Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bontókő
csendes tag
Köszi a gyors választ! A ROM újbóli felrakása mit jelent? Ha lesz majd gyári upgrade, azt tudom rá feltölteni? Vagy valahol megvan? Az aggaszt egy kicsit, hogy ez nem 70, hanem 70i, a 70-hez tudom, hogy van a gyári weboldalon 4-es Android, de nem vagyok benne biztos, hogy a 70i szoftvere bitről bitre ugyanaz. Márcsak azért sem, mert itt a nyitó hozzászólásban ahol le van írva a GPS izzítása, ott még benn van a normál menüben a GPS engedélyezése, az enyémben meg nincs.
-
tjb007
nagyúr
válasz Bontókő #8552 üzenetére
"A ROM újbóli felrakása mit jelent?"
Azt jelenti, hogy újra fel kell rakni, gyakorlatilag olyan mint PC -nél a teljes rendszertelepítés azzal a különbséggel, hogy nem kell a driverekkel szórakozni.
"Ha lesz majd gyári upgrade, azt tudom rá feltölteni? Vagy valahol megvan?"
Van már gyári, módosítatlan ROM amit bármikor fel lehet rakni ha probléma lenne:[link]
-
Lasy
veterán
11:19, és az akku 49%-on áll, pedig megy a wifi most is.
nagyon jó ez a rom ami rajta van.+36702778032
-
Lasy
veterán
nem fogjátok elhinni, de még most is csak 43%-on áll az akkum, és 12:50 van.
és a wifi folyamatosan megy.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
senior tag
-
dario_p
tag
Lemerült a gépem, 2 napig nem is foglalkoztam vele. Tegnap felraktam töltőre, és semmit nem csinált. 2 percnyi reset nyomkodás után sikerült elindítani, de újra csak a Wayteq logóig jutok. ICS újra rak, megint jó. Ahányszor lemerül, mindig újra kell telepítenem. Azt hiszem maradok a Gingernél...
Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
senior tag
-
Lasy
veterán
válasz zolivissza #8561 üzenetére
tuti nem fagyott be semmi, mert nyomkodom.
mivel a céges gépen letiltották az se-portál-t így telóról szoktam menni. a galaxy mini az ablakban, míg a tab-al elmentem a mellékhelységre, és látta a wifit.
meg is lepődtem, de ment is rendesen, pedig itt a BANK ban 60cm-es betonfalak vannak.megálltam reggel a buszmegállóbanb, és a telóval csak 3-4 wifit szoktam látni. a tabbal látok 11et ami az út tuloldalán van azt is simán látja.
nekem a sima 70-van ICS-el, 3.0.8 kernellel, és nem csinál ilyet. pedig reggel a töltőn volt, és bekapcsoltam, és simán elindult. féltem is hogy nem fog, de ment utána kikapcsoltam, leszedtem a töltőről, és megint bekapcsoltam. és megint bekapcsolt.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Clemi
veterán
Néhány napja linkelt valaki egy Wateq töltő címet a Mastercomp cégnél. A webáruházban azt írják, hogy a töltő 1,8m hosszú.
Ma megérkezett, és kb 5cm-el hosszabb, mint a gyári töltő amit a 70i mellé adtak, vagyis kb 1,2m a hossza!
Valakinek van egyáltalán 1,8m hosszú töltője? Ha van honnan kapta, mert ebben a kedves üzletben csak hebegtek habogtak, és hogy a nagyker így adja, hogy ez biza 1,8 méteres -
Lasy
veterán
-
Bontókő
csendes tag
Hát, igazán szégyellem a dolgot, biztos béna vagyok, de az ES file explorert ha indítom, nem találom a beállításokat Favorites, Select, Search, stb. de csak a könyvtárak között tudok mászkálni. Hol lehet beállítani?
A MiFileExplorert sikerült felrakni De itt nekem csak három fül van, böngészés, memóriakártya, ftp. Ha jobb oldalt a nyilat megnyomom, előjön, hogy jump to SDcard vagy Flash, de bármelyikre nyomok, csak az SD tartalmát látom.
-
ravebp
senior tag
Nos a DSLR témában értekeztem a progi készítőjével és az USB host körüli mizériával, és ezt kaptam:
"Nem tudom hogy milyen program., mi a funkcioja es hogy hogyan dolgozik.
A DslrDashboard ugy let irva hogy kihasznalja az Android USB funkciot
ami a 3.0 -tol lett bevezetve.A DslrDashboard nem dolgozik minden keszuleken ami abbol ered hogy a
keszulkgyarto nem implementalta vagy csak reszben implementalta az USB
fuknciot.
En a DslrDashboardot a szabadidomben keszitettem, ingyenes es nincs
semmi hasznom belole.
Nekem nincs ra lehetosegem meg idom se hogy minden keszulekkel
leteszteljem, de mivel hogy
a DslrDashboard egy opensource project, ha van valakinek lehetosege,
tudasa meg ideje hozza megprobalhassa.""címzett: saját magam
Van egy linux ala irt libusb (www.libusb.org) ami lehet hogy tudna
segiteni Android allat is nyilvan (alapjaba veve ezt adtak hozza az
Android 3.0 es 4.0.Ezt a 'library' -t at kel forditani androidra, hozzadni az
alkalmazashoz es irni az alkalmazasban funkciokat amik komunikalnak a
libusb funkcioival.
Ehez mar kel a root.
"Rave
-
Bontókő
csendes tag
Nagyon rendes Vagy, köszönöm az összes segítséget!
Két napja vagyok Android user, úgyhogy még szoknom kell Ott volt a titok, az a három kis pötty alul, most már tudom, hogy ezzel kell minden programot kezdeniMűködik is a GPS-em, egy Nokia LD-4W-vel sikerült összehozni -ennyiből talán másnak is hasznos lehet a hozzászólásom, hogy Androidhoz is jó ez a GPS vevő, nem drága, és nagyon frankón működik!
-
joe357
tag
Helló
Jól emlékszem hogy egy xtab 70 ics frissítéssel? Mert az elég fura hogy Neked ics alatt műkszik hogy alvó állapotban sem kapcsol ki a wifi adatforgalom nélkül. 70i-n ezt képtelen vagyok elérni és agybajt kapok már a wifi szakadozásoktól. (két percenként vissza kell futni a tablethez és megérinteni hogy nehogy elaludjon hogy átmenjen egy mappa tartalma másoláskor)
-
Raypapa
tag
Én is az IT futárnál vettem, 1,8m., működik.
Ha valamely cég képes 50cm-es töltővel forgalomba hozni egy kütyüt, szerintem, már a tervek kiszivárgása után lesz néhány "utángyártó" cég, amely elkezdi gyártani a cuccot hosszabb kábellel, mert előre vetíthető az igény a cuccra...
Biztos nem wayteq gyártmány, de ez teljesen mind1. A nagy márkák cuccait is tucatnyi beszállító alkatrészeiből dobják össze és sokszor helyettesíthetők utángyártott másolatokkal az alkatrészek.
Ellenben van itt közöttünk olyan kolléga, aki maga próbálta összedobni a töltőhosszabbítást és már az SN 2-es dugóval meggyűlt a baja, ugyanis két különböző forgalmazótól származó 6db dugóból 5db zárlatos sz@ar volt... -
Lasy
veterán
15:45 sajna lemerült, úgy, hogy be sem tudom kapcsolni.
+36702778032
-
Lasy
veterán
fényerő csak 30%on és nem rádiót hallgattam, csak neteztem.
de csak 8 órát bírt, mert 14:00kor kikapcsoltam elviekben 18ig be sem akartam kapcsolni, de közben fiam nagyon köhög, így nem mentünk tornára. így bekapcsoltam.
elsőnek színtelenül jelent meg a kijelző.
mintha egy negatív lenne, de egy újraindítás megoldotta.+36702778032
-
stalix
csendes tag
Szerintetek hol lenne érdemesebb megvenni, Speedshop, Ipon, vagy Edigital? Garanciáztatással hol, mik a tapasztalatok?
-
Clemi
veterán
Az lehet, hogy megírtad, csak én átsiklottamfelette, bocsi! Igen sem ezzel, sem a dashboard progival nem mész semmire, mivel Canon gépekhez készültek, bár ez a weboldalukon is szerepel. A dashboard program, csak egy kedvcsináló, mielőtt megveszi valaki a teljes verziót. Na az viszont tényleg nagyon állat.
-
Victoryus94
őstag
Máshogy van optimalizálva.. Nem tudom a procija milyen, de az is sokat számít (nem csak az órajele) vannak energiatakarékosabb procik, illetve lehet, hogy jobban kezeli használat közben a processzor működését. (pl.: üresjáratban 100MHz, zenelejátszás: 200MHz, filmnézés: 400MHz, netezés 500-800MHz, játék: 800-100MZh). Ha jól vettem észre xPAD-nál 200, és 1.000 van, köztes nincs. Legalábbis egy processzor jelző progi ezt mutatja (elvileg a jelenlegi órajelet mutatja.) Tehát a processzortól nagyon függ, meg az egyéb alkatrészek energiaellátásától, és a processzor megfelelő optimalizálásától, de ezen kívül más is szerepet játszik. (pl a kijelzők között sem mind egyformán fogyaszt ugyanazon fényerő elérésénél)
-
Lasy
veterán
elsőnek színtelenül jelent meg a kijelző.
mintha egy negatív lenne, de egy újraindítás megoldotta.Ilyet csinált már valakinek?
+36702778032
-
Imy
veterán
válasz Victoryus94 #8596 üzenetére
És mikor megy 200MHzen?
Késöbb ezt nem orvosolják?
Ez az üzemidő elég kevés.
Tesztem eredménye 3:05.Látszik hogy azbandroid rendszer a fő fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad 5 Gen Wi-Fi+Cellular 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Tab X9
- iPad 9th. 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p3853/
- Apple iPad 10.gen kék, 64GB, gyári független, Wifi, új, garanciális, bontatlan.
- Ipad 9 gen. 64gb wifi jó áron!
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 5, Space Gray , 64Gb, Wifi + Cellular ( Sim + eSim ) független + Pencil
- Apple iPad Air 13" / Space Grey / Wifi + 5G / 128GB / Apple Pencil USB-C + Magic keyboard +UAG Tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest