-
PROHARDVER!
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
válasz bobdetroit81 #3800 üzenetére
Köszi az infót, csak holnapra vártam!
Már töltöm is le. 😊A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
sonic60
tag
válasz lizakattila #3755 üzenetére
Szia,nekem is jelezte ma reggel kis piros ponttal hogy új rendszer frissítés van,rányomtam aztán kiirta hogy nincs elérhető frissítés,Így maradt a 11.0.1.0 Stabil(QFCEUXM) Vajon miért nem elérhető számomra a frissítés?Talán visszavonták?
-
csucsu52
aktív tag
Smoothabb lett a rendszer 05.07-es eu rommal!
Az automata fényerőt kellene már csak helyrerakni. -
gixxergabi
senior tag
válasz DroiDMester #3754 üzenetére
-
ataisif
csendes tag
válasz csucsu52 #3804 üzenetére
Szia!
A xiaomi.eu-s romot tetted fel? Nekem is már csak ezt a verziót ajánlja az updater (20.5.7). Kérdésem az lenne, hogy fresh install kell neki, vagy csak egy sima update a Twrpben, cache, dalvik, data, stb törlés nélkül? Igazából nem sok kedvem van megint 0ról belakni a telót.
Köszi az infót.Feels that nobody cares if I lives or dies, so I might as well begin to put some action in my life. Breaking the law...:)
-
nagyúr
válasz gixxergabi #3807 üzenetére
Látom sokat értesz a témához... :
Nem maga a super wallpaper app fogja enni az aksit, hanem az hogy 3D módban megy tőle a GPU(mikor csak sima kép van háttérnek kitéve akkor nem kell 3D módra kapcsolni a GPU.nak) és a CPU sem tud alacsonyabb órajelre kapcsolni, így állandóan pörgeti magát az SOC és ezt te nem fogod látni az aksi statisztikában mint fogyasztást!
Nézz át pl: Mi MIX2S tropikba ez a teló sem kapta meg gyárilag a super wallpaper csomagot de xiaomi.eu rom ba elérhetővé tették neki de mindenki arra panaszkodik hogy baromira merül tőle a teló, szóval mi9Lite sem kivétel ez alól!
De felőlem úgy használod ahogy akarod!.......
[ Szerkesztve ]
-
darthsmoke
Korrektor
válasz soslajos1987 #3790 üzenetére
Próbálgatom én is most a legfrissebb crDroidot. Egészen jól belaktam.
Az ujjlenyomattal nekem is volt gond, de egyrészt ugyanazt az ujjamat (jobb hüvelykujj) kétszer is regisztráltam, más pozícióból, másrészt ma felraktam a 20.5.7-es firmware-t innen: [link].
Mintha javult volna így, de sajna nem mindig hajlandó feloldani így se...
Ami viszont idegesít, hogy az Ambient Display-t bekapcsoltam, de csak kéz- vagy telefonemelésre, és jó pár perccel korábbi időpontot mutat, mintha nem frissülne...[ Szerkesztve ]
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
sonic60
tag
Senkinek nincs ötlete az általam korábban feltett kérdésre? (#3803)
-
rellif
senior tag
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy miui-n (első találkozásom vele, eddig főleg android one alapú cuccaim voltak ) miket kell beállítani, hogy pl. a messenger értesítések mindig megjöjjenek? az androidos battery optimization-ból kivettem + autostart + lelakatolás beállítva. ezen kívül mire kell még figyelni? (legfrissebb miui11/droid10)
-
eisento
addikt
válasz huberpe #3814 üzenetére
Szia!
Messenger megnyit es bal felso sarokban a profilkepedre katt, lemesz tejesen a chat fejek csuszkaig bekapcsolod majd atrak egy beallitashoz ahol bekapcsolod, hogy lathato legyen mindig ( ha jol emlekszem) es ezutan mar ottlesz mindig.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ma mennék vásárolni egy használt Mi 9 Lite -ot.
Mi az amit mindenféleképpen ellenőrizzek le vásárlás előtt?
1. Csekkolás ezen a weboldalon.
2. imei.info -n ellenőrzés
3. ???Ki mit ellenőrizne le?
Üdv,
Peti[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
nagyúr
válasz pvt.peter #3817 üzenetére
Hali
Karcok, sérülések, törés, töltés, hívás ellenőrzés, hangaszóró ellenőrzés.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
gixxergabi
senior tag
válasz DroiDMester #3810 üzenetére
Hát akkor kivétel erősíti a szabályt, mert nálam nem merül érezhetően jobban tőle!
Azt hogy a tákolt eu romon az éppen aktuális heti rom mitől merül jobban mint az előző, azt meg hagyjuk is, olvashattunk róla már itt épp eleget... -
barna70
csendes tag
Frissítést követően megjelent a Mi Mover program is a telón.
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok vettem egyi lyen telót az a50 es sikeres le amortizálása után . Egy dolgot nem tudok be állítani se hogy sem mi band 3at használok, és egy idő után a telefon nem látja az órát. Mi fit appot ha használom akkor jó de utána pár perc múlva megszakad a kapcsolat a teló és az óra között. A mifit appot zároltam alkalmazasok között de így sem jó. Ha valakinek van valami ötlete akkor előre is köszönöm.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
csucsu21
aktív tag
Nem tudom miért csinálja igazából a telefon választja le mikor rá keresek bluetooth eszközre azt írja ritkán használt eszköz és gondolom ilyenkor szakadhat meg a kapcsolat. Na de majd csak találok valami megoldást. Ja és a letöltésekben találtam egy ilyet nem tölt nem lehet törölni ez másnák is ott van ? ha rá nyomok a részletekre csak simán át visz a google play áruházra.
Az élet olyan, mint a motor be kell rúgni másként nem megy !!!
-
zsola400
aktív tag
Kijött újabb TWRP, témázható: alap, világos, sötét.
TWRP Recovery 3.3.1-12 pyxis by brigudav -
veterán
UPDATE: megadtam mind a Novának (és a pro unlockerének is), mind a Chronusnak minden kicseszett engedélyt válogatás nélkül, amit lehetett. Annyit értem el, hogy nem két naponta, hanem heti egyszer nyírja ki a novát félig (!) (eltűnnek a dokkról ikonok), és a chronus widgetet, egyidőben. Nem merül 20 százalék alá, nem azért csinálja, direkt kipróbáltam. Az élő háttérképet levettem, de így se változott.
Komolyan kérdem, másnak tényleg nincs baja a widgetekkel, vagy csak nem szól senki róla? Megb@ssza a kurva élet, hogy 6 GB RAM mellet olyan gondok vannak, ami még az 512 MB-os érában is ciki lett volna!
-
kmarci25
veterán
válasz darthsmoke #3833 üzenetére
Szerintem a pin-t.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
rellif
senior tag
Gmail értesítéseket megkapja valaki? Mostanában csak, ha kézzel frissítem akkor jelennek meg az új levelek.
-
pvt.peter
őstag
válasz morfondőr #3821 üzenetére
Köszönöm a választ @Sub-ZeRo, @qge, @morfondőr.
Amit szerettem volna azt ellenőrizni tudtam, teljesen patika állapotú telót kaptam.Slusszpoén: próbáltam volna Mi Mover -rel átköltözni... de nem nagyon sikerült.
Az alkalmazások konfigurálásánál megállt a folyamat és nem ment tovább
Vhogy sejtettem, hogy kézzel kell majd mindent áthoznomEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Jól látom, hogy EEA verzióból ez a legutolsó verzió?
V11.0.1.0.QFCEUXM?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Van egy Epson al m300 II dn nyomtató idehaza, hálózatba kötve. Mi kellene ahhoz, hogy ezzel a telefonnal tudjak nyomtatni a nyomtatóra?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
veterán
válasz fehermokus #3847 üzenetére
Nem írtam le külön, de természetesen a Nova a default launcher.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest