Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Frenetikus.
Mondjuk lehet ingyen sem kellene.
Run&Ride
-
mrThomi
addikt
valamelyik nap kaptam kölcsönbe egy iphone 4-et míg meglett az új telom. fb-t reggel elinditottam, mire betöltött lefőtt a káve... kilepes utan kb 4 mp volt a memoriaba aztan elfelejtette. Telefonalni viszont biztos jo
ezek a kommentek hajító fa helyett a kutyanak tuti vetel
[ Szerkesztve ]
-
Eddig ilyet az ebay-en vagyonokért árulták bontatlanul. Én is fel fogom rakni majd a ZX Spekrumom csak még hagyom érlelődni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
törölt tag
Ha ez nálunk lenne, akkor vennék egyet. Az iOS 6 még szép is ráadásul.
[ Szerkesztve ]
-
totgab02
junior tag
Mit akartok ahhoz képest higy az lg lassan ilyen mobilokat dobal piacra szazezrekert nem is rossz
-
enginev3.0
félisten
Nem az a kemény, hanem az, hogy annó ez volt írva a tesztjében
"Bár jelenleg még elképesztően drága a készülék — a 32 GB-os verzióért majdnem 300.000 forintot kell fizetnünk"
Akkori pénzek mellett, akkor a mostani 300ezres csúcstelefonok majdnem hogy olcsók
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
RRamstein
tag
válasz enginev3.0 #7 üzenetére
Bele gondolni is rossz hogy anno én is képes voltam ennyit kiadni érte , és rá fél évre úgy szét repedt a töltő körül mint annak a rendje
-
Rothmanakos
tag
Nem vagyok iPhone-os, sose voltam, sose leszek, de egy ilyet tuti vennék ennyiért, már csa a vicc kedvéért is
Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Z2 (korábban Sony Xperia S, Nokia C7, Nokia N8)
-
janeszgol
félisten
válasz Rothmanakos #10 üzenetére
Pontosan. Nem értem ezeket a negatív hangokat. Tök jó cucc.
Viszont igen, az eredeti ára pl egy 32 gigásnak... Az akkori 300k ma kb a duplája értékben, ha nem több! -
sKie^
tag
Feher 16Gb-os 3GS. Az utolso Apple termek, amiert penzt adtam. Multkor megtalaltam, regi szep idok. Istenem, hogy utaltam.
''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''
-
Fred23
nagyúr
Eltenném bontatlanul, és az unokám talán vehetne belőle egy használt kocsit.
Szerk.: Addigra lehet, hogy az emberek már nem vezethetnek autót, szóval vehet belőle akkor mondjuk egy elektromos kerékpárt.
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
Vennék egyet
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
strogov
senior tag
Eldobós telefonnak teljesen jó. Telefonálni lehet vele, szinkronizálni is tud. Megbízhatóbb mint egy új kínai cucc. Szerintem jobb lenne nem erőltetni rajta a IOS 6-ot. Ha kell van gps, wifi hotspot, és bevizsgált aksival adják.
-
hardline
senior tag
Csak telefonálásra szerintem megérné bárkinek. Nyomógombos telefont azért sokan nem vennének már.
Másrészről meg nem tudom, hogy ez miért hír itthon, hogy Koreában belpiacos szolgáltatós kínálatban kapható lesz néhány darab 3GS. Akkor lenne érdekes, ha bárki rendelhetne belőle. -
atike
nagyúr
...szerencsések. mi?
-
Tubi2
senior tag
Vegyetek, használtan kb. ennyi.
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
juuzer
addikt
Ezzel kb már csak telefonálni meg SMS-ezni lehet. Na meg olyan képeket csinálni, amilyeneket a mostani Nokia 3310 tud
Vamos a la playa.
-
zeon.hu
nagyúr
Milyen leltár lehet ott, ha eddig senkinek nem tűnt fel pár ezer db ☎?
Engem tuti kirúgnának ilyen hanyag munkáért#?*@&!
-
Graphics
Jómunkásember
1x használtam egy ilyet pár nap erejéig, az akkor nagy királynak tartott iOS büntetésnek éreztem.
Nagyon nem volt szimpatikus a rendszer, lassú is volt, és számomra használhatatlan.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
troviko
senior tag
Akinek van esze, megveszi, és 5 év múlva 5000 dollárért eladja az E-bay-en.
https://www.oldtech.hu/
-
Millerchris
tag
Ennyit bőven megér.
A holnap mèg messze van!
-
judas13
addikt
Ennyiert kene egy siman!
Kivancsi leszek hany db megy el.."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
moleculez
veterán
Pont ez ugrott be először nekem is... Aztán ez elég sok kérdést felvet, pl mennyi ilyen lehet globálisan? Hogyan hat ez az eladási statisztikákra? Mert verheti a mellét XY gyártó, hogy mennyit szállítottak le, a kérdés az, menmyi lett eladva?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Drp81
aktív tag
Nekem van egy 3gs-em, működik még, diszkós telefonnak használom mert a 7plust nem cipelem ilyenkor, nem merem. Tegnap is a bodycountra ezzel zúztam el
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
Nirvanus
aktív tag
Én egyet vennék csak úgy, egyet pedig eladásra. Nem gyengén lenne haszon belőle.
[iTX-or-GtfO!]
-
hemaka
nagyúr
Kellene a francnak, nem jo kb semmire.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
pete_21
addikt
válasz moleculez #30 üzenetére
Szerintem olyan kevés ilyen eset lehet, hogy a statisztikákat nem nagyon változtatná meg.
Az, hogy miért a leszállított, és miért nem az eladott szám számít: szerintem a gyártó szempontjából ugyanaz a kettő. Ők eladták a partnernek, aki azt csinál vele, amit akar. Ha eladja, eladja, ha elfelejtkezik róla, hogy pár darab a raktár sarkában van, az is az ő baja. Fizetett érte a gyártónak, amikor megkapta. Szóval a gyártónak ez is eladott darabszám.
De valaki javítson ki, ha tévedek. -
t72killer
titán
válasz #74018560 #23 üzenetére
Akkoriban még voltak értelmes hűségszerződések. Anno az sgs2-met is úgy vettem, hogy a 2 év alatt kifizetett összes pénz+a kezdő összeg kevesebb volt mint a teló listaára - és még 24 hónap mobilnet is benne volt 1 giga adatforgalommal.
Manapság a "hűség" szimpla részletfizetés csóriknak, akik nem tudják letenni a telefon listaárát, vagy olyanoknak, akik csak mobilhálón képesek létezni (nem én vagyok, az autón kívül mindenütt wifi vesz körül, még a külföldi utaimon is általában).
A telefonhoz: gyűjtőknek jó lehet, egyébként meg ne vicceljünk már...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
törölt tag
válasz t72killer #35 üzenetére
Kevesebb volt a havidíjam, mint előtte a telefon + net, "részeletfizetés" nélkül
Néztem ma milyen telefonos előfizetések vannak, hát mondom ez nem tudom kinek éri meg
Azóta csak olcsó telefont veszek, amit magam meg tudok szerelni és nem bánom ha leesik, összetörik / elveszik, stb. Arra van Következő telefonomat tuti Aliexpresszről veszem és leszarom a garanciát is ha nincs (itthon az intézése amúgy is siralmas sokszor).
-
strogov
senior tag
Kivétel amikor a kereskedő bizományba dolgozik. Amikor nagy tömegben adnak el valamit akkor a garanciális problémát is sokszor a raktárból intézik, és időszakosan elszámolnak. pl. launch-nál a gyártó érdeke, hogy tele legyenek a polcok. A walmart nem fog megvenni X millió xbox-ot, csak bevállalja, hogy a polcra teszi.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Annakidején 2011-13ig havi 20€-t fizettem, és a csúcstelónak számítú sgs2-t 140€-ért adták hozzá. Most ahogy a telenoros (és egyébként a mostani német) ajánlatokat nézem, ha készüléket veszel, ráraknak a havidíjra egy komoly összeget (az általad említett Blue L-re konkrétan havi 3700Ft-ot), ÉS a készüléket alapból drágán adják.
Effektíve kifizetsz pl egy 64GB-os s9+-ért majd' 290eFt-ot telenoréknál, amikor a 256GB-os dualsimes változatot megkapod <270eFt-ért máshol. A szolgáltatónál a legrosszabb biznisz telefont venni...
[ Szerkesztve ]
-
cselmaster
csendes újonc
válasz t72killer #39 üzenetére
Van igazság, amit írtok, de kivételek is vannak. Vadászni kell.
Pl. sógornőmnek Telekomnál januárban vettünk S8+-t Magentához online kedvezménnyel. 43000 volt, rá két hétre még 13000-re is levitték. Korlátlan beszéd+6GB, amit már dupláztak 12 GB-ra. Ezért fizet 13-at havonta. Ha kb. 10-et számolunk havonta telóra boltban függetlenül, akkor 3-at fizet a csomagra, korlátlan TVGO-val, korlátlan közösségi opciókkal.
Hasonló van apósomnak is.
Van a családban egy eredetileg Next M ATK csomag, amihez tavaly januárban 50000-s magentás kedvezmény plusz a csomag kedvezményével Huawei Novát adtak 43-ért, JBL hangfallal. 40 csak a hangfal, nem kellett. 5 perc alatt eladtuk 20-ért. 23-ban jött a teló, akkor 100 felett volt az ára. Most ez a csomag már át lett váltva Mobil S-re+3GB-ra, ami azóta duplázva 6 GB. Korlátlan TVGO-val, korlátlan FB-ve és Wazéval. Van Domino-beviteles kedvezmény is. Így 2900 a havidíj. Kb. annyi rá a havidíj 2 évre, mint a készülékkedvezmény volt. A szolgáltatások magyarul ingyen jönnek.Persze ehhez kell otthoni szolgáltatás, és "flottásítani" a családot (ennek semmi gyakorlat hátránya nincs, csak bizalom), amin buknak 4-5 ezret mondjuk a Digihez, Fliphez képest, bár HBO-val már annyit se. És HBO GO is mindenkinek lett a családban.
Azokon én is tépem a hajam, mikor valaki a készülék árába nem számolja be, ha növekszik a részlet. És képesek néha többet kifizetni érte, mintha függetlenül megvennék, csak a részlet miatt. De nem mindig van így, csak akciót kell nézni.
Egyébként régen T-s pontokból kétévente ingyen lehetett telót cserélni simán. Viszont sokkal többet költöttünk telefonszámlára reálértéken. Emlékszem a csúcsidős 125 forintos percdíjamra...
[ Szerkesztve ]
-
domel
tag
Szerintem az iphone-ok nem voltak akkoriban 300K, csak olyan 200-220e Ft
-
t72killer
titán
200 körül meg lehetett szerezni, de Mo.-on (is) előfizetéshez volt kötve, amiből simán kijött a 300kFt.
Tegyük még hozzá, hogy 2009 őszén 1$ 190Ft volt, ma 280Ft
-
maximilian4
addikt
Ajánlom mindenkinek hogy nézze meg ebayen hogy a bontatlan fóliás 2g-k mennyiért mennek. Csak megsúgom hogy 7 számjegyű összegben kell gondolkodni.
Maxi
-
törölt tag
Amúgy ezek egyáltalán bekapcsolnak? Mivel a litium aksik nem szeretik ha túl vannak merülve sokáig és tönkre mennek. Itt pedig hosszú évek óta ott álltak a sarokban.
-
NandorHUN
addikt
Vicces mennyit fejlődtek a mobilok, ma még ingyen se kéne a 3GS, 8 évvel ezelőtt meg ez volt az etalon.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
atike
nagyúr
válasz maximilian4 #46 üzenetére
Aki gyűjtő, annak nyilván buli... De ma már finoman szólva sem aktuális hardverrel szerelt, finoman szólva is erősen limitált képességekkel bíró napi használati tárgy... Azaz nyugodtan fizessen érte 7 számjegyet aki csak akar. Sajnálni sem fogom...
Ennyi erővel a fogpiszkáló gyűjtőnek is komoly vételt jelent az 1800-as években kiadott eredeti, bontatlan 16 db-os hercegi készlet. Csak épp a többieknek messze nem.
-
t72killer
titán
Ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy 20-30 év múlva is lesznek apple fanok, akiknek 8 számjegyért tovább tudja majd passzolni, és ott marad egy 1 számjegyet (se) érő hulladékkal. Ez nem 120éves arany svájci óra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Láncfűrész topik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Chicken Police: Into the Hive! teszt
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest