Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Ha felrakjátok az új romot akkor az infoban v9s szerepel? Azt hittem nem csak rom, hanem imei alapján is szürnek ota frissítéskor, persze ez csak az én el életem.
Apropó, ha jb- re fel akarnám rakni ezt a v9s romot akkor simán mehet fel twrp- ből? Gondolom előtte kell egy factory reset aztán instal system vagy mi, utána meg dalvik és a társai? Ja persze még a gaps.Ilyenkor az ota frissítést nem a szolgáltató adja ki a hálózaton, hanem a Zte?
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
Reggelt!
Tegnap én is felraktam ezt az új csoda romot, viszonylag gyorsan felment, de nekem nem indult újra sokszor, mint ahogy páran írtátok. A kamera szuper, simmel még nem próbáltam, majd ma. Egy prblémám lenne, hogy a rendszer keverve magyar angol és kínai, nektek is ilyen?
-
glaci
őstag
Szia! Én megtaláltam.
Valmi idióta rózsaszín tokot ajánlgatnak SGS 3 Mini -hez, ott kérdezett rá egy srác, és Neki válaszolták, hogy napokon belül jön az ICS frissítés a SmartTab -ra!
(Úgy legyen! Azt hiszem én is írok oda, hogy lássa a Vodka, hogy nem csak a srác várja egyedül.)Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Hamilton33
csendes tag
Jó kis tablet.
06202753206
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a gépem már a gariból pár hete és ki is került hozzám. Fel is tettem sebtiben ezt az új v55 softot, a gps remekül működött tegnap kb. 3 órán kersztül, mindenféle probléma nélkül. Kíváncsi leszek egy komolyabb teszt alatt (12-15 óra) mit produkál. Remélem gond nélkül működik, mert így már mindenestől megfelelő lenne!
Néhány program viszont nem működik sehogyan sem, mert egyszerűen el sem indul. Ilyen a GMail alkalmazás pl. Bár a beépített email kliens működik, de azért jó lett volna.ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
joiner007
aktív tag
a gyárit már nagyon régen használtam, úgy emlékszem ott nem volt jó a led, nem lehetett vele telefonálni, és lassú volt. Joestone romja szerintem mérföldekkel jobb. Csak a kamera nem működött benne, de sokan panaszkodtak phone fc-re, meg gps fagyásra. Nekem ezek nem jöttek elő
Az új rom hibái nálam: nincs led visszajelzés
nem megy a facebook alkalmazás
Playen sok képet nem tölt be, ez nem tom mitől lehet.
Pl: Időkép alkalmazás telepítése során kidob hibával mikor frissítettem.
Hír és időjárás widgetnél nem lehet a beállításokat előhozni.
és a google fotókat sem akarja szinkronizálniEgyébként kamera, telefon, gps jól megy.
Joestone romjából, és az újból csaknem tökéletes rom lenne. Csak Joestone mester nagyon el van tűnve...
[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
Nekem is hiányzott a gmail alkamazás, mentésből visszaraktam, szinkronizálásnál újra kipipál és oks.
-
dzz
aktív tag
válasz joiner007 #6973 üzenetére
Nekem nem volt bajom a többi alkalmazásokkal, de az alsó fekete sáv néha megszélesedik kb 10 pixellel, majd visszaáll és később folytatja, rendszertelen időközönként. Szerintem most jönni fog egy factory reset és kezdek mindent az elejéről. Aztán meglátjuk mi lesz tovább.
ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86
-
joiner007
aktív tag
és a kamerát sem tudod összehozni a Te JB-del
-
joestone
addikt
válasz Mardel92 #6980 üzenetére
Már nézegettem , elméletben mivel az android linux alapú némi bűvészkedéssel működhet.
A V9S ICS rommal kapcsolatban :
Már elég régen leszedtem a ZTE.ru oldaláról a teljes csomagot. Addíg míg nincs fent a kernel forrása nem tudok mit kezdeni vele , mivel a 7" és a 10" ebben különbözik .
A kamera modulok simán berakva JB alá szintén nem működnek , mivel a kernel is más.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok!
Nektek a töltőfejre milyen gyártási dátum van írva? És mikor vettétek a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Köszönöm. És az adatkábelre milyen szám van nektek írva?
Ez? 052623900003-52001500-1212
-
planbmokus
senior tag
Kicserélték egy újra a hetesemet.
Bementem, kicsit ugyan erőltetni kellett, mert bizony mindenképpen az új 7" II,t akarták letolni a torkomon.
Én meg meggyőztem őket, hogy nem."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Telda
addikt
Hali!
Mitől lehet, hogy egyes alkalmazásokat nem tudok a play-ről letölteni, ez az orosz csodarom van még fent.
Rányomok hogy telepítés, de nem történik semmi. Meg a play zte optik nak ismeri fel.
Amúgy a Joe féle ICS rommal is ment rendesen a telefon, csak a kamera nem? Mert akkor inkább felrakom azt, a kamera úgyse kell igazán. Előtte a Joe féle JB volt fent, de azzal nem igazán ment a telefon.[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Köszi srácok aki írt, a vodával harcolok a napokban, hogy végre kicseréljék a töltőmet.
Akit érdekel:
-
doctorur
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A készülék totál lemerült. Töltés közben az indításnál egy sötét képernyő fogad, ahol egy zöld méhecske mellett "Adja meg jelszavát" jelenik meg. Semmilyen, eddig használt jelszót sem hajlandó elfogadni.
Ilyennel találkozott már valaki?.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest