyon nem megy, próbáld ki a fix-it for mi band alkalmazást, hátha segít.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
válasz kelly416 #1879 üzenetére
Igazából a legfontosabb ,hogy stabil legyen a kapcsolat és pl. ha eltáválodok a telefontól és megszakad a BT, akkor ha visszatérek, akkor automatikusan csatlakozzon. Illetve, hogy ha jelez egy emailt...amit utána megnézek a telefonon, akkor automatikusan a jelzés az óráról is tűnjön el. Ezek működnek?
Előzőleg egy Honor Band 4-em volt, iPhone-al a fentiek szerint tökéletesen üzemelt. Múlt héten lecseréltem a telefonom egy Xiaomi Note 8 -ra és ha megfeszültem se akart normálisan működni a fenti két dolog. Gondoltam kipróbálom a xiaomi telefont xiaomi karkötővel, hátha az a kettő jól együttműködik.-
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Alzán holnap 9-től 5510ft lesz.
-
-
Ármester
válasz V.Stryker #1878 üzenetére
Ha telón elindítod a Spotifít, utána már tudod vezérelni az óráról is.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kelly416
veterán
válasz V.Stryker #1894 üzenetére
App elindít, jobb felső sarokban "i" betű.
Korán van. Szóval ráböksz a párosított készülékre, alapképernyő alján a részletek alatt egy kék gomb, ott van leírás, de ezek szerint kell a mifit alapból, utána a mibandage, aztán mifit török, hekkelt mifit feltesz, azonosítási kulcs kinyer, hekkelt mifit töröl, mibandage azonosítási kulcs megad, örül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest