- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Pont pár hete teszteltem először életemben, és a rootolt, hackelt Redmi 4X-emet megtalálta a Find my Phone, a jobbára szűz Mi9Se-et képtelen volt lokalizálni. Na, az ilyet nem szeretem és megcsináltam (az egyik deaktivált app lehetett a ludas, ami csak ehhez, a készülék azonosításához kellett).
Kell Mi-fiók: [link]
Belépés után:
Kilkk Find my device -> feljön egy térkép sarkában:
Locate: elég pontosan megtalálja a telefont, elég ha hálózaton van, viszont a GPS-t képes magának bekapcsolni! A Sound egy elég éles hangot ismételtet a telefonnal, ha valahol van, de nem tudjuk pontosan hol, megcsörgetés helyett kiváló, a Lost Mode és az Adattörlés egyértelmű. Van, amikor nagyon jól jöhetnek ez a funkciók.A Google-féle látszólag hasonló dolgokat tud, de 1) mintha csak aktív netkapcsolattal menne, ez jóval gyengébb, mint a csak hálózatot igénylő, GPS-t önmagának bekapcsolni képes Mi-verzió, 2) a Google a csengőhangot szólaltatja meg, és simán kinyomható powergombbal. Ennél sokkal jobb megint az Mi-féle: csak a telefonba belépve állítható le, ez is lehet hasznos különbség illetéktelen 'megtaláló' esetén.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest