- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidus
addikt
OCZ-t sem vettem meg eddig, így Radeont sem fogok.
-
Vix64
csendes tag
Nem akarok akadékoskodni, de az OCZ Vector 150 napi 50GB írás mellett vállal 5 év garanciát, nem pedig 20GB írás mellett.
-
waithEard
őstag
Örülök, hogy ezt megosztottad velünk.
Kb mint hétvégén egy okos ismerősöm:
"Nem veszek Asus lapokat, mert mind sz@r!"
"Miből gondolod?"
"Volt régen egy Asus CD íróm ,ami hamar tönkrement. Minden Asus cucc sz@r."
"És lapod milyen volt?"
"Soha nem volt Asus lapom. Én olyan sz@rt nem veszek "
" -_- "[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
BlackSoft
addikt
Hát bármennyire utálom az AMD-t, ez még lehet jó Kíváncsi leszek majd egyéni véleményekre, akik mondjuk használtak már pár hasonlót... Viszont amíg nem lesz SLC addig nekem nem kő
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
proof88
addikt
Ráadásul az emberek többsége ilyen.
Chieftec tápot sem veszünk, mert egyszer volt egy Sirtec beles típus pár éve, ami hamar megadta magát.
ASRock-ot sem veszünk, mert azok mind gyorsan tönkremennek.
LG-t sem veszünk mert egyszer egy ismerősömnél fekete foltok jelentek meg az LCD kijelzőn.
Corsair tápot sem veszünk, mert egyszer láttam HX520-at meghalni.
Logitechet sem veszünk, mert láttam olyan G25-öt ahol nem működött a hátrameneti fokozat.
Gigabyte-ot sem veszünk, mert nem szabályozta rendesen a 3 pines ventit.
Samsungot sem veszünk mert láttam már olyan monitort tönkremenni.
FSP-t sem veszünk mert olyan tápot is láttam már meghalni.
Codegen-t veszünk mert az olcsó táp és egyébként is 10 éve megy már a gépben.
És egyébként is mindent Kínában gyártanak meg Tajvanban.
Ja és Japán vagy Kína tök mindegy, mert az ugyanaz.
-
Cobra.
őstag
Árára azért kíváncsi leszek, de gondolom boltban drágább lesz, mint az OCZ feliratos.
-
-
waithEard
őstag
A gyerek szerint csak az intel lapok és cpu-k jók. A csúcs, hogy egy 478-as gépe van, és fogalma sincs a mai cuccokról. Foglalkozását tekintve "informatikus"."The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
hypno skate
senior tag
Legyen olcsó és veszek belőle.
A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
törölt tag
válasz waithEard #10 üzenetére
"egy 478-as gépe van"
Ennek simán az is lehet az oka, hogy az átlaggal ellentétben tudja, hogy mire használja a gépét, és ahhoz mire van szüksége, így nem cserélgeti feleslegesen a különféle alkatrészeit. Attól, hogy valaki informatikus még nem lesz egyből 1st adopter, sőt.
-
zseko
veterán
válasz waithEard #10 üzenetére
Egy kb. másfél éve 'informatikusnak' tanuló ismerősöm után rendbe kellett tennem egy gépet, mert már a windows telepítés megfogta...
De mikor egy rendszergazda képzésen a tanár a winszerver telepítését papírról! tanította képekkel illusztrálva, na az volt a csúcs Ha úgy érezné valaki hogy biztos rosszul érti : úgy tanítottak winszerver telepítést és beállítást, hogy egy nyomorult szervert sem telepítettünk! Linuxnál pedig azt mondta a tanár, tartsam meg az órát, mivel tudta, hogy otthon azt a rendszert használtam...HR24.hu
-
Nagyon jól fognak kinézni ezek az ssd-k a magyar boltok polcain, az AMD Radeon memória modulok mellett.
-
berVi
senior tag
Hat igazan valaszthattak volna mast is, mint a vilag legrosszabb visszaviteli aranyaival rendelkezo gyartot...
-
Jack@l
veterán
Reméljük lesz olyan sikeres, mint a ramjaik voltak...
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz osztraksajt #15 üzenetére
Annyira könnyű? Nem várom el egy fullalsókategóriás táptól, hogy nehéz legyen, de ezek után már értem, hogy egy-két gép miért annyira könnyű. Akkor egy teljesen szélcsendes helyen papírnehezéknek?
Idézem egy oldalról:
"A minimum 100.000 órás élettartam magáért beszél, ha berakjuk a gépbe a Codegen tápját egy ideig nem fogjuk kivenni. "
Ház azért nem, mert beleolvad, mikor felgyullad a gép. -
Tigerclaw
nagyúr
Lehetnének kicsit merészebbek és gyárthatnának saját márkás tabletet és notebookot is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ttt1
őstag
Röhögni fogsz de nem mind. Nekem volt olyan codegen tápom amiben benne volt az anyag és nehéz volt (egy 350-as codegent váltott ami sztem fél kiló volt de kb 250 w-ot tudott leadni) és lecseréltem egy 300-as 2 kilós codegenre ami 325-öt tudott..
-
Boyz
csendes tag
Remélhetőleg egy drivert is írnak már hozzá, ha véletlenül egy óvatlan usernek eszébe jutna raid 0-ba kötni őket, akkor az oprendszer TRIM parancsa leműködik a köteten (tudom, érzetre nem gyorsabb akkor meg minek..., de tárhely bővítésnél lehetnek előnyei) .
-
Rounder
csendes tag
válasz antikomcsi #16 üzenetére
+1
Én egy darabig gondolkodtam azon, hogy ilyen AMD ram-ot veszek, de végül letettem róla mert csak külföldről lehetett volna venni. Árban még jól is jöttem volna ki, na de mit csinálok, ha hibás lesz . Külföldön gariztatni Ezért biztos nem veszek AMD SSD-t sem, mert sajnos nálunk egy boltban sem lesz kapható.
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
Amennyiben van olyan jó mint egy samu ssd akkor jöhet
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
-
shteer
titán
végre valami használható amd cucc
szerintem jónak tűnik..
-
Rounder
csendes tag
Úgy legyen ahogy mondod, amen, de sajnos a ram-oknál nem így volt. Lehet nem volt rájuk igény, de honnan tudták ha senki sem próbálta meg forgalmazni? Én vettem volna ha lehetett volna, az tutti. Az SSD is tetszik, bár azt most valszeg nem veszek, mert kb két hete vettem a Samu 840 evo-t, eddig még nem romlott el
[ Szerkesztve ]
-
CYBERIA
senior tag
válasz Tigerclaw #20 üzenetére
Nem lenne hülyeség ha valami épkézláb konfigot lehetne tőlük venni. Mert vannak jó APU-jaik, de alig kapható velük bármi.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
nbg
senior tag
Nem arrol volt szo, hogy az OCZ, mint olyan, nincs tobbe? Vagy az csak a RAM bizniszre vonatkozott?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
erdoke
titán
Radeon SSD? A lineáris termékbővítés újabb idióta példáját láthatjuk.
A legjobb aláírás a héten
-
Akos1994
aktív tag
Nekem viszont volt Samsung S2-m, dobozból kivettem és mentem is vissza kb. 1 óra múlva mert sim-et nem ismerte fel. Alaplap hibás volt,magyarul gyári selejt. Kicserélték egy teljesen új telefonra,utána úgy vigyáztam rá mint a hímestojásra,mégis egy év múlva a képernyő ki/bekapcs gomb hol jó volt hol nem. Gyári romok a frissítésekkel csak egyre bugosabbak lettek,mind hulladék volt millió fagyással,hirtelen reboottal stb. Főzött rommal hibátlan(!) lett,de elegem lett belőle,megkeserítette a mindennapjaimat és eladtam. Samsung hűtő van a családban, mee' az olcsóbb volt mint a többi egy kicsit és jóó néz ki és jóó nagy.. (én már akkor mondtam hogy inkább ne..) Pár hónaposan a vízadagoló mechanikájában valami elromlott és néha a műanyag fül kiakadt,nem lehet leállítani,pohár megtelik és folyik ki a 4 liter víz. Apám erre csak vett egy androidos ütésálló samsungot (nem jegyeztem meg,hogy melyik és nem is érdekel) szoftveresen az is egy foskupac,de nem is csináltam meg már neki a rom frissítést,se főzött romot meg főleg a a gari miatt, és előre figyelmeztettem, hogyha azt vesz akkor nem kap "házi" supportot..
Crt monitorm is volt annó,szintén samsungban,de azt már meg se említem..
Lehet,hogy a fikázások nagy része ostabaság,de van amelyik mögött van tapasztalat is. Nem is egy.[ Szerkesztve ]
-
Akula
őstag
A szekvenciális olvasási sebesség nem függ a mérettől.
A szekvenciális írási sebesség függ a mérettől.
A véletlenszerű olvasási sebesség függ a mérettől.
A véletlenszerű írási sebesség nem függ a mérettől.
Hogy is van ez?"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Graphics
Jómunkásember
Esetleg az OCZ jelenlegi helyzetére is ki lehetett volna térni, mert ez igy elég érdekes helyzet...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Ilyen nincsvez netto hülyeség.. a tápot nem a súlya határozza meg minöségileg, ez nem Volvo...
Azért volt nehéz, mert esetleg passziv pfc-s vasmagos tekercs volt benne, ha szerencsés voltál... de hogy a vót' benne anyag, meg nehéz volt... ettöl nem lesz minöségi...
Ez téveszme... föképp a tápoknál. A felhasznált alkatrészek minösége mérvado, nem a sulya.
Volt olyan táp amiben tekercs helyett betonkocka volt... Minöségi??
Lehetöleg ne hangoztasd ezt... sületlenség
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
S2-m immáron majd 3.5 éve megy, napi több óra használattal, töltőelektronikát kellett 26. hónapban garanciáztatni, a gyári 4.1.2es ROM rajta meg egyenesen szuper, ellentétben mondjuk a sosem igazán működő CMmel, szóval őszintén fogalmam nincs miről beszélsz, kifejezetten peches lehetsz.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
wwenigma
Jómunkásember
Hogy örültem amikor pár éve megvettem a Macron MPT-401P tápot, volt benne anyag. Egy év múlva meg púpos kondi is. Igaz tegyük hozzá hogy miután telibecseréltem az összeset, azóta megy hiba nélkül. (2008)
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Graphics
Jómunkásember
A gagyi tápok általában nehezek,a passziv pfc miatt, illetve a hatásfokuk szar, ezért több alubordát raknak bele...
Ezért ajtotámasznak kiváloak.
-
rovid89
csendes tag
Akkor szerencsés vagy
bár s2-höz nem volt szerencsém de volt s1-em és s3 am is (s1 semmi problémám nem volt azzal meg voltam elégedve). S3nál már nem volt ilyen fényes a helyzet a gyári rom egy kalap kaki fagyott folyamatosan szaggatott a rom mint állat és egy "csúcs" készülékhez képest nekem hatalmas csalódás volt, aztán CM rom rá és mintha nem is az a telefon lenne remekül tette a dolgát. Feleségemnek s3 mini van és ugyanez a helyzet, ekkor fogadtam meg hogy samu telót többé soha.
-
Cathulhu
addikt
Én sem veszek többet samsungot amíg ilyen a helyzet, félre ne érts, S2 utáni korszak összes galaxyja hatalmas csalódás számomra, mind kinézet, minőség és tudás szempontjából is. Samsungból egyedül talán a mikróik és a drágább tvk amik érnek valamit, szóval nincs túl jó véleményem a márkáról, de az S2 egy jól sikerült gép, fórumát is követtem, kijelző beégésen (ami meg amoled hátrány) nem nagyon panaszkodtak a népek.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz hypno skate #11 üzenetére
Nem hiszem. 1000 darabos a minimum csomagrendelési kvóta. Hazánkban ilyet nem sok kereskedő enged majd meg magának. Úgy ahogy a memóriák, ezek sem lesznek igazán elérhetők. Persze megvehetők OCZ Vector 150 néven, vagy ha külföldről behozzák, de a kiskerek ezt nem szeretik, a nagykerek pedig a gyártótól szeretnek rendelni.
(#14) Vix64: Az eredeti sajtóanyagban 20 GB-ot írtak. De megkérdeztem őket, és a termékhez csomagolt warranty szabályzatban is ez szerepel, és nem az 50 GB. A weboldalnál valszeg az előzőt másolták, azért maradt ott. Igazából nincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
Geri Bátyó
addikt
A 20GB kontra 50GB adattal kapcsolatban szerintem érdemes lenne valami helyesbítés, mert a hírben linkelt eredeti Vektor 150 cikkben ez van: "a tervezők ígérete szerint a Vector 150 képes akár 5 éven át gond nélkül elviselni napi 50 GB írási mennyiséget, ami összesen 91 TB értéket jelent. (Összehasonlításképpen a első generációs Vector esetében ehhez képest csak 20 GB/napot vállaltak.)"
Vagy a hír, vagy a cikk el van írva!
Ezt leszámítva valóban nincs jelentősége a dolognak, mivel ezeknél a Radeon termékeknél más a garancia és a vállalt adatírás is.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Geri Bátyó #47 üzenetére
Most már belezavarodtam. Megkérdezünk egy nem marketingest.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
... nofene, még egy SSD gyártó
mintha nem lenne már elég a piacon....
no de sebaj, csak az áruk legyen rendben és sok sok garancia legyen rájuk"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #49 üzenetére
Így-így! Legyenek olcsó és jók is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek