- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Nem, nyílván van több brigád, több csoport egy fejlesztő cégen belül, akik mind máshoz értenek, tudom, hogy egyszerre több fejlesztés is folyik párhuzamosan és nincs olyan hogy akkor most egyszerre mindenki ugyan azt csinálja, mert nem ért a másik részleg munkájához. Ez a TrashFX is jó dolog, ha tényleg megfelelően működne, de mivel annyira nem szép mint amennyire terheli a az amúgy se túl combos hardvert, nem sok értelmét látom, de haladjunk a korral, az igaz.
Az a baj, hogy az AMD kifejleszt pár új feature-t, amik jól hangzanak és ígéretesek, csak a fő vonalon, a teljesítményben, a konkurencia szintjéhez borzalmasan el vannak maradva.
Szorítok, hogy most ez összejőjjön és minél több játékba belekerüljön, ne csak évente 2-be.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
arn
félisten
en egyaltalan nem mondtam meg, hogy mi a jobb. de volt jopar generacio, amikor egyertelmu volt. de ezek utan ha vki ezt felredobva azt mondja, hogy en akkor is az x szinut valasztom, ha az szarabb, az nekem kicsit meredek. teljesen mas, amikor vki egyeni preferenciai alapjan valasztja ki a szamara megfelelot. vagy mar a szin/nev is ide tartozik?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest