Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gyári Adreno meghajtóval jelentkezett a Qualcomm
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Annakidején 2011-13ig havi 20€-t fizettem, és a csúcstelónak számítú sgs2-t 140€-ért adták hozzá. Most ahogy a telenoros (és egyébként a mostani német) ajánlatokat nézem, ha készüléket veszel, ráraknak a havidíjra egy komoly összeget (az általad említett Blue L-re konkrétan havi 3700Ft-ot), ÉS a készüléket alapból drágán adják.
Effektíve kifizetsz pl egy 64GB-os s9+-ért majd' 290eFt-ot telenoréknál, amikor a 256GB-os dualsimes változatot megkapod <270eFt-ért máshol. A szolgáltatónál a legrosszabb biznisz telefont venni...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bedibazsa
senior tag
Sajna nem tudom offba rakni a kommentemet. Meglévő előfizető is igényelheti ingyenesen, 24 hónapig garantáltan megkapod - még kevesebb is lesz a havidíjad az 5%-os internet ÁFA miatt. Bármelyik személyes értékesítési pontra bemész - saját üzlet, partner egyaránt - és ingyenesen aktiválják neked.
-
törölt tag
Ez nem korrekt ajánlat, hanem rablás, csak mondom. És a nyugat-dolog is fail, én keletebbről, Romániából írok, 7 euróért elhasználhatatlanul sok adatot kapsz, rengeteg akció és ajándék van, szóval itt 100 GB - nem elíràs! - feletti mobilnettel kell számolni és sokszáz lebeszélhető perccel, sms-sel, amiben belföld, külföld, mobil, vezetékes, minden van, hálózaton belül pedig korlátlan minden. A fullos csomag 10 euró, ami az itt alacsonyabb áfával együtt is kb. fele a te költségeidnek. Hozzáteszem, ez az Orange, ami nem a legolcsóbb szolgáltató.
#47: ott van a cikkben, hogy az akkukat tesztelik és ezt követően csomagolják újra a készülékeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest