- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz magnusheron #4451 üzenetére
Kohike azt se tom melik foldreszrol dobnak meg vele, mert air repulos csomag jon.xD Remelem jo foldreszrol rendeltem.
-
sippet
senior tag
válasz petertel #4447 üzenetére
ha warezoltal, akkor attol fugg, hogy milyen terkepekre van feltorve, azokat tudod leszedni hozza. a programon belul kell menubol, download maps vagy valami ilyesmi az almenu. arra figyelj, hogy a wifi be legyen izzitva, mert itt sulyos megabajtok repkednek majd, a teljes europa pedig a 2 gb-ot surolja, azt hiszem.
-
norbesz74
aktív tag
En nem nagyon rendelek, mert tekozlos homar tag vagyok es surun olvasok nigeriai rendszeru csalasokat. Igy bizalmatlan vagyok. Engem a teszvesz uldoz komeny 1030ft elmaradt szamlamrol, mert parszor ertesitettek, hogy nem ertem el a kifizetesi limitett. Mely valosagban mar 3000 ft fellet es egy behajto ceghez kerult es boldog tulajdonosa vagyok a nyugodt alvasban, mert olvasok homart igy tekozolva nem fizettek egy petakot se. XD Mely en azert meg kerestem illetekes teszvesz es elmeseltem, hogy olcson vettem egy kulso dzsipies szurke importbol szarmazo igo valahanyas szoftware es utana neztem, hogy csupa negativ a srac szaftos tortenekkel. Es elore utaltam a pinzt. Sokszor csinaltam elore utalast sose egettem meg magamszerencsere olvasni tudo egyenke voltam, azt most beutott a menyko . irogattam neki balesetett szenvedett, de ezt olvastam egy becsapott kuncsaftol is. Majd okosan vettem egy nagy erteku arut tole, majd kerte hogy fizessek. En irtam log a levegoben egy dolog, de erdekes modon jott a cucc, majd sikeres vetel es negativba dobtam a sracot. O kikerte maganak igy eltiltottak a teszveszrol. utana mar jott is hogy fizesem be a pinzt en meg kerestem ujbol es kzoltem tiltva vagyok es kenjek a hajukra a pinzt.
-
norbesz74
aktív tag
Ehhez nem ertetekk. Sebaj, majd les aksimjokat rotyogok rajtatok, mikor en vigan zenelgetek magamnak.xD
-
Pter_
tag
Egy kis érdekesség:
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/301703/new-u8230-rom-on-huaweidevice-com-analysis/
Új Rom a huaweitől. Sajna még mindig 1.5. -
norbesz74
aktív tag
kepzeljetek el ma jott meg a keszulekemes tok pipa voltam nemneztem meg a keszuleket rendesen csak ra pilantottam es csak a 2 matrica volt gyanus. hazaertem akkor tudtam behelyezni a kartyat es baloldalon kozepen kijelzo melett elvantorve. de panasz konyvet irtam de nem errol hanem hogy mi bant engem pot aksi ugyben. ilyenkor asztal boritas nelkul mit tud tennii? szervizbe nem szeretnem tenni mert mar unom es allitolag szoft frissites volt meg egy teszt. es mar hogybizonyitom az igazamat?
-
llaszlo
veterán
válasz norbesz74 #4467 üzenetére
Sehogy. Ezt akkor kellett volna amikor átveszed. Vagyis nem kellett volna átvenni. A vásárlók könyve az jó ötlet, csak már késő.
Nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznak az aksi kérdéssel. Vodánál sem volt sokáig semmi tartozék mindig máshová küldtek. Most van, de lehet, hogy 2-3 hetet is kell várni egy-egy alkatrészre. -
norbesz74
aktív tag
válasz llaszlo #4468 üzenetére
Hat boszúból nem fizetek be 1havit de sajnos meregbol vettem 3gs kaukcioban 30000 ft meg 30000ft volt a kezdo reszlet. Viszont sokal jobb ezzel irni mert aple mernokok voltak olyAn hulyek hagytak helyet a gombok kozott en igazi hulye ember vagyok de tobbet nem veszek sehol elofizura telefont 1 evig 9220 ft majd 1800 ft banja sebaj tartoyok funek fanak tajekoyot homar nem tekozlo csak siman sikeres ember. Igy masfelevig nem kell elofizut fizetnem csak 7420ft plusz 9000ft laptop elofizetes reszlet plusz 4300ft pulse hitel igaz 1evig
[ Szerkesztve ]
-
Totyasrác
tag
De a szifon megtalálja az utat a célközönséghez... Akinek kész dolog kell, amit nem kell (de főleg nem is lehet!!!) hack-elni, személyreszabni, annak ott a szifon.
Engem sokkal jobban vonz az Android, az open source, szóval ha ugyanannyiba kerülne a 3gs, mint pl. egy Milestone, akkor is az utóbbit venném. Így meg, hogy ~negyedannyi a Pulse, mint egy 3gs - nem kérdés. És élvezem
Épp fél órája raktam fel a MoDaCo 1.8 custom ROM-omat (amit az én igényeim szerint főzettem Paul kicsi konyhájában ), na ilyet csináljon valaki az almás cuccávalTotyasrác
-
llaszlo
veterán
válasz DeadMeat #4471 üzenetére
Semmit sem muszáj hitelből venni.
Érdekes emberek vannak az tény. Kíváncsi vagyok, hogy a szifonnal miért kell majd minden héten szervízbe rohangálni.
Nekem sem tetszik, hogy az iPhone OS-ben annyi korlátozás van. Sok olyan funkció van az androidban amit hiányolok a szifonból.
A billentyűknél meg nálam van üres hely. Érdekes. Biztos warez androidom van. -
dorkababa
aktív tag
nem tudtok veletlen olyan task killert, ami alatt nem futnak guglis reklamok csikban?
esetleg milyen netes beallitasokkal kell futnom,ha semilyen hatso adatszinkronizalast,netre nyulkalast nem szeretnek,csak bongeszokent operat kizarolag? -
dorkababa
aktív tag
-
bounty123
őstag
Én is befizettem már majdnem 1 hónapja az ad freet egy évre, 3083Ft volt. Mondjuk ha konyítasz picit a rendszerhez akkor fölösleges a kitchen, mert amúgy is le lehet szedni a telefonról ha fölösleges valami, mint roadsync, dropbear stb.
Akksi: jelentem a battery status widget és a digiclock widget leszedése óta gyakorlatilag nem fogyaszt áramot a telefonom készenlétben Azért az gáz, hogy kikapcsolt képernyőnél tök fölöslegesen zabálják ezek a widgetek az akksit. Sok értelme van pl. az akksi widgetnek, ha közben miatta 2x olyan gyorsan merül az akku
-
llaszlo
veterán
válasz bounty123 #4484 üzenetére
Én is leszedtem vizBattery volt fent. Most kíváncsi leszek, hogy mennyire merül majd. Eddig sem merült túlságosan. 2 napot simán kibírt. És volt benne telefonálás, wifi-s net stb. Azért használni is szoktam a telefont nem csak úgy "fekszik".
Az összes widgetnél kikapcsoltam az automata frissítést. Mert azok is szívták az aksit.Hogyan lehet kiszedni a Road-sync-et meg a fölös appokat? Mert ezt már én is kerestem, de még nem találtam. Igaz nem fektettem bele túl sok energiát.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
válasz bounty123 #4484 üzenetére
tök hülye vagyok,kifejtenéd bövebben?akár privibe is...
most nem érek rá utána nézni,mert izgatott lettem,hogy
lehet,hogy én halucinálok,de mükdödik a multi touch a pulse-on
,a phone my pc alkalmazás alatt.két újjal tudok benne zoomolni.llaszlo:engem is a számomra fölösleges dolgok kiszedése érdekelne.
bár lehet,hogy nem sokára megy a pulse és spica jön a helyére.nem tudok olyan sebességet kihozni a pulseból mint,amilyet szeretnék...
[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
válasz llaszlo #4473 üzenetére
Munkam miatt nem vagyok konektor kozelben es tudok romozt telepiteni hamar ennyire irigyek vagytok. Sot iphonom is volt azt is elszurtam es megis megtudtam csinalni. Az elso :2 darab soft lefagyast nem en okoytam. Masik 2 se en hibambol kellet szervizbe tolnom es fura direkt eltortek a telcsimet hogy Megint szervizbe vigyem. Akkor te mit tetel volna?
-
Eclips21
őstag
válasz llaszlo #4492 üzenetére
vagy iszonyat peches vagy csak nagyon béna...
#4484 bounty123 én is észre vettem hogy jobban merül tőle az aksi de csak nagyon minimálisan azon vettem észre hogy direkt nem használtam a telót és csökkent elég rendesen de amúgy a beállításokban benne van mennyi időközönként frissítse magát a widget és a legkissebbre raktam lehet csak ezért húzd nagyobb időre
[ Szerkesztve ]
-
norbesz74
aktív tag
válasz llaszlo #4492 üzenetére
mar irtam 2x is nem hibambol ment gajra a telefon. magatol gajra ment. 2 iknalmeg tuti nem en voltam hibas, mert a decemberit sajat t oldalrol szedtem frissitettem,. reggel mindenre hibat irt ki es a factorzresetel se es rom telepitesre is beszart. 3 ikat aksi miatt vittam vissza ra is irtam hogy aksit kuldjenek. nem kuldek szedszetek es elvolt torve egy pici resze ami megint emiatt kellet vissza vinnem. pedig most nem kertem a szetszedest se es a szoft frissitest. mit ad isten szoftvart csereltek rajta. Akkor 4ik miatt is aksi miatt vittem vissza mert eltortek a keszulek hazat. es leteszteltek 2 papom van rola 90% os aksim
lessz egy felesleg ben egy pulse aksim nem hasznalt 7000ft ert eladom ha megjon termeszetesen. Mit kell ezen nyafogni, hogy en luszer vagyok, peddig mar vanilia is fent volt de aksi fogyasztas miat csak decemberit raktam fel.
Es nekem nincs melo kozben dugot keresni. 10 ora kell hogy hasznaljam.[ Szerkesztve ]
-
Totyasrác
tag
Szia!
Ha taggá válsz a MoDaCo-n, akkor a "kitchen"-ben te válogatod össze, milyen legyen és mit tartalmazon a ROM-od. Ugyanez megvan a korábbi verziókra is
(És nekem amúgyis megért 10 fontot, hogy Paul-ék ennyit dolgoznak az ügyön. Amúgy csinálnak ROM-ot Nexus One-ra, Hero-ra stb )Totyasrác
-
Eclips21
őstag
válasz CoolBoy323 #4497 üzenetére
eredeti honlapról van szóval nem hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest