Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz net91 #4271 üzenetére

    Pont pár hete teszteltem először életemben, és a rootolt, hackelt Redmi 4X-emet megtalálta a Find my Phone, a jobbára szűz Mi9Se-et képtelen volt lokalizálni. Na, az ilyet nem szeretem és megcsináltam (az egyik deaktivált app lehetett a ludas, ami csak ehhez, a készülék azonosításához kellett).
    Kell Mi-fiók: [link]
    Belépés után:

    Kilkk Find my device -> feljön egy térkép sarkában:

    Locate: elég pontosan megtalálja a telefont, elég ha hálózaton van, viszont a GPS-t képes magának bekapcsolni! A Sound egy elég éles hangot ismételtet a telefonnal, ha valahol van, de nem tudjuk pontosan hol, megcsörgetés helyett kiváló, a Lost Mode és az Adattörlés egyértelmű. Van, amikor nagyon jól jöhetnek ez a funkciók.

    A Google-féle látszólag hasonló dolgokat tud, de 1) mintha csak aktív netkapcsolattal menne, ez jóval gyengébb, mint a csak hálózatot igénylő, GPS-t önmagának bekapcsolni képes Mi-verzió, 2) a Google a csengőhangot szólaltatja meg, és simán kinyomható powergombbal. Ennél sokkal jobb megint az Mi-féle: csak a telefonba belépve állítható le, ez is lehet hasznos különbség illetéktelen 'megtaláló' esetén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák