Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landsmann

    addikt

    No, én is tennék pár gondolatot a szoftverfrissítésre. Kezdetben uygebár vala a 029-es. Tulajdonképpen ami problémát észrevettem vele, az annyi volt, hogy adatkommunikáció befejezése után, mikor bontom a kapcsolatot és a kapcsolat ikonja eltűnik, viszi magával a cellainfót is a kijelzőről. Aztán mikor megjelent a 031-es szoftver, feltettem azt. Ami újdonság volt a korábbihoz képest, hogy elméletileg mostmár tényleg alkalmas a HSDPA módra, ugyanis a korábbi vwerzióban a Mobilháűlózatoknál nem volt ez az opció, csak 3G és GSM. (hozzáteszem, ennek ellenére Gyulán továbbra is csak 3G felirat volt kint a H mint HSDPA helyett, bár az is lehet, hogy ott nincs HSDPA a Pannonnak) MÉge gy újdonságot fedeztem fel akkor. Ez pedig az, hogy a három érintőgombhoz külön lehet társítani hangot, vagy rezgést. Ez korábban nem volt. Aztán volt még egy hibajavítás is, ami a bluetooth füleseket érintette. Két, különböző típusú, de SE gyártmányúval is uyganaz volt aprobléma, nevezetesen, hogy bejövő hívás esetén a hívásfogadó gombot 2-szer kellett megnyomni a fülesen. Egy nyomsára felvette a telefont, de csak 1 másodspercre adta kia ahangot a fülesre. Utána a elhallgatott. Újbóli megnyomásra adta vissza a fülesre, vagy a teelfonon megnyomva a gombot a telefonra. A 031-esben ezt már javították, elég 1-szer megnyomni. Viszont találtam újabb hibát. A cellainfós dolog ugyanúgy megmaradt. Viszont, ha a fülesre =bluetoothos esetén) hívás érkezik, utána a füles megfelelő gombjával nem lehet elindítani a zene lejátszást. Mindaddig nem is lehet, míg a telefon újra nincs indítva. Érdekesség, ha így marad a telefon és nincs újraindítva, az akku körülbelül fele annyi idő alatt merül le, mint amennyi idő alatt szokott.
    A 037-es szoftverben nem találtam semmi újat. A bt-s füles + zenelejátszás probléma uyganúgy megvan. Vezetékes headsetnél nincs iylen probléma. A 031-es szoftver felrakása után a gyártót tájékoztettam a tapasztalt hibákról. A mostaniben nincsenek benen a javítások, de gondolom azért nem, mert az már akkor javában folyamatban volt. No meg persze azon is múlik, hogy a fejlesztőket egyáltalán tájékoztatták-e a problémáról (ezt ígérték), ha igen, akkor mikor.
    A 031-esre többen panaszkodtak, hoyg fagyott, újraindult a telefon tőle. Nos, nekem egyszer sem fagyott, de a frissítés napján, az update után nem sokkal egyetlen egyszer újraindult. Hoyg mi váltjhatta ki, nem tudom, de a menűjében bóklásztam. AZóta nem volt újraindulás, se fagyás.
    No, így hirtelenjében ennyi.

    Ja, még valami. Valaki említette, hogy a 037-essel szerinte tovább bítrja az akku. Én nem hinném. Inkább abban az időszakban másabb lehetett a használat gyakorisága és emiatt bírta tovább. Uyganis nekem a 029-essel és a 031-essel is nagyjából 7-9 napig bírja. Éppen ezért, nem hinném, hogy 9 napnál tovább lehetne húzni a készenléti időt, miközben a telefon egy poillanatra sincs kikapcsolva. Ezen idő alatt pár bejövő SMS, és olyan 70 percnyi telefonálással bírta így az akku.

    [ Szerkesztve ]

    Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

Új hozzászólás Aktív témák