Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz Victoryus94 #8596 üzenetére
-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
Jövőhéten remélhetőleg boldog tulaja leszek egy Xtab70.i-nek. Biztosan lesznek nagyon kezdő kérdéseim, mert most fogok ismerkedni az androidos rendszerrel, ezért előre is elnézéseteket kérem.
Az első kérdésem az lenne, hogy használhatom-e úgy, hogy a töltő be van dugva?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
apeelme
addikt
nagyon jó...kapásból a HD akku (Akkumulátor HD) az amit felejts el, és minden ilyen akku kalibráló, monitorozó widget/app-ot, ez is pl. arra jó hogy nem hagyja aludni az eszközt...többek között...
Elnézést tőled Imy nem veled van bajom, csak úgy általában:
- rengeteg az ál/semmire sem való alkalmazás Play-en (is), és bosszantó hogy több ezer user képes hinni a csicsamicsának és a porhintésnek...- és azt is felfoghatná mindenki végre hogy Android-on NINCS olyan hogy akksi kalibráció...a mindenhol "istenített" batterystats.bin fájl is CSAK statisztikát gyűjt a rendszerről/appokról, melynek adatait az Akkumulátorhasználat-nál láthatsz mind GB, mind ICS alatt...
Aki az ellenkezőjét állítja az kérem hogy mutassa meg bármely android verziónál a rom forrás egy kiragadott részét ami az akku kalibrációra hatással lehet...de segítek...NEM tud ilyet mutatni!!!
Azért belinkelem egy nagyon elismert Android fejlesztő/Google mérnök (Dianne Hackborn) szavait is erről: [link]
egyébként meg peace van!
-
LamaCube
addikt
válasz Polllen #8609 üzenetére
Nem nagyon játszom már, éppen ezért rendeltem egy tabletet. Olvasgatni /e-book/, netezgetni meg esetleg filmet nézni rajta. Persze ezt a pc-n is tehetném, de ágyban kényelmesebb és nem utolsó szempont, hogy nem fogyaszt annyit, mint a pc.
Egyébként 8 gb-os kártyát vennék bele. Szerintetek a class4-es megfelelő sebességű vagy tudtok ajánlani valamit?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
Pistiboy88
aktív tag
Tudtok-e valamit a gyári rendszer javított verziójáról 70-i-re?
Esetleg nem készül valami új custom rom? A mostanival akad néhány gond, de el lehet viselni.
Akkum elég jól bírja. Ebook olvasással minimális fényerőn, mivel sötétben olvasok nagyrészt, meg szól rajta valami zene közben 1 óra alatt kb 10%-ot merül.
Összességében nagyon elégedett vagyok a géppel.
-
LamaCube
addikt
válasz Polllen #8615 üzenetére
Basszus itt kushad egy 4 gigás pendrive az asztalon , miért nem jutott eszembe ez a megoldás Filmekre elég is lesz. E-bookra meg a belső bőven elég
Egyébként 4.0-s android van a kütyün. Gondolom ez nem a legújabb. Érdemes frissíteni, ha van frissebb egyáltalán? Vannak hibái, ami pont az ics-nek köszönhető?
Uhh még meg sincs, de annyi kérdést teszek fel... mi lesz akkor, ha meg leszKöszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
joe357
tag
lassan 4 órája pdf olvasás és netrádió wifiről és most 58%. nincs gond üzemidőben ezekkel a kütyükkel. szerintem akinek nagyon merül ott valami progi zabál a háttérben.
-
Imy
veterán
válasz Pistiboy88 #8614 üzenetére
Gyári nincs, de EZ van, és tényleg sokkal jobb.
-
Imy
veterán
Nektek hol mondja meg, hogy hány %-on megy a kijelző? Én csak saccra lövöm be, de általában az automatát használom.
-
Prien
addikt
Üzemidővel nekem sincs gondom.
A kevés is több a semminél.
-
Imy
veterán
Valaki csinálhatna egy ugyanolyan tesztet, mint én.
Teljes fényerő, Wifi, Webrádió 100% hangerőn. Nekem 3 óra 5 perc. Kíváncsi lennék, hogy másnak ez mennyi... Most is a fő energiafogyasztó nálam az android rendszer 66%, a fennmaradó a wifi, és a képernyő...
Másnál ez hogyan van? Nálatok is 60+ %?[ Szerkesztve ]
-
-
Imy
veterán
Kösziiii!
-
atravel
tag
ez a screenshot technika erősen ROM függő.
Szerintem, ha szép hosszú üzemidőt akarsz, akkor takarékosan használd. Valós környezetet szimulálj. A kollega is azt írta, hogy alacsony fényerőn olvas. Ha a hangszórót is reális hangerőre állítod, akkor meg a szomszédok sem döngetik a falat
Persze, ha a halláskárosodás ezen szintjén van már valaki, akkor indokolt (de én akkor inkább fejhallgatót ajánlanék)
A kérdésre, hogy de a másik gép hogy bírta ennyi ideig, már írtak választ. Ez nem az a gép, és itt sosem írt senki ilyen terhelés mellett ilyen üzemidőt. szerintem leggyakoribb, hogy 3-6 óraközött jelentették, de ezek nem folyamatos teljes terheléssel, hanem normál haasználat mellett tapasztalt értékek. -
Imy
veterán
válasz atravel #8631 üzenetére
Szerintem, ha szép hosszú üzemidőt akarsz, akkor takarékosan használd.
Ez csak egy terheléses teszt volt, de terheletlenül sem sokkal meg sokkal többet, max. 5 órát ha ki lehet belőle hozni, ha folyamatosan be van kapcsolva...Persze, ha a halláskárosodás ezen szintjén van már valaki, akkor indokolt (de én akkor inkább fejhallgatót ajánlanék)
Ez csak a terhelés miatt, és miért annyira hangos alapból? NEM! Amúgyis egy Logitech X230-ra volt rákötve, aminek lehet szabályozni a hangerejét, csak a tabletből ment ki 100%! -
Recefice65
csendes tag
Az Edigitalban már csak rendelésre van a 70i.
Csak nem valami frissítés készülődik!?WayteQ xTAB-70i
-
Imy
veterán
válasz Recefice65 #8634 üzenetére
Lehet nagy volt a kereslet, és elfogyott...
Ahol én vettem, ott mondta a srác, hogy sokat eladtak belőle, és sokat visznek, pedig ez egy zalaegerszegi bolt, nem Budapest. -
joe357
tag
Ajaj most vettem észre hogy a root nekem is hazavágta az egér kurzor mutatóját (nagy wayteq háttér helyette). Hogy sikerült ezt rendbetenni? Asszem Clemi írta hogy hogyan de nem találom.
megaláltam a leírást hozzá most próbálom átírni a build.promot, remélém menni fog
[ Szerkesztve ]
-
-
apeelme
addikt
(#7184) Attisch76
Szia!
Nekem 70i-m van, korábban nem próbáltam egérrel, de kérdésed után ránéztem, s nekem is ez volt a problémám. Viszont sikerült megoldani.
Kell hozzá pl egy root explorer és root jog.
A system / build.prop fájlt mentsd le a gépedre, majd keresd meg benne ezt a sort:
# Use OSD2 mouse patch
ro.ui.cursor=osd2
Ezt módosítsd erre:
# Use OSD2 mouse patch
## ro.ui.cursor=osd2
ro.ui.cursor=1
Utána visszamásol az sdkártyára, majd a root explorerrer nevezd az a systemben lévő build.prop fájt (hogy azért megmaradjon), utána a módosított fájlt másold be ide. Állítsd be a permissiont rw-r--r-- -re, majd reboot, egér rádug és örülsz a fekete kurzornak kék szegéllyel -
LamaCube
addikt
válasz Recefice65 #8634 üzenetére
Én rendeltem meg az utolsót tegnap délután. Egy pécsi raktárból/üzletből kapom meg, azóta csak rendelés opció van a honlapon.
Polllen
Azt mondod, hogy ha nincs külön microsd-m a tabletbe, akkor nem tudok letölteni? Vagy a belső memóriában van egy bizonyos "kicsi" hely ahová mennek a letöltések és az korlátolt?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Polllen
nagyúr
válasz LamaCube #8640 üzenetére
Böngészővel biztosan nem tudsz. A belső tárhelyet használhatod (persze nem a több GB-s külön tárhelyet, mert oda csak másolhatsz), de azok az appok, amik SD-re is akarnak írni, nem fognak működni. (pl. internet radio app-k sd-re streamelnek)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
LamaCube
addikt
Polllen, tjb007
Értem. Akkor beszerzek egy c6-os microsd-t.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Ez előtt a csak a külső SD-t használják a programok dolog előtt NAGYON értetlenül állok Mondom mindezt azért. mert az S7 Slim-em a külső SD kártyát nem akarta használni, csak ha külön erre utasítottam. Még a beépített média lejátszói sem vették figyelembe, hogy ott van, nem voltak hajlandók onnan beolvasni semmit.
Az összes telepített program és a rendszer a belső tárhelyet használta mindenre, vagyis azt a területet, ami most nekünk az a bizonyos 2,71 GB. Akkor most hogy is van ez? Ez most hardver, vagy szofver függő? Azon a gépen Froyo vagyid 2.2.2 futott. -
Recefice65
csendes tag
Ha esetleg érdekel valakit: Én évekkel ezelőtt vettem egy Genius bluetooth egeret
(905BT)laptophoz. De nem használtam már régóta. (Megszerettem a touchpadot)
Kipróbáltam 70i-hez könnyen gyorsan "párosodik". Egészen jól használható. Bár
kicsit túlmozgásos. Lehet hogy finomítható, nagyon nem mélyedtem el benne,
mert szerintem tab-hoz felesleges.WayteQ xTAB-70i
-
joe357
tag
válasz Recefice65 #8647 üzenetére
szövegszerkesztéshez jó az egér, könnyebb kijelölni vagy pl egy karakterhez ugrani. Én most tervezem egy cordless bill. egér kombó vételét, csak nem tudom a magyar billentyűzetet megfelelően fogná-e fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest