- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
-
Mappa
addikt
válasz zsolt501 #401 üzenetére
de mi AVG nem lehet kiengedni vagy átengedni ??? NOD32 ről cseréltem erre mert az nem fogott meg jó pár trójait és ezért 2x már húztam újra a rendszert....amióta AVG használók nincs ilyen gondom ...feltétlenül muszáj lecserélni ahhoz hogy hálózaton lássa a filokat is a WD ne csak a mappát
jót választok ? másik verziót AVG-ből vagy másik vírusirtót ??? én azt használom ami bizonyított már
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
zsolt501
nagyúr
AVG bug van benne, mármint a belső hálózat kezelésében ezért nem jó, és ez sajnos a 8-as és a 9-es verziót is érinti (már jeleztem a fejlesztőknek többször is de semmi javítás nem történt.)
NOD 32-t én sem javaslom (régen jó volt de már felejtős).
Kaspersky 2010 már jobb választás ott már rendesen működik a megosztás, de nekem nem volt szimpatikus a kezelése illetve voltak itt is problémák a vírus találattal (volt hogy olyat jelzett vírusnak ami bizony nem az volt, de ez fordítva is igaz volt néha).
Jelenleg a Norton IS 2010-et használom ezzel nem voltak idáig problémáim tökéletesen teszi a dolgát, de ha lenne alternatíva azt letesztelném és ha jó azt használnám (de még nem találtam olyat ami jó is lenne stabilitásban és vírus találatban).''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Amikor az AVG-ben letiltottam a tűzfalat illetve a hálózat kezelési dolgokat akkor ment tökéletesen a hálózat, de ha engedélyezve volt a hálózatkezelés akkor hiába is állítottam be mindent valamiért mindig elhasalt a hálózati megosztás, szóval sajnos a belső hálózat kezelése hibás főleg ha megosztásról van szó...
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Mappa
addikt
hálózatkezeléshez annyira nem értek...így ezért van megkötve a kezem,ezért olvasgatok itt ott megnézem még ezt a teljes letiltást ....péntekre már meglesz a vinyóm ..ha addig nem boldogulok vele akkor a témát lezártnak tekintem
köszönöm a segítséget Uraim
nem kötelező megadni
-
Heavymetal
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek vásárolni egy HD lejátszót, a fórumot olvasva az Asust kilőttem.
Maradt a Xtreamer HD vs. WD TV Live.
Szerintetek melyik és miért?
HeavyMetal
-
zsolt501
nagyúr
válasz Heavymetal #408 üzenetére
Igaz hogy nekem WD live van, de ha én ezt is megnézném a helyedben [link]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Mappa
addikt
válasz Heavymetal #408 üzenetére
Szia
kollégámnak Xtreamer lejátszója van....és tökéletesen meg van vele elégedve,ugyanazt tudja mint a WD csak wifi-el több ennyi ..ha ö nem tudta volna "jó árasítva" 30k ért megvenni akkor maradt volna WD mellett.Annyi még hogy ő vett rá egy bikább hűtő bordát,mert zavarta a venti hangja ami van benne..pedig szabályozható...de szerintem nincs semmi hangja
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
Heavymetal
csendes tag
-
Mappa
addikt
válasz Heavymetal #411 üzenetére
Jó az a Panasonic és szigorúan plasma-t belőle ha nem LED-tv vettem volna akkor én is erre voks.
nem kötelező megadni
-
zsolt501
nagyúr
Plazma tv... Aztán ne hogy megbánd...
-
Micha3l
tag
Off: Egy szavazat a plazma melle, P42S10 esem van. Roviden, hibatlan!
-
zsolt501
nagyúr
Nem akarok offolni de olvassa el a plazmás topikot és rájön hogy a szép képen kívül vannak a technológiának árny oldalai is.
És szerintem ne offoljuk szét tovább ezzel a témával.
[ Szerkesztve ]
-
asbi_
tag
[link]
A támogatottak között van az a wifi stick? -
Heavymetal
csendes tag
válasz zsolt501 #416 üzenetére
Nem akartam offolni, csak megjegyeztem a döntés gyorsaságát máshoz viszonyítva!
Egyébként megtettem. 1 nap alatt eldőlt, hogy nem LCD, két hét alatt nem dőlt el, hogy a kettő közül melyik plazma!
Na de erről máshol értekezzünk!Megnézem a honlapján, remélem műkszik vele a WiFi.
HeavyMetal
-
Heavymetal
csendes tag
Láttam Blu-Ray lejátszókat amiben benne van az USB port. Ezeken mennyire jól működik az mkv lejátszás? Mert olyat már lehet kapni 55-60e-ért.
HeavyMetal
-
zsolt501
nagyúr
Ha valakit érdekel az én WD Live lejátszóm eladó. Januárban kaptam. Ár megegyezés alapján szegeden átvehető és ki is próbálható.
-
hybe
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam lejátszani egy .mkv formátumba tömörített filmet, ami 2D-3D verzióban is megy a PC -n. Gondoltam, megnézem TV -n is, milyen az élmény. Alapból 2D -ben indul el, sehogy nem tudok 3D -be váltani a WD TV -n. Lehet, hogy a készülék nem is tud ilyet ? -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
válasz zsolt501 #423 üzenetére
Én az Utazás a föld középpontjába című filmet néztem 3D-ben tökéletes volt, illetve egy felnőtt tartalmú 3D filmet az is jó volt...
Szóval a készülék kezeli a 3D filmeket de ez függ a nyersanyagtól is, én olyan 3D re gondolok amit piros kék szemüveggel kell nézni és nem polár szemüveggel.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
LackoMester
addikt
elég sok LCD,LCD-Led-t,Plasmat láttam,látok nap mint nap....nemkérdés plasma,és ha plasma akkor Panasonic,az már máskérdés,h.kell-e a Full HD...(azért egy NeoPDP-s plasmát elfogadnák)
nekem sima HD Pana plasmám van WD Tv Live-val hálózatba kötve,tökéletes kép-hang.Nagyon jó a cucc
az ismeröseimnek plasmát ajánlok,de ugye az LCD-t is el kell adniott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Bucy
aktív tag
válasz zsolt501 #424 üzenetére
Ezeknél a filmeknél nincs mit kezelni a 3D-n, a kép anyagban van színkódolással belevíve a 3 (4) féle színkód valamelyike, amit a megfelelő szemüveggel nézhetünk. A speciális polár és Dolby (I3D, RD, D3D) eljárásokhoz már a vetítő eszköznek is speciálisnak kell lenni. Tudtommal házi körülmények közé még ilyet nem adtak ki.
Szemüvegek.[ Szerkesztve ]
-
Bucy
aktív tag
válasz LackoMester #425 üzenetére
Offoljunk , Plasma nem kérdés, csak ne a felezett pixelszámú legyen, de azok már kikoptak. A ledes háttérvilágításúak akkor lehetnek partiban, ha pixelenként lesz egy led is.
Addigra itt a laser TV. -
LackoMester
addikt
direkt nem offoltam
lényeg jó a WD TV Liveott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Trava
tag
Van egy ilyen eladó masinám, ha érdekel valakit az apróhirdetéseknél megtalálja.
-
Bucy
aktív tag
-
zsolt501
nagyúr
Szerintem felejtős a dolog sajnos, ezt a részt nagyon hanyagolják a fejlesztők.
Max azt tudod megteni hogy szétszeded a filmet, vagyis csinálsz egy 3D-s és egy 2D-s verziót.[ Szerkesztve ]
-
here
tag
Sziasztok.
Olvasgatva a hozzászólásokat, úgy döntöttem, hogy februárban beruházok egy ilyen masinára.
Szerintem megfelelő lesz egy 102 cm-es fullhd LCD-hez.
Két kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
Valamelyik nagyobb elektronikai szaküzletben árusítják-e?
Ha boltban nem kapható, akkor melyik internetes áruházból érdemes megvásárolni?Here
A google a barátom....az egyetlen....
-
Alex91
félisten
-
PEPE85
senior tag
Csak a Hardverker vállal 3 év garit, ezért én náluk vettem, 31e, egyébként több bolt is van ahol 29.600Ft, de ott csak két évet adnak, megbízhatóság szempontjából én a weboldaluk kinézetét szoktam alapul venni és hogy legalább egy éve működjenek.
eviktor: kíváncsi leszek mi lesz a vége, 25e-re tippelek.
[ Szerkesztve ]
Watch 4k movies with Netflix :)
-
here
tag
Kösz mindenkinek az infót.
Februári fizetés megérkezik akkor tervezem a vásárlást.A google a barátom....az egyetlen....
-
LackoMester
addikt
én kerek 106 euróért vettem 2 év garival...egész jó a cucc,az Oplay-nál szerintem jobb mindenteszik
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
PEPE85
senior tag
1. Senki nem mondta, hogy sok 24-ért, de alkudni kötelező.
2. Ha boltban vesz az ember valamit azt nem szükséges kipróbálni, de ha használtan idegentől akkor ez természetes, hogy meg kell győződni róla, hogy működőképes még ha van rá garancia akkor is, mert a garanciapapírt sem egy nagy tudom hamisítani, de aki ad-vesz ezzel tisztában van.
Watch 4k movies with Netflix :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek