- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Leslie1966
senior tag
válasz the radish #1697 üzenetére
Akkor ezek szerint a Volume+ Power gombokkal a TWRP recovery sem indítható a telefonról?
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
the radish
senior tag
válasz Leslie1966 #1702 üzenetére
Így van. Csak adb segítségével indítható el. Persze ha lenne rá egyéb megoldás, azt én is szívesen venném. 😀
-
juuzer
addikt
válasz Feri1977 #1684 üzenetére
A P10 lite topicjában is röhej volt, amit leműveltél már bocsi.
Az akksinak meg egyébként kell egy kis idő (nekem az iPhoneomnál kb 2 hét volt) míg beáll. És igen a telefonok merülnek. 65 ezerért meg ne várjunk flagship szintet mert ahhoz közel sincs. Ez a telefon a legjobb midranger jelenleg és a helyén kell kezelni.
Vegyél iPhonet ha mindegyik droid ennyire off neked. (És ez most no offense tényleg)
Vamos a la playa.
-
Matyi222
senior tag
válasz Feri1977 #1698 üzenetére
Amit a fórumon a kolléga írt az minden droidon müködik, valamit nem értesz vagy nyomj még egyet a hangerő gombon.
Tehát nyomod lefelé a hangerőt, először viszi is le.Ezután addig nyomod tovább lefelé míg elő jön a rezgő mód.
Végül nyomsz rá még továbbra is lefelé és néma.
Remélem tudtam segíteni, most már tényleg használd a keresőt! 😁
Telefonról nem egyszerű ezt a hozzászólást megoldani, folyik homlokomon a víz! 😂😂😂
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Leslie1966
senior tag
válasz the radish #1703 üzenetére
A pi..ba, a pi..ba.( Sanyi , Üvegtigris)
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Matyi222
senior tag
válasz the radish #1707 üzenetére
Még nem néztem hozzá TWRP-t, így passzolom a kérdést. Várom az Oreot, oda úgyis másik kell gondolom 🤔
Ha van root a telefonon, ilyen quick reboot app nem lép a twrp-be?
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Feri1977 #1696 üzenetére
Az üzemidő annyira silány, hogy megvételkor 80%on volt, aznap este belaktam progikkal, másnap végig nyomkodtam, aztán az azt követő napon déltájban tettem töltőre.. durván 40 óra után. Persze nem futott a háttérben 2 játék (minek is futna..ha kell, indítom).
Ha ez kevés, a felhasználói szokáson változtass vagy keress akubajnok utódot.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
akinek van ilyenje mondjon már pár szót róla gyakorlatból.
fotók sötétben?
akksi mit bír?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Matyi222
senior tag
válasz the radish #1713 üzenetére
Oké, akkor ez ennyi
egyenlőre! 😁Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Leslie1966
senior tag
Na gyerekek, az új XDA-s TWRP jelentem működik, nem kell hozzá PC, a telepítés után a Volume+ és Power gomb módszerrel megy a telefonról.
-
gusthy
veterán
válasz Leslie1966 #1716 üzenetére
Na ennek örülünk. Szép kihívás lehetett.
-
MODERÁTOR
válasz Feri1977 #1698 üzenetére
Legyél szíves használni a keresőt, akár itt a topikban, de a google is elég jól működő dolog évek óta. A másik, hogy ez nem cset topik ahol minden 2. post a tiéd. Először olvas, keres aztán ha nagyon nem megy a dolog akkor kérdez.
Ne kelljen mégegyszer emiatt visszajönni szólni.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
the radish
senior tag
Melyiket tetted fel??? Részletek?
-
TGYI
csendes tag
Van valaki, aki az itt, vagy az eggyel ezelőtti hozzászólásban levő TypeC-mikroUSB átalakítót használta már sikerrel az USB-OTG funkcióhoz?
Van egy mikro USB-s flash drive-om és azt szeretném feléleszteni. Vettem már egy lapos kábelt, a végén mikro USB-vel és egy konverterrel, ami nagyon szép, de nem működik a flash drive így bedugván.
-
Klown
aktív tag
Nem követem a topic-ot, mert nagyon megy most a flood.
A múlt héten az volt a problémám, hogy a Telenor 4G-s hívásaim szakadtak. Úgy tűnik, hogy ez most megoldódott úgy, hogy kikapcsoltam a közelség érzékelőt és hívás közben kézzel megnyomom a főkapcsolót, hogy lekapcsoljon a kijelző. Azóta nem volt hívás szakadásom. Szerintem a közelség érzékelőm nem jó, bár próbára működik (2-3 cm-re tettem a kezemet elé, akkor kikapcsolt a kijelző), de valami mégsem smakkol. Lehet, hogy a Nillkin fólia nem tetszik neki, bár az érzékelő előtt ki van vágva gyárilag. Szerintem a fülemmel bontom, vagy tartásba teszem a hívást. Ez viszont design probléma, mert előtte a Huawei-jel sosem volt ilyen gondom.
Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>
-
arnd
senior tag
Én nem telepítem fel, csak bootolok vele "fastboot boot recovery.img".
-
nagyúr
válasz dragonfx #1723 üzenetére
A dupla vaku fele annyi fényt ad mint a Nexus5 egy vakuja A tesztfotókat engedd el, soha nem fogsz olyan képeket lőni. Az egész kép zajos lesz. Eleve gyenge fényben nem is hajlandó használni a 2. kamerát, kiírja hogy túl kevés a fény. Beltérben elég a 35% fényerő, kint max feljebb húzod, nekem kocsiban is elég ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Üdv,
a proximity szenzor problémához: én is rendszeresen nyomkodom a fülemmel össze-vissza, főleg akkor, ha kéz nélkül, csak a vállamhoz szorítva beszélek ... néztem, h mi lehet és azt találtam, h valszeg az okozza, h a szenzor nagyon kint van a telefon bal szélén és főleg ha nem kézzel fogom, akkor az egyensúly miatt inkább a közepe-jobb széle felé fexik fel a fülem - most ha jön hívás tudatosan kicsit a bal oldalához tartom a fülemet és akkor teljesen jó.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
huberpe
aktív tag
ha már a vakutéma előkerült, mióta felment az utolsó patch, ha bekapcsolom a zseblámpát erős narancssárga fénye van. előtte szép fehéren világított. működik valószínűleg a led, mert ha videózásánál állandóra állítom akkor fehér fényt ad. gondoltam ez is belefér a mai floodba. más is észrevette egyébként?
-
arnd
senior tag
Root saga:
Root Checker szerint root-olt.
File manager root igénye esetén is jónak tűnik.
Ennek ellenére nem sikerül bekapcsolni a root funkciót rajta.Viszont totalcommanderrel azért csak sikerült a host file-t kicserélnem, de újracsatolással:
AdAway HU sem működik természetesen, hiába kap root jogot.
Másik telefonról tettem át a host file-t.Az normális, ha az OEM lockot visszazárom akkor a root is megy a levesbe?
Ez a titkosítás tuti nem lehet az oka?
Mi a fenét nézek el?
Már ott vagyok, hogy xarom le, végül is a host file-t időnkét majd frissítem. Marad rootolatlan...
Bocsánat a sok kép miatt.[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz the radish #1720 üzenetére
TWRP working[link]
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Leslie1966 #1733 üzenetére
Ezt már néztem én is, de sajnos, túl bonyi nekem.
Értek a mókoláshoz, de ennyire nem.Xiaomi 13T
-
-
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #1736 üzenetére
Akkor illő volna ki dobni.
-
gusthy
veterán
válasz Luck Dragon #1736 üzenetére
Számomra az a rejtély, hogy valakiből egy telefon, egy készülék, egy buta gép hogy tud ilyen indulatokat kiváltani (nem ez a fórumtárs az egyetlen amúgy). Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy szólni kéne, hogy "hé, tesó, nyugi már, ez csak egy kütyü!".
-
-
nagyúr
válasz Leslie1966 #1733 üzenetére
Ez szép és jó csak épp a Magisk féle Root egy kalap szar! Megadod vele a root jogot és mégis csak read onlyba működik!
Frissíteni(magisk ot) nem lehet mert akkor bootloop a vége!
Ha pedig SuperUser zip el rootolod a magisk helyett TWRP be ragadsz(nem tölti be a rendszert csak a twrp indul ujra)
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. kérdés. Amikor nem ujj lenyomat olvasót használok, hanem a képernyőt akarom feloldani ugye mindig jelszót kér, de én nem akarok jelszót, hanem csak elhuzom az ujjam és oldja fel! A beállításokban csak olyan van, hogy ha kikapcsolom a jelszót akkor törli az ujj lenyomatot is pfff.. Nem lehetne ezt Meg oldani? Mert körülményes hogy jelszót SwiftKey felső apró szám sorával beirogatni..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
F.B.I.
veterán
válasz Feri1977 #1744 üzenetére
Nem fáradnál át egy Facebook csoportba? Ez egy szakmai oldal, ahol segítenek az emberek egymásnak de te, felnőtt, gondolkodó emberként kimeríted a - megpróbálok most finoman fogalmazni - troll elnevezést nálam!!!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
Mert asztalon van háttal lefelé és nem akarom egyenként felvenni új lenyomat miatt. Mert kesztyűbe vagyok. Az kéne simán mint többi telefonnal, elhuzod ujjad rajta és feloldani. A Gyári billentyűzet hulladék. SwiftKey a jó, és állandóan kis számokkal fent bírni pff..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
tomboy84
tag
Elakadtam a twrp telepítés közben. XDA-s leírás szerint csinálom: LINK
eljutottam odáig, hogy fastboot set_active b, ezután jönne az, hogy : fastboot boot twp.img
twp.img-t honnan szerezzek? Mert sehol nem találtam.Egyébként TWRP frissítés érkezése után megmarad? Build.prop módosításhoz is telepíteni kell, vagy elég, ha fastboot-ban fastboot boot recovery.img-al elindítom a TWRP-t és átírom amit szeretnék?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest