Új hozzászólás Aktív témák
-
quino
tag
Beírom ide is, hátha ezt többen nézik:
Tudnátok abban segíteni, h ha csináltam egy usb-s vinyoval egy FTPt rá, akkor azt hogyan tudom használni? Super userként beenged, de csak olvasni tudom amit előtte másoltam rá sima USBn a gépről, írni/törölni nem enged. Csináltam private usert, azt be sem engedi, mert azt irja nincs meg a home-ja.
köszi -
quino
tag
Igen, kozben vegigbongeszve a manualt en is rajottem, de koszi ;)
Viszont nektek is kb 300-350k korul megy a le/feltoltes az usbs vinyorol? Az usb2-nek kene ennel tobbet is tudnia, nem? Konkretan egy fileservernek akarom hasznalni, h barmelyik itthoni geprol elerhessem a zeneimet/filmjeimet.
köszi -
quino
tag
Igen ez engem is érdekelne, mert az a gondom a routerrel, hogy nem hajlandó visszamenni, miután a drága szolgáltatom kb félóránként bontja a kapcsolatot. Egy pirosbetüs oldal jön be a my.router -re, PPPOE login, akkor belép, és amikor újraindítom akkor megy. Az eredeti gyári firmware van rajta, ha frissítek ez megjavul? (btw melyiket érdemes felrakni az Oleg féle moddoltat vagy gyárit).
köszi,
q
Új hozzászólás Aktív témák
- Raidmax Drakon 709 (DK709) Gamer szék.
- ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS Microsoft Surface Pro 9 + Signature Type Cover + Slim Pen
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 YOGA (i5-10310U, 16GB RAM, 512GB SSD, 13.3" FHD IPS) számlával és garival
- Apple Watch Series 8 45MM Product Red! Hibátlan! Fóliás! Alza Számla! 92%
- Lenovo Thinkpad L13 i5-10210U/8GB/256 SSD/13.3"FHD laptop garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest