Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz Williamgrant #17981 üzenetére

    "Nagyon helyes, egy fél országot mentettél meg a Chip Spray + Sűrített levegő kombó okozta hw haláltól."

    ...csak egy 1 dolláros mikrofonnak lett annyi tőle, a hw halálát közvetlenül a párom okozta, közvetve pedig én :) Ettől eltekintve a rendszernek jót tett, + 5000 extra pont az AnTuTu-ban ;]

    "Az ilyen mentalitású emberek nélkül Adamsky nem tudna jó alaposan végiggondolni mindent, majd mások szívása árán egy picit jobban dönteni, vagy legalábbis biztosabban."

    Akkor már megérte! :) Viszont azok a személyiségtípusú emberek, akik mindig mindent alaposan végiggondolnak, mindenen hosszasan rágódnak és döntéseiket sokára, alaposan megfontolva hozzák meg, ők általában negatív értelemben vett normális, biztonságos, hétköznapi életet élnek. Az ilyen a személyek beleolvadnak a tömegbe, jellemzően szürkék, unalmasak, ezért párjuk folyamatosan megcsalja őket :))

    "Amúgy a Home gombos ujjlenyomat olvasás szerintem a második legrosszabb"

    Mit ahogy mondottam volt, a fizikai home gomb nem az esetem, de tökéletes telefon nincs (kivéve Z5 ;) ), mint ahogy tökéletes nő sem, csak olyan van, hogy kinek melyik a legjobb! Ebből kiindulva én közben meg is rendeltem számomra a legjobb telefont, az Mi5 Pro-t (128GB ROM/ 4GB RAM) az iBuygou-tól.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák