Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPE85
senior tag
1. Senki nem mondta, hogy sok 24-ért, de alkudni kötelező.
2. Ha boltban vesz az ember valamit azt nem szükséges kipróbálni, de ha használtan idegentől akkor ez természetes, hogy meg kell győződni róla, hogy működőképes még ha van rá garancia akkor is, mert a garanciapapírt sem egy nagy tudom hamisítani, de aki ad-vesz ezzel tisztában van.
Watch 4k movies with Netflix :)
-
KTTech
veterán
Nekem nem működött... Igaz, nem mostani FW volt, és HDMI-t használtam. Kockásodás: mit lehet rajta beállítani? Letöltöttem valamit, ami a WD-n hibátlan (igaz csúcsban 35Mbit/s feletti rátát dobott), az AC-n meg szétesik...
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
Nem volt elrontva az adott film, csak éppen Level 5.1 -es volt, sok ref. frame-el (16) és nagy bitrátával.
A WD-n egyszer állítottam be a felirat méretét, többször nem volt rá szükségem... miért kellene állítgatni? Cserélgeted alatta a TV-t? Tény azonban, hogy amióta próbáltam nem kevés FW jött ki, és fejlődött. De a fejlődés nem állt meg a WD-nél sem (szeptember környékén azért még nem úgy nézett ki az AC mint mostanában, és akkoriban volt gond a DTS downmixel (is), ha jól olvasom már megoldották).
Igen, a WD kikapcsolva is eszik, ez tény, mivel a távirányító jelét közvetlenül a proci fogadja. De igazából baromira nem számottevő a dolog... Akit meg nagyon zavar, az mindegyiket teljesen áramtalanítja (értsd: kikapcsolja az elosztót).
Azért bőven észrevehető a teljesítménybeli különbség amikor dekódol és amikor csak készenlétben van a WD, a rákapcsolt USB eszközöket szépen kikapcsolja, amik amúgy jobban fogyasztanának, mint maga az eszköz.
-
KTTech
veterán
Nem hívhatjuk rossznak, mert szabványos, ráadásul az egyik gyártó mintaanyaga volt. Az, hogy ki, hogy kódol újra az már más kérdés.
Egyébként a hálózatkezelésben is jó, mert ezt a file-t számítógépről játszotta (szaggatás és akadozás nélkül), ahogy szinte mindent amit nézek, mivel nem építettem még meg a külső rendszeremet (a NAS-ként eladott rémálmokat inkább kerülném, és saját rendszert még nem építettem, de valószínű ZFS-es Opensolaris lesz a kiszolgáló, valami kis fogyasztású alaplappal, ami képes 6-8 HDD kezelésére, bár lehet, hogy ez külső kártyával lesz megoldva, még tervezés alatt van a dolog), de az is hálózati lesz, így most csak 4 db 1.5TB-os HDD van RAID5 tömbben a gépben egy SSD és egy normál HDD társasága mellett.
Egyébként pont amiatt, hogy a gépben van a cucc, gondolkodom rajta, hogy eladom a WD-t is, úgyis mennie kell a nagy gépnek is, és akkor már semmiből nem tart azon kiküldeni a képet HDMI-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest