- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A pendrive-ról frissíted a firmware-t és a firmware fájlok között ott lesz. Tehát akár hálózaton keresztül, akár PC-re visszadugva piszkálhatod, a lényeg, hogy a WD TV lássa az S00custom-options file-t, újraindításkor. Tehát ha ezután magyar nyelved lesz, utána már nem kell többé ez a fájl.
http://wdtvlive.wikidot.com/. Olvasgasd, sok minden le van itt írva magyarul.
-
gyerecske
senior tag
-
doc
nagyúr
válasz gyerecske #905 üzenetére
forditva
a regi firmware-ekben nem igazan volt magyar nyelv, az olasz helyere lett behackelve, gondolom azert is lett neked olasz frissites utan, mert arra volt beallitvaaz uj FW-ben mar van rendes(ebb) magyar nyelv tamogatas, az S00* config file-ban kell beallitani (miert nem teCCik elolvasni a readme-t frissites elott??)
-
timeline
tag
valahol itt kellene valamit?
## Only possible to set ONE locale
## Choices:
## - Netherlands: nl
## - Greece: gr
## - Catalan: ca
## - Hungarian: hu
#config_tool -c LOCALE=nl
#config_tool -c LOCALE=gr
#config_tool -c LOCALE=ca
#config_tool -c LOCALE=huValsz a következő telóm is HTC lesz, vagy Dell, vagy mittoménmi...
-
gyerecske
senior tag
-
madgie
titán
válasz timeline #907 üzenetére
Yep, a config_tool -c LOCALE=hu elől vedd ki a '#' jelet, mentsd el, elvileg mennie kell.
gyerecske: én az Enlightenment fw ikonjait és kezelőfelületét szerettem, de azt meg nem frissítik, így például az automata képfrekiváltást sem tudja (aranyat ér, hogy nem kell a főmenüben váltogatni a 24 és 60 Hz-t aszerint, hogy sorozatot vagy mozifilmet néz az ember!)
-
ibax
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap megvettem a WD HD TV LIVE-omat. Elsö benyomásra csak pozitívimokat mondhatok róla. 3-4 HD filmmel próbálkoztam (mkv és mp4 formátumok), mindet probléma nélkül olvasta. Feliratos sorozat is OK, ékezetes karakterekkel semmi gond. Divx filmeket is szépen viszi. Gyors menü, igényes megjelenés, könnyen megtanulható menürendszer.
Firmware: 1.02.21
Talán még nem találtam meg, vagy nincs ilyen opció, de a filmekben lassan tudok csak lépegetni. Ha pl egy órát szeretnék átugrani, hát sokáig tartana. Vagy nem így van?
-
doc
nagyúr
ez termeszetesen benne van a kezikonyvben is, amit soha senki nem hajlando elolvasni...
most a kollega legalabb kulturaltan kerdezett, de talalkoztam mar olyannal is, aki siman leszarozta a lejatszot hogy nem lehet benne ugrani, holott csak el kellett volna olvasni azt a nyamvadt leirast... -
ibax
csendes tag
helló,
a kézikönyvet valóban "még" nem olvastam el... ez az én hibám, nem tagadom. csak hát ki szerettem volna próbálni minél hamarább, és mivel lapozható kézikönyvet már nem is adnak, hanem cd-n van a manual, odáig nem jutottam, hogy a cd-t betegyem a pc-be...
hisz ezért vettem a lejátszót, hogy elkerüljem a pc-vel való médiairányú-foglalkozást...na de mindegy, mindenképp átlapozom majd... és köszi a segítséget is...
-
Bucy
aktív tag
-
asbi_
tag
én mindenhol csak a 0.4.2.6 verziót látom letöltéseknél. vak lennék?
-
madgie
titán
-
Osibaa
senior tag
Sziasztok!
Ha az ember média lejátszót szeretne venni, akkor melyiket ajánlanátok? Ezt a WD TV Live-ot, vagy inkább az Asus O!Play-t (kb. 1 árban vannak, a Popcorn Hour-ról hallottam még, az árban nagy ugrás)? A WD-nél milyen kötöttségekre lehet számítani? Gondolok itt a kezelt külső HDD méretére (esetleg típusára, ha valamelyiket nem szereti), XVID fájlok és a H.264-es HD videók lejátszására, ilyenek.
Köszi.
"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"
-
asbi_
tag
üdv
az miért lehet, hogy első belépésnél a root/nincs jelszó kombót nem fogadja el, ha telnetelni szeretnék?
b-rad féle fw, régen volt már fenn, akkor működött is, de azóta nyárra áttértem a gyárira.'Login incorrect' szerinte..
[ Szerkesztve ]
-
SeaShark
tag
Hi!
Én is egy ilyen média lejátszóval szemezgetek, de egy pár napja találkoztam a neten az A.C.Ryan PlayON!HD mini-vel és mit mondjak elégé szimpatikus. Úgyhogy most a két lejátszó között őrlődöm. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai. néztem egy két tesztet és videót is de még így sem egyértelmű a dolog. pl. mindenhol csak kis méretű(1mb) képeket nézegettek, ami elfogadható sebességgel töltött be de nem tudom mit kezdene(milyen gyorsan töltené be egymás után) egy 4-5 mb –os jpg-vel vagy akár nagyobbal, és van még egy-két ilyen dolog. Érdekelne, hogy valaki járt-e már ilyen cipőben, esetleg valakinek van a mindkettő lejátszóval tapasztalata. Örömmel venném, ha megosztaná velem.
A segítséget előre is köszönöm
-
Bucy
aktív tag
válasz SeaShark #935 üzenetére
Perdöntő különbség nincs köztük, neked kell eldönteni, olvass sokat, próbáld ki, ha tudod és úgy dönts.
Nyers erőben a WD a legjobb a kategóriájában egy picivel, de ez használat közben nem jelent szinte semmit.
Fejlesztésekben is jó mindkettő, bár a mini a tulajok szerint kicsit döcögősebben fejlődik mint ígérték.
Tényleg apróságok dönthetnek, ami mindenkinél egyedi. -
nyogo83
senior tag
Hali!
Most vettem egy WDTV Live-ot, de maris fejtorest okoz nekem Bekapcsolas utan azonnal FWt frissitett, ami nem problema. Viszont...Eddig egyetlen egy filet se sikerult lejatszania halozaton keresztul :S Egy halozatra kotott vinyon vannak Samba megosztasban a filmek. Latja a filmeket, barmelyiket probalom lejatszani, 'Unable to play.."blablabal hibauzenetet dob. Mit rontok el?
-
nyogo83
senior tag
Samba share jogosultsagai (WL 500Gp routeren):
Read only: No
Browsable: Yes
Writeable : Yes
Public : YesSzerintem ezek jok, eddig egy regi Xboxon futo XBMC-vel jattszottam le a halozaton tarolt filmeket, Valamint masik 3 laptop is mindne gond nelkul kezeli a megosztast. Nem ertem...
-
rawler
csendes tag
Sziasztok!
Van egy WDTV Live-om. kb fél éve vettem.
nagyon ritkán használtam az utóbbi időben és a következő jelenséget tapasztaltam a mai napon.
El akarok indítani egy filmet, rámegyek és onnantól semmi. Fekete kép. Az infosávon nem megy az idő, totál halál. vissza gombbal kilépek és ugyanúgy tudok böngészni a filmjeim között, de ezenkívül nulla.
Se mkv-t, se avi-t nem játszik. A vinyó tökéletesen működik, tehát az nem lehet.
először azt hittem firmware, de 4 különbözőt is kipróbáltam ma, köztük egy gyárit és mindegyiknél ez a jelenség.
Valakinek van valami ötlete ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest