Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz venember83 #5 üzenetére
a szupermodelleknek en is bedoltem...
-
ftc
nagyúr
válasz venember83 #23 üzenetére
de akkor is hiányoznak az eredmények kiváncsi vagyok menynit fogyat CF-ben
Akkor rudi elmagyarázta törölve a 2. része a hsz-nek
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz venember83 #37 üzenetére
lol
-
t72killer
titán
válasz venember83 #64 üzenetére
A szivatás az áll, 1xerűen képtelenek optimalizálni egyes játékgyártók... Lásd pl nem használják ki az SLI/CF-et, ill most szörnyülködtem el először olyan példán, hogy 1 kari erősebb mint 2 a SC double agent-ben...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Pedig komolyan gondolom. 3-4 éve ha vett valaki egy középkategóriás VGA-t, 2 évig el volt vele, általában a legtöbb játékot max részletességgel játszhatta (esetleg AA és AF nélkűl). Most meg lassan a csúcskategória sem elég erre, hacsak nem alacsony felbontáson játszunk. Ugyanis az 1280 feletti felbontások egyre elterjedtebbek, sokan megveszik a szép, nagy LCD-t, tolnak a gépükbe egy középkategóriás VGA-t, és csodálkoznak, hogy szaggatt a Quake 4...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pedig komolyan gondolom. 3-4 éve ha vett valaki egy középkategóriás VGA-t, 2 évig el volt vele, általában a legtöbb játékot max részletességgel játszhatta (esetleg AA és AF nélkűl). Most meg lassan a csúcskategória sem elég erre, hacsak nem alacsony felbontáson játszunk. Ugyanis az 1280 feletti felbontások egyre elterjedtebbek, sokan megveszik a szép, nagy LCD-t, tolnak a gépükbe egy középkategóriás VGA-t, és csodálkoznak, hogy szaggatt a Quake 4...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #216 üzenetére
Vagy en vagyok vak, vagy pont a 2900xt cf fogyasztasi adatok nincsenek a grafikonon...
Azert nagyon szomoru, h ennyire nem torodnek a CF/SLI-vel, h nem is mukodnek normalisan... ATinal meg csak-csak elfogadhato, hisz meg csak most jelent meg a kari, de 8800-nal mar nincs mentseg. -
venember83
nagyúr
válasz venember83 #217 üzenetére
Megvilagosodtam
438 Watt? Ez aztan a csucskartya-cf! Mar alig varom a 2900xtx cf-et
Ez ugye 350 Watt tapbol, mar csak kerdes, h kiengedi-e magabol a tap ezt, mert ha a vedelmek nem szolnak bele, akkor 1 430-450es siman kepes taplalni meg ezt a konfigot is. Remelem a minosegi tapgyartok mernokei mar dolgoznak a probleman
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz venember83 #218 üzenetére
A CrossFire-höz nem elég az 500 wattos táp, igazából a 12v-os ágak erősségétől függ.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz venember83 #234 üzenetére
Rosszul emlékeztem. [link]
De akkor se az R600 magas fogyasztását próbáld magyarázni, hanem azt hogy a 8800 SLI-ben hogyan fogyaszt mindössze 30W-tal többet?
[Szerkesztve]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz venember83 #236 üzenetére
Akkor nem értem min akarsz még gondolkodni, 80-90W+ már reális.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
B-Real
csendes tag
válasz venember83 #241 üzenetére
Néha veri. Az a néha pontosan mennyit is jelent? ... Amint látom te meg a másik oldalon állsz, szóval ezzel egálban vagyunk. Mindenesetre a Valve felmérését ajánlom neked megtekinteni. Az meg hogy majd mi lesz(most az AMD-ben rejlő lehetőségekre értettem, amit írtál), az pont olyan,m int amit én írtam az árakkal kapcsolatban. a 2900 XTX-ről ne is beszéljünk, a GDDR4 úgy fuccsolt be, ahogy illett ^^
-
B-Real
csendes tag
''Ja, meg ugye jelenlegi helyzetrol beszelunk, jelenlegi arakrol, nem pedig ''majdrol'' tehat arrol amit es amennyiert most meg tudsz venni 1 vga-karit, nv 8900GTS/GTX-et nem lattam meg arlistakban, te? ''
Mondjuk ezt egy kicsit számomra (lehet bunkó vagyok és azért nem értem) egyszerűbben meg tudnád fogalmazni? -
törölt tag
''Radeon 2900XT elgyepalja rendesen a GTS-t s vmivel olcsobb is annal, neha veri az Ultrat is, tehat akkor miert is lenne jobb vetel az nVidia joval borsosabb araval?''
Hahahaha ... Már megint olcsóbb mi? nemáááár
Ultrát veri ? hol? ember!!! hol veri? a CoJ-ban ?, nevetséges vagy
nincs kedvem vitázni, mert anno ezt már vkivel asszem kitárgyaltam
jöjjön ki korrekt DX10 game (SE ZŐLD SE VÖRÖS) ésakkor majd eldől , addig meg lehet gyakni egymást..... ha igazad lesz akkor majd nyomhatod max ,h te megmonntad ,erre jó a hsz-od
[Szerkesztve] -
B-Real
csendes tag
válasz venember83 #249 üzenetére
Én is csak annyit mondanék, hogy nem mondanám, hogy szemellenzőm van, és csak Nvidiát vennék, ugyanis eddig AMD-ket vettem, mégis most csak Core2-t vennék..
-
B-Real
csendes tag
válasz venember83 #269 üzenetére
Vénembernek igaza van, a másiknak szólt. De látod Vénember, először azt írtad az NVidia drágább, most meg már azzal jössz, hogy a gyorsabbat meg kell fizetni
Az, hogy a későbbi játékokban, Crysis, UT3, stb., hogy teljesít a két kártya, majd elválik. Mindenesetre jelenleg a GTX-nek, Ultrának ellenfele sehol sincs, az XTX-szel semmire nem megy az AMD. -
B-Real
csendes tag
válasz venember83 #269 üzenetére
Vénembernek igaza van, a másiknak szólt. De látod Vénember, először azt írtad az NVidia drágább, most meg már azzal jössz, hogy a gyorsabbat meg kell fizetni
Az, hogy a későbbi játékokban, Crysis, UT3, stb., hogy teljesít a két kártya, majd elválik. Mindenesetre jelenleg a GTX-nek, Ultrának ellenfele sehol sincs, az XTX-szel semmire nem megy az AMD. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz venember83 #307 üzenetére
A gyomoknak ez a sorsa, virágnyelven kellett volna elővezetned a mondanivalódat.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
nostrum
tag
válasz venember83 #313 üzenetére
NA LÁTOD, TE KORREKT VÁLASZT ADTÁL.
Erre nem is írok mást, csak hogy igazad van.
Lehet így is. És ezt könnyebb feldolgozni.
Mint egyszerő halandó újonc, hibáztam.
Nektek kell tudni kezelni a dolgot.
Tehát akarom mondani: A HD2900XT nagyon szép és jó kártya, elfogadnám, de nem nekem tervezték (az árát) Egy év múlva, amikor majd 25000.- forintért megvehetem itt a PH-n, már sokkal szimpatikusabb lesz.In space, no one can hear you scream...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest