- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
bl4ze
veterán
Urak, segítsetek : MIUI 12 alatt nem indul magától a Viber. Telefon megy repülő módba, majd visszakapcs és a Viber sehol. Nem indul. Korábban szépen repülő mód után azonnal indult.
Most repülő módnál rögtön a zárképernyő vagy shade vagy mi a neve alól is eltűnik.
Az "auto start" be van kattintva, és az app is "lakatolt" védett.
Van valami tippetek? Rohad idegesítő, hogy kézzel kell minden alkalommal indítani.....:. bl4ze .:.
-
matt22
tag
Lehet arról tudni valamit hogy a 12-es MIUIval bevezetett letölthető AOD témák várhatóan mikortól lesznek elérhetőek a nem kínai romokon? Nagyon nem jönnek be a jelenlegi színes értesítési ikonok, főleg hogy nem az értesítés hanem az adott alkalmazás ikonját jeleníti meg. MIUI 11en még engedte downgradelni az AOD appot az utolsó normális verzióra (1.13) de a 12es MIUI már nem engedi😟
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Ténylegesen visszavonták a 12-est mert találtak benne hibákat, amint orvosolták újra kidobják a népnek.
Gondolom a "MI" globál régióra már megjelent .3 verzió lesz a nyerő. -
Jozsó
tag
Van az az animáció, amivel a lockscreen-ről visszatér (korábban, mintha alulról pattantak volna fel az ikonok, most meg vhogy a szélről jön be az összes). Azt nem lehet vhogy kikapcsolni? Tudom, hogy nagyon fancy, meg minden, de én annyira el lennék nélküle...
-
csiziktomi
senior tag
Na ez az első xiaomi telóm,amin fülhallgató hangszórót kellett cserélnem😀 Teljes siker,megint nincs miért lecserélni
-
tibi970307
tag
Nekem egyelőre nem jött be a MIUI 12.
Láthatóan van, hogy szaggat az animáció (főleg az alkalmazásváltó megnyitásánál), a kamera esetén is szaggat sokszor. Az akkumulátor idő jelentősen rosszabb lett. Tegnap voltam Bécsben, fényképeztem, használtam egy kis Google Térképet és 3 óra kijelzőidőt sikerült kihoznom. Egyébként sincs a SOT 5 óra felett. Korábban MIUI 11-gyel ez jelentősen jobb volt. 8 óra SOT nem volt ritka, ha fényképeztem, navigációt használtam, akkor azért jött az 5 óra mindig.Adok még egy esélyt neki, ha hazaérek, akkor kap egy gyári visszaállítást.
Egyébként a live wallpapert telepítettem manuálisan, de sötét módban mindig elsötétíti a hátteret is, amit én nem szeretnék. A kapcsoló, ami ezt kapcsolná semmi hatással nincs. Van erre valami megoldás?
-
DshadoW
tag
válasz tibi970307 #12971 üzenetére
Számolj be majd később is pls. Miután visszavonták a frissítést most megint feldobta, de én csak nem merem frissíteni
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
margithid
veterán
Nálam továbbra se jelez frissítést.
Global stable. -
csaba17
senior tag
Sziasztok!
Mától büszke mi9t tulajdonos vagyok.
A MI átköltözés appot használva elég csak megadnom, hogy én vagyok a fogadó(mi9t) a másikon(mi note 2) pedig hogy küldő vagyok és full át tudok költözni?
Visz mindent fiókot stb?
Vagy az új mobilon azért pl jelentkezzek be a mi és google fiókomba?[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Ha valakinek szüksége lenne rá: Xiaomi Mi 9T Latest Europe Stable Version Fastboot File Download
Ez már a _V12.0.2.0.QFJEUXM. -
oska24
tag
A gyári tokkal sikeresen összekarcoltam a keretet. Hozzáért a falhoz videónézés közben. Valami olcsó megoldással el lehetne tüntetni? Arra gondoltam, ha egy autón lévő karcolást néhány ezer forintból meg lehet javítani, akkor gondolom mobiloknál is van rá valami megoldás.
Engem nem zavar annyira, viszont ha egyszer majd el szeretném adni, akkor így minusz 10-30 ezerrel kevesebbet ér, mint karcmentes állapotban.
[ Szerkesztve ]
XIAOMI Mi 9T-->Redmi 5-->Nike zokni-->Puma alsó
-
spider80
őstag
válasz oska24 #12981 üzenetére
10-30 ezerrel? mire eladod,az egész fog érni kb 35 ezret hibátlanul.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Niarb
csendes tag
válasz szabi__memo #12983 üzenetére
Egyébként nem rossz a 12 (bár nem is jobb, mint a 11), inkább, amit észrevettem úgy általánosságban MIUI probléma, hogy elég lassú, tegnap összehasonlítottam egy zenfone 5-el, ott érezhetőbben jobban van optimalizálva a rendszer, hiába a gyengébb hardver, illetve kevesebb ram, az alkalmazások gyorsabban indulnak és nem is zárja be kényszeresen őket, ha lezárom a képernyőt.
[ Szerkesztve ]
-
Jozsó
tag
Nem vagyok rutinos Xiaomis, szóval nekem általánosságban sok minden újdonság.
Tegnap nézegettem, hogy hogy tudnék képeket titkosítani, vagy priváttá tenni és azt mondja, hogy csak akkor pakolhatok a privát mappába, ha bekapcsolom a szinkronizálást a xiaomi fiókkal?
Csak én érzem úgy, hogy az pont a privátnak az ellentéte, ha elkezdek esetlegesen érzékeny képeket egy kínai szerverre feltölteni? (mondjuk oda még normál képeket sem szívesen töltök fel)
-
BazsiBazsi
aktív tag
Na csatlakozom az öngyilkos 12es verziót letöltött emberek sorához. Egyenlőre nagyon tetszik pláne a lebegő ablak. Pár hibával találkoztam:
-a gesture navigation nemnagyon megy közepén a csík nem jelenik ami a "csúszka" az alkalmazások között. Ugyan úgy működik mint eddig teljesen alsó jelzés nélkül.
-a floating windowst csak az alkalmazaskezelőben lehet nyitni a notifikációkban nemnagyon. Ha lenyitok valamit nemnyílik le.
Ti találkoztatok ezekkel? -
veterán
válasz BazsiBazsi #12988 üzenetére
Nekem gyakorlatilag semmi bajom a 12-vel.
A Chrome hülyeségei már 11 alatt is megvoltak,szóval az nem a 12 hibája.
Egyszer fagyott ki és indult újra a telefon.
Ezen kívül nekem semmi bajom vele,pedig egy ideje már használom,gyors és stabil nálam,az akku időn se veszek észre romlást.
Egy-egy apróbb döccenő előfordul néhol az animációkban,de mivel ilyenek 11 alatt is voltak ez igazából fel sem nagyon tűnik.
A hivatalos megjelenés óta fent van a Xiaomi.eu rom (V12.0.3.0.QFJCNXM stable).
Global Stable nem tudom hogyan működik,de elvileg nem nagyon kéne különbözniük. -
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
MIUI 12.0.2 óta az autós töltővel navi közben merül a telefon. MIUI 11 mellett ilyen nem volt. :(
-
veterán
válasz BazsiBazsi #12991 üzenetére
Hogy látom e az egész üzenetet az értesítésnél ha lehúzom?
Az működik.
Ha mondjuk 5 üzenet jött ugyanattól,akkor lehúzom és látom az összeset.kopidoo:
Sima 5V2A töltő tölti waze közben is,úgy hogy megy mellette YT Music is,plusz max fényerőn van.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Akku statisztikánál ez mi lehet?12.0.3.0
[kép] 30%-on van most az akku a felhasznált meg 126%?
És a 4000-es akku hogyan adhatott le 5000+ mAh-t?Érdekes...[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
Nem töltöttem, tegnap este kikapcsolásig merítettem utána teljesen feltöltöttem ez után vettem le a töltőről.
Épp azt nézegetem mennyire durván merül a12.0.3.0-n
Van 2;40 perc sot [kép] ennek ellenére most van 22%on és egész nap merült rendesen [kép] legnagyobb fogyasztó az Android rendszer.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest