- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
válasz retesz147 #3583 üzenetére
Ha szereti az iphoneját, nem ajánlanék áttérni androidra. Itt az új iphone SE 2020, csak kicsit van 150 felett, szolgáltatótól, vagy kicsit várva beesik 150 alá. Vagy iphone 8? Az szinte ugyanaz, mint az új SE, csak picit gyengébb, de mindenre elég még jó ideig.
"Ha kell, ha nem, ha muszáj... Hívjatok úgy: SZOMORÚ SZAMURÁJ!" by Kocsor Zsolt
-
qge
aktív tag
Ki meri kipróbálni az új AOD-t?
[link] -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Mi Pc Suite-ot és a supportról a latest usb driver windows-t mert sehogy nem akar csatlakozni a telefon a szoftverhez. Továbbra sem látja a pc suite. Miért nem?A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
nagyúr
-
Faterkam
addikt
Mobilnet nálam max 30 perc volt, a Waze-zel. Automata fényerő, 2db sim, leginkább lakásban használva. Este 23:30-kor kikapcsol magától, reggel 8-kor meg be. Rengeteg E-Book-ot olvasok rajta.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
veterán
Használ valaki Novát ezen a vason?
-
veterán
Köszi. Milyen ROM van a telódon? A feleségemé egy full gyári, alzás vásárlásból származó a készülék, nem mókoltam semmit, és mégis folyamatosan gyilkolja ki az app widgeteket, és a próbaként feltett Novával is így jártam. Hozzá van adva kivételként, hogy NE lője le az akku menedzsment, de akkor is kilövi. tegnap már földhöz vágtam majdnem, de szerintem inkább eladom, mert ez egy bughalmaz. A szoftver minden tekintetben a legfrissebb, már Android 10 alapú.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz morfondőr #3623 üzenetére
Bár nem írtam, de ezek is megvannak természetesen. Ahogyan megvannak a Digical, a Chronus, a Walloop és a Netatmo appok esetén is, mégis néhány naponta lelövi. Most legutóbb épp facebookot nyomta az asszony a telón, kilépett kezdőképernyőre, és nem volt kezdőképernyő... Restart után visszatért a Nova, default beállításokkal (még jó, hogy mentettem a konfigot), de a widgeteket megint úgy kellett kitennem. Röhej basszus, 2020 van.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Hmmm... Itt valami nem kerek. Ilyenkor nem kéne a launcher-nek teljesen eltűnnie, főleg nem elfelejteni a beállításokat. Max pár másodpercig nincs launcher, utána visszatölt. Az, hogy törlődtek a beállítások nem normális működés. Hogy mi az oka, azt sajnos nem tudom, de más app-nál sem törlődnek a beállítások, ha a memóriakezelő kilövi. Milyen Nova ez? Ingyenes vagy full verzió? Play-ről beszerzett?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
veterán
válasz kmarci25 #3627 üzenetére
Igen, elég perverz volt a hiba, amit azért sem értek, mert Play-ból letölthető szimpla free verzióról van szó, semmi mókolás. Lehet Pro is, de gondoltam, vásárlás előtt azért tegyünk egy próbát.
@morfondőr: ezért nem nyomnék FR-t. Amikor kibontottam a dobozból, azonnal elkezdte ezt a viselkedést, azóta jött OS upgrade, csomó minden, de változatlan. Találtam egy linket youtube-on, hogy az appnak engedélyeket is kell adni, az összeset, amit kér, az talán megoldja. Illetve, engedélyezni kell az overlay megjelenítést is más appok felett. Kíváncsi leszek, ha hazaérek, megpróbálom.
-
gyépés
aktív tag
válasz morfondőr #3623 üzenetére
MI global gyári 11.0.1.0 van, Android 10-zel. Nekem jól működik. Akkumulátor és teljesítmény -> Alkalmazásonkénti akkumulátorkímélőben próbáltad? Plusz nekem az automatikus indítás engedélyezése is szokott kelleni, viszont lelekatolni nekem semmit nem kell.
-
gyépés
aktív tag
Van Fortnite is, akit ez tartott vissza a vásárlástól, most "szaladhat" a boltba. Persze csak maszkban.
-
vilmaboy
őstag
válasz DroiDMester #3614 üzenetére
Mivel csinálsz teljes értékű mentést a telefonról pcre? Kontaktok, beállítások, telepített appok minimum...
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
ordogl
tag
Vajon a MIUI 12-t mi is megkapjuk?
Ordogl
-
fehermokus
aktív tag
Nekem eddig minden telefonomon Nova volt és semmi gond sem volt vele. Vannak apró fogások, de működik rendesen. Először is a beállításokban meg kell tenni a Nova-t default lanuchernek. Aztán persze kell a többi beállítás is, auto start, lakat, stb. A widgeteknél én úgy szoktam, hogy egyik lapra kirakok egy google naptár widgetet és elkezdem a naptárt nyomkodni. Akkor meg szokta kérdezni, hogy akarom e, hogy widgetek is legyenek. Akkor engedélyezem neki és rendbe jön a lelkivilága.
-
user01
aktív tag
Hívásrögzítés megjelent már EEA rom-ban? [link]
-
Yack
csendes tag
Gcam-ról van valami tapasztalat? Érdemes vele foglalkozni?
-
laciba77
tag
Meguntam, hogy gyalázatos az akku fogyasztás a Xiaomi Eu stabil rom alatt. Két napja feltettem a global stabilt. Ég és föld eddig a különbség.
-
morfondőr
őstag
válasz laciba77 #3642 üzenetére
Vicces, de nálam pont fordítva van! Tegnap tettem fel a xiaomi.eu stabilt a gyári global után és már az elején a beállítgatás alatt is látványosan lassabban merült.
Viszont rendesen megszívatott a telepítés. A recovery-t simán fel tudtam tenni adb-vel, de a rom-ot nem tudtam sideload-olni, mindig kiírta, hogy hiba a zip-ben. Még szerencse, hogy a telefonban van sd kártyaolvasó és arról sikerült feltenni. Mi lehetett a probléma a sideload-al?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
-
morfondőr
őstag
c:\adb mappában volt minden, ott nyitottam egy powershell-t és beírtam az "adb sideload rom.zip" parancsot, miközben a telefon twrp-ben sideload módban volt. Erre a parancssor kiírta, hogy cannot read rom.zip, a telefon pedig egy piros failed üzenetet.
Ugyanitt a "fastboot flash recovery twrp.img" és a "fastboot boot twrp.img" parancsok működtek. Sőt ha beírtam, hogy "adb devices", akkor is jelezte, hogy elérhető a telefon.
Most használok először adb-t, mert eddig más úton romoltam, szóval láma vagyok hozzá, ezért kérnék segítséget. Most sd kártyával meg tudtam oldani, de pl asszony mi 9 se-jében nincs erre lehetőség.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Call of Duty: Black Ops 6
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Horgász topik
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest