- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu456
tag
Lehetne már valamit tudni a módosítót V9S-ról, hogy mi van vele, vagy netán valamit a 4.2.2-ről?
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
Mardel92
tag
Olvastam, hogy a V9S-ben ugye azt írja ki a tab a mobilnetre, hogy nincs szolgáltató. Ki akartam próbálni, hogy mit tud. Ez eddig rendben is van, de nekem ilyenkor semmilyen oldalt nem is hajlandó betölteni a készülék csak wifiről. Valaki találkozott már ilyennel? Van rá esetleg valami megoldás?
-
Mardel92
tag
Persze, joestone féle romokkal megy is. Milyen beállítás lehet?
Joe féle ICS-ben is van phone.android fc?
-
shift+ő
senior tag
válasz Mardel92 #7955 üzenetére
Alapból a V9s ROM-ban nincs beállítva egy APN sem, és automatikusan nem konfigurálja, megoldás:
Beállítások. A Call alatt a Továbbiak --> Mobilhálózatok --> Hozzáférési pontok nevei
Itt beállítod a szolgáltatódat.
A vodafone megy fejből:
- Név: Vodafone (ez mindegy)
- APN: internet.vodafone.netÉS már megy is a 3G.
-
shift+ő
senior tag
-
glaci
őstag
Az sem mindegy milyen ROM van a gépeden.
Nekem a v9s ROM alól nem sikerült fasboot -al feltenni.
(Igazából semmi fastboot parancsra nem reagált a gép. Szvsz. tiltott az új verziókban.)
Csak úgy ment, ahogy az XDA -n írta srác, aki portolta: root parancssorból.
(Kár, hogy nem csinált belőle egy telepíthető ZIP -et, akkot a TWRP -vel 2 pillanat alat fel lehetne frissítettni magára és nem kellene vele szórakozni.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
arnd
senior tag
Mondjuk maga a hardver sem találja a driverét.
De lehet, hogy ez lesz a problem.Erre gondoltál?
Installing TWRP on an already-rooted device:
Download the latest TWRP from above to your device
Open a root shell on your device
Type:
Code:
dd if=<your twrp image> of=/dev/block/mmcblk0p18
Re-read it. MAKE SURE YOU HAVE IT TYPED EXACTLY, YOU CAN SERIOUSLY SCREW THINGS UP IF YOU MESS UP THE PARTITION NUMBER.
Hit enter. You now have TWRP installed. -
glaci
őstag
Igen! Nekem csak úgy sikerült. A fastboot parancsokra nem reagált, csak waiting-for-device üzenetet kaptam és úgy állt, ha hagytam, akkor órákig is, pedig a régi HC -t még úgy root -oltam, azóta pedig csak a V9S ROM -ra frissítettem, más nem változott.
(Régen írta Joestone, hogy a HC utolsó gyári frissítésénél a ZTE letiltotta a fastboot parancsok használatát, szerintem így tett a V9S ICS frissítésénél is.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
bRANC
tag
Nekem sikerült fel raknom csak adb-vel indítsátok újra bootloader-ben onnan már fastboot jól működik.
-
arnd
senior tag
válasz shift+ő #7977 üzenetére
Sejtem èn is is, hogy nem az új TWRP volt az oka a bootlooptalanságnak. Csak gondoltam empirikusan is szerzek errôl némi infót... de ha túljutok a bootloop részen és le is tudom cserélni a TWRP-t akkor már nem fogom feleslegesn húzogatni a bootloop cica bajszát. Majd csak legközelebb...
-
joestone
addikt
Gyerekek kereső használata .
Itt a fórumban is le lett már írva , hogy az xp alatt a fastboot drivereket a pdanet csomaggal együtt lehet telepíteni. win7 , win8 alatt pedig a windowsupdate-n való keresés engedélyezésével leszedi onnan a drivert.
A bootloop oka , hogy valami kritikus rendszerfolyamat megakad indulás közben és próbálja újra és újra elindítani. Ennek semmi köze ahhoz , hogy milyen recovery van a gépen az egy teljesen különálló partició.
A v03b frissítéstől kezdve a fastboot flash parancs tiltott nem a teljes fastboot , ez nem rom függő , mert ez a bootloaderben történik , tehát ha egyszer már frissítettél v03b-re akkor a bootloaderben tiltott a fastboot flash funkció , teljesen mindegy milyen romot teszel a gépre (persze ha nem cserél bootloadert is , ami egyedül -ha jól tudom - az általam közzétett gyári helyreállító csomagban történik csak meg.
TWRP recoveryből pedig készítettem zip formátumut is amit a fastboot boot recovery.img parancs és a recovery betöltődése után onnan kapásból fel lehet telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
arnd
senior tag
válasz joestone #7980 üzenetére
Óóóóóó vazze, akkor már értem.
Nekem ez a pdanet összefüggés kimaradt, nem emléxem rá, viszont a Genesis GP501/501S-eink miatt ez fel volt telepítve, mert a gyári ROMjaival ezek egyáltalán nem látszanak XP alatt.
És csak azért nem került fel újból a pdanet mert egy főzött ROM-al használom az 501S-t, amihez nincs rá szükség.A TWRP-bootloop összefüggést én sem érteném, de gondoltam ha már nekivágok akkor letesztelem...
-
gyu456
tag
Én ezt a TWRP frissítést nagyon de nagyon nem értem, mit hova rakjak, mire nevezek át mit, mi kell hozzá, ehhez hülye vagyok!
Amúgy tegnap került fel a V71a-hoz az új TWRP és a CM10
-
-
arnd
senior tag
Na ezt viszont elfelejtettem mondani, hogy ugyan a bootloop megmaradt, factory reset, meg mindenféle törlések után is. Illetve egy párszor újraindulgatott, majd belefagyott a droid logoba.
Ezután újra flasheltem, wipe stb. és talán 3x újraindult, és jó is lett. Valami összefüggés lehet mégis csak van. Ilyen hamar nekem még soha nem indult el a V9S! -
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan ROM 10-es gépre, amivel független lesz, és működik benne a kamera is? Fontos lenne.
Vagy bármilyen módszer, amivel a kettő összehozható. Az sem baj, ha ugrik a gari. (mondjuk gyári rom, de valahogy megegye a T-s kártyát)
üdv
[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
válasz gaben1117 #7988 üzenetére
Szia! Tudtommal csak Joestone JB-je független, de abban nem működik a kamera.
Mivel ő már nem fejleszt erre a tabra és a V9S csak a 7-esre van, szerintem ezt a fórumot figyeld, most úgy néz ki, hogy hosszú idő után kezd alakulni valami. A tökéletestől még nagyon messze van, de talán 1-2 hónap múlva már használható lesz minden része.[ Szerkesztve ]
-
atidadi
csendes tag
sziasztok segítségre lenne szükségem van egy vodafone smart tab7 em rottolni szerettem volna de nem működöt a z4root igy feladtam és kiléptem belöle utána kikapcsoltam a tabot és az óta nem kapcsol be. van e helyreállíto programja netten keresztül mint pl az xperia x8 nak a sonytol
[ Szerkesztve ]
-
gyu456
tag
Valaki játszott már a GTA: Vics City-n a Tabon? Nekem az a bajom vele hogy épp hogy megyek a kocsival azt befagy a kép, de hang az megy tovább... valakinek volt már ilyen hibája?
[ Szerkesztve ]
-
expendables
aktív tag
Sziasztok.Van egy kis gondom a tabbal,mégpedig,hogyha be van kapcsolva a wifi,jó meg szép minden. Ha nem nyúlok hozzá sokáig,akkor ugye elsötétül a kijelző és készenléti módba kerül. Kb min. fél óra múlva ha bekapcsolom,akkor nincs wifi. Ki-be kapcsolgatom a wifit de nem kapcsolódik. Azt írja ki,hogy kapcsolódva van a routerre és ip címet kér le. De nem megy a net. Ha újraindítom a tabot,akkor lesz csak jó. Mitől van ez,illetve van erre valami megoldás? Gyári honeycomb 3.2.1 van rajta,rootolva.
Köszi. -
arnd
senior tag
válasz expendables #7996 üzenetére
Gyári ROM-al max egy órát használtam, de ha a wifi készenlét beállítás változtatásával nem javul, akkor nagyon hard reset gyanús. Legalább is nekem az ilyen wifi bizonytalanságok csak ezzel szoktak elmúlni.
-
Szabónagymer
aktív tag
Újra telepítettem a gfyári rendszert, de nem indúl el. Mit tudnék tenni a hiba elhárítására?
-
arnd
senior tag
válasz Szabónagymer #7999 üzenetére
Szokásosakat, mindenféle törléseket rányomni, meg esetleg újból letölteni egy vodka mentést, lehet, hogy sérült amivel próbáltad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest