- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Barkácsolom a netem.
A wayteq x70 MAC Címét hol találom? Így hirtelen? -
Peltár
aktív tag
Köszi! Még egy-két hét és megtaláltam volna.
Még annyi ha MAC szűrés van beállítva a Routeren mellette WPA2, vagy WPA kódolást érdemes használni? Vagy elég a MAC szűrés. Már kóstolgatták a Ruterem. Vezetékes gép is csücsül rajta meg hát az X70 menne madzagnélkülin. A lényeg hogy kívülről ne turkálják.
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
-
aag
őstag
válasz kelzsoca #1709 üzenetére
A kernel forráskódját kiadják, a rendszer többi részét pedig nem
Viccelsz velem? A kernelt Linus Torvalds fejleszti 1991-óta. Ő adja ki. Ő adja ingyen. Nem pedig a Google.
De szerintem érted te pontosan azt, hogy miről beszélek.
-
kovi1970
csendes tag
Vannak Linuxra is zárt kódú programok, meg fizetősek is. Az android zárt kódú lett nem is olyan régen egy verzószám után. Bár később ennek is közzéteszik a forrását. A Linuxhoz annyi köze van, hogy azon fut. Semmi más mint egy program. Ha ezt nem érted, akkor hiába magyarázzuk.
A Google fejleszti, ha nem adja ki tovább a forrását, akkor ez van. Ettől még nem szemét a cég. Azt is megtehetné, hogy kemény pénzeket kér érte mint a Microsoft, az Apple-ről meg nem is beszélve. Akkor az xpad sem 42k-ba kerülne hanem a duplájába. De szerintem nem is lenne akkor xpad. -
kelzsoca
félisten
Ha a Honeycomb forráskódja kint lenne, már az utolsó dzsunka tableten is az futna, éppen ezért a Google szándékosan visszatartja, itt minden üzlet és üzlet, hatalmas pénzek forognak, és cserélnek gazdát.
Az Android alatt futó linux kernel egy erősen módosított kernel, így nem sok köze van az operációs rendszer alatt futó kernelhez.
Továbbá kérek mindenkit hogy maradjunk a témánál, tehát az xPAD-70-es tabletnél!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Ne hülyéskedj már, az Andorid kernelt nehogy már Linus Torvalds fejlessze, már rég nem ő fejleszti az alap kernelt sem. Szerintem mikor utoljára látta, akkor a jelenlegi forrásnak kb 10%-a volt meg...
Most nem tudom megmutatni, mert éppen nem mennek a szerverek, de elég erősen módosított kódja van. Nem egy érintetlen Linux kernel, csak egy Linux kernelre épülő forrás. GPL licensz alatt van. A kernel. A driverek, az API és minden további rész Apache és L-GPL alatt. A kernelt magában lefordíthatod, de a felette lévő API, Dalvik VM és egyéb szoftver részek a Google szellemi tulajdonai, azt csinál velük, amit csak akar és olyan korlátozásokat szab ki, amit csak akar.
TE otthon fejleszthetsz rá, mert az API bizonyos részeit a fejlesztők megkapják, de maga a kód erősen korlátozott...
-
aag
őstag
válasz kelzsoca #1712 üzenetére
a Google szándékosan visszatartja, itt minden üzlet
Persze. De én ennek valaha ellentmondtam?
Az Android alatt futó linux kernel egy erősen módosított kernel, így nem sok köze van az operációs rendszer alatt futó kernelhez.
Nem, ez nemigaz! A megnevezett verziószámú kernel nem módosított.
Továbbá kérek mindenkit hogy maradjunk a témánál, tehát az xPAD-70-es tabletnél!
Ok, még erre válaszoltam neked, de most befejezem. Pont.
-
Keeperv85
nagyúr
"Nem, ez nemigaz! A megnevezett verziószámú kernel nem módosított."
Na nehogy már ne legyen módosított! Életedben nem láttál még kernelforrást, igaz? Szerinted a kernel modulok maguktól kitalálják a WiFi és egyéb hardverek beállításait?
Az alsó, vörös színnel jelölt rész a kernel. Az Android alatt az ÖSSZES kernel driver újra van szinte írva! Eleve utasításkészlet kellett váltani, mert a mobil CPU-kra is illeszkednie kell. Kezeli a YAFFS2-es fájlrendszert, mert hozzáadták, kezeli a telefon hardvereit... stb. Mind kernel szinten!
Ha vetted volna a fáradtságot, hogy egyszer is utánaolvass, nem írnél ekkora marhaságokat. PLS!
[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy kb menyi időt bír a készülék aktív használat mellett?
Lehet -e benne megváltoztatni az ikonokat (testre szabni a home képernyőt mint a mobilokon)?
Akkor most 1080p mindenféle állítgatás nélkül nem játszik le?
Magyar nyelvű billentyűzetet lehet e rá tölteni (anysoft keyboard)?
Előre is köszönöm! -
ravebp
senior tag
valami zsenitől kérdezném, hogy nincs-e valami mód rá, hogy egy androidos telóról USB kábelen keresztül oszzunk netet az xpadra?
Jó a wifi csak mindent lezabál...
Gondolom kábellel kicsit barátibb lenne a szitu?
Vajon megoldható?Rave
-
draxd
csendes tag
One question if anyone can answer : Did anyone have freezing issue with imo.im instant messanger. It seems to me like this application freezes and restarts tablet. Anyone else experiencing similar issue ?
-
tjb007
nagyúr
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Ha már a táp kábel csatlakozónál tartunk. Szerintetek külső akkumulátorról meg lehetne hajtani az X70-et? -
Exelsior
senior tag
válasz kelzsoca #1722 üzenetére
Az USB tethering 2.3-tól van ha jól tudom.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
válasz kelzsoca #1727 üzenetére
akkor a 2.2.1-ben hol van?
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
-
dario_p
tag
válasz kelzsoca #1688 üzenetére
A legelső szoftverben nem volt benne elvileg. De amikor feltelepítettem egy külső programot, és nem ment érdekes módon eljutottam "azon keresztűl" a VPN beállításokig.
A frissítés után is próbálkoztam vele, sőt felraktam különböző programokat is, de semmi. Egyenlőre.Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
tjb007
nagyúr
válasz TheSaurus62 #1734 üzenetére
A szövegbeviteli mezőre hosszan rá kell nyomni és a felugró ablakban ki kell választani amelyiket használni szeretnéd (némelyiket külön engedélyezni kell).
-
icon
senior tag
válasz TheSaurus62 #1734 üzenetére
Mert hosszan kell nyomni a szövegmezőbe, ahová írni akarsz, majd a beviteli módban átállítani...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
kelzsoca
félisten
Ha gyárilag nincs integrálva ez a lehetőség akkor nem megoldható.
Nekem 2db ZTE készülékem van, az egyik a ZTE Blade a másik a WayteQ ZTE-Libra, és mindkettőnél megoldott az usb tethering wifin és usb-n úgyszintén, tehát tudok netet leosztani a készülékkel.
Esetleg nem gyári, hanem custom romot nézz a telefonra, hátha abban megoldották, bár az elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
Szereztem egy Huawei E220-as modemet,de nem akaródzik működni .Eddig a pontig jutottam el a beállításához
-Lépjen be a "Settings / About device / Status" menüpontba és várja meg, míg a "Service state" pontnál "In service" felirat jelenik meg.
Belépek.Először a rádió kikapcs felirat jelenik meg majd az,hogy "nem működik". Akkor sikerült egy olyant kifognom,ami pont nem kompatibilis?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #1744 üzenetére
Hmm..PC-n sem akaródzik menni.USB-re fel,telepítem a software-t.Elindítom a programot majd "Dial" és nem tud csatlakozni.Látja a Telenor EDGE jelet (74 %),meg kaptam egy sms-t,hogy Szia! Hibàs csatlakozàsi kìsérletet érzékeltünk hàlòzatunkon, ezért elküldjük a helyes beàllìtàsokat készülékedre. djuice.Majd jött egy köteg sms tele krixkraxal meg pár számmal.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
DGerg
csendes tag
Hello!
Segítséget szeretnék kérni proxybeállítással kapcsolatban. Sajnos ahol használni szeretném a wifit ott védett a hálózat. Azt a tanácsot kaptam, hogy az Opera mobile-ban be tudom állítani de az a market szerint nem kompatibilis a géppel, ezért nem tudtam leszedni. Csak az opera mini jött le de abban nincs ilyen beállítás.
Utána megpróbálkoztam a firefoxal. Ott be tudtam állítani a configban a dolgokat de nem működik a dolog. Ezzel is csak azokat oldalakt tudom elérni ahova elég a web kulcs. Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám megcsinálni? Köszi.
-
szilchi
őstag
válasz szilchi #1745 üzenetére
PC-n már megy,a modem beállításainál kellett a Hungary Pannon profilt betölteni és ok is volt a dolog.Most már csak az Xpad-ra kéne.
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok !
Azt nem tudja valaki véletlenül hogy az aksi hány voltos? Illetve ha az AC-bemenetre rákötnék egy megfelelő aksit az működhet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest