Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oroszpeter_f

    tag

    válasz #14121216 #1010 üzenetére

    Csak pontokba szedve írom, hogy rövidebb legyen. :)

    1, Fotósként fura, hogy nem tűnik fel a felbontás. Persze, a fHD is elég jó egy ekkora kijelzőre, de az 5,2 vs. 5,5 + nagyobb felbontás szerintem elég erős érv a P9 ellen.
    2, Nem csak maholnap fogod azokat a videókat visszanézni, hanem akár 10 év múlva is, amikor már alap lesz neked a 4k. Érdemes mindig előre tervezni (bár jómagad is 2 évről beszélsz előre).
    3, Én sem vagyok filmezős meg zenehallgatós, de az a pár youtube videó, zene, akármi amit lejátszol, máris felértékelődik bárki szemében, aki a platinumról hallja megszólalni. Hihetetlen jól szól!
    4, Szerintem a prémium érzet ugyan úgy megvan a platinumnál is, szép illesztések, minőségi anyagok. Arról meg régen szőrszálhasogatás vitázni, hogy melyik a szebb téglatest. Nüansznyi különbségek vannak, alapvetően mindegyik egy nagy kijelzőből áll. De ez csak az én véleményem :) Itt is plusz a platinumnál hogy nincs elrontva voda meg akármilyen felirattal, nem vesz el helyett a Huawei szavacska alul. A proli jelzőt pedig nem is értem.
    5, Ha ennyire jobban bejön az EMUI, akkor nincs kérdés. Az a 35 ezer nem oly rengeteg a mai világban ahhoz (főleg 2 éves befektetésben), hogy sírj utána az EMUI miatt. Nekem a csupasz droid szuper, imádom, nem foglal semmi hülyeség helyet. Ha EMUI, akkor p9, ebben az esetben ne is nézegesd a platinumot mert csak elkábít és magához édesget :P
    6, Kamera. Itt azért kikerekedett a szemem. Mint fotós (mondom ezt fotósként) alapvetően nem lehet olyan elvárásod egy telefonnal, hogy majd az helyettesít egy komoly gépet. Egy fullframe DSLR minőségét nem tudja soha megközelíteni egy telefon fizikai korlátai miatt. Mindkettő telefon alkalmas arra, hogy elkattints egy pillanatot, de egyik sem alkalmas arra, hogy "ha nincs gépem, van mobilom". Szoftveresen lehet javítgatni, de a 24*36 mm az annyi, amennyi. :)
    7,
    Összegezve:
    Ha megér egy EMUI +35 ezret akkor P9, ha nem, akkor tökéletes választás egy platinum, aminek szintén vannak előnyei a drágább telefon ellen.
    Te választasz! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák