Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz magnusheron #3949 üzenetére
Majd két év múlva, ha lejárt a garancia.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz magnusheron #3949 üzenetére
szerintem ez a rom elég kaki...
az alap rommal tudtam telefonálni, ez meg egy hete sincs fent, és már v 5x halt meg mikor érkezett be a hívás... de annyira, h utánna nem is engedett telefonálni, reset kellett...meg volt úgy, h godnolt egyet, és nem érzékelte a simet (csak feküdt, szal nem is basztattam XD)
a force close-os üzik is óránként megjelennek... (méga home is kifagy, meg a menü)
és még a neocore-ban is kevesebb az fps mint a gyári rommal XD
-
llaszlo
veterán
válasz CoolBoy323 #3954 üzenetére
Érdekes mindenki másnál jól működik. Biztos warez verziónk van.
-
Pter_
tag
válasz CoolBoy323 #3957 üzenetére
Ne kezdjétek megint!
Ezek a hibák elvileg akkor szoktak előjönni, ha a romváltás előtt nem wipeoltál. Sima wipe, dalvik wipe, esetleg ext wipe. Aztán jöhet az új rom. Ha nem így tettél jöhetnek a hibák. -
Joeker67
aktív tag
válasz CoolBoy323 #3959 üzenetére
telepítés után csinálj még egy ext2 repairt, mert anélkül sok gond van a progikkal, ha ez sem segít, tedd vissza az eredeti romot :-(
-
Joeker67
aktív tag
válasz CoolBoy323 #3961 üzenetére
Igen ezekre a problémákra gondoltam én is.
Nem tudom, hogy particionáltad, de csak ext2, ext3 vagy ext4-et lehet létrehozni recoveryből, szerintem neked is ext2-es, ha a telefonnal csináltad.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz CoolBoy323 #3961 üzenetére
Sima ext az nincs.
-
llaszlo
veterán
Lesz pulse-ra valaha Android 2.0 vagy magasabb verzió?
Már szinte minden más telóra van. -
-
Indy
tag
válasz llaszlo #3935 üzenetére
Hogy a csudába? Nekem nem talál ilyen nevű helyet és ha (Győr-ként egyáltalán) Gyor-ként írva valamit hoz, de nem elérhető a rövid szöveges állapotjelentés, és az előrejelzésnél egyáltalán nem hozza fel a nagy ikont (napos, felhős, havas, stb)..
Te hogy írod be a nevet? Győr vagy Gyor, vagy egyiket sem és GPS lokalizációt használsz?
--- Wang Federal XTS300 ---
-
Indy
tag
Az normális ha egymás után kétszer megnyomom a Menu gombot, akkor kiold a képernyőzár? (amit a csúszka felhúzásával szoktam oldani)...
-
Totyasrác
tag
Sziasztok!
Tegnap délután/este sikeresen felkerült az 1.7-es MoDaCo Custom ROM, el nem tudom mondani, mennyivel gyorsabb, mint a gyári. Ezelőtt még a dec. update sem került fel, mert úgy voltam vele, hogy ami nem rossz, azt nem kell megjavítani. Amióta tudom, hogy abszolút tökéletesen vissza lehet állítani az eredeti állapotot, azóta filozofálok a sebesség-optimalizálás miatt az upgrade-en. Megérte
Itt is szeretném megköszönni Zsolabola kartácsnak a közreműködést, sajnos Paul leírásából hiányzott egy sor, ezen a kollega segítsége nélkül sosem jutottam volna át. A többiek kedvéért a releváns részt idemásolom:
To install the MoDaCo Custom ROM on your Pulse...
- Download this custom ROM from the links above and copy it to your SD card
- Download the custom recovery image and install as detailed in that post. Stay in recovery mode. Itt hiányzik az a rész, hogy akku ki, majd bekapcs. a PIROS + MENÜ gombok nyomvatartásával, így lehet eljutni a recovery menübe, ahonnét már megy a következő két pont!!!
- Select 'nandroid backup' from the menu to do a backup
- Select 'Flash zip from sdcard' and apply the main ROM.Ja, és elsőre nem wipe-oltam, frankón visszajöttek a beállítások meg minden, de fagyogatott. A következő lépések, már tapasztaltabban (restart recovery módban + wipe + install + reboot) nem vettek igénybe többet, mint 5 perc
Azóta teszteltem a wifi-t, GPS-t (Sygic navival), bluetooth-t (kihangosítóval 20 percen át), és király minden
Még egy észrevétel: az MMS küldés/fogadás nem ment elsőre. A gondot egyetlen sor átírása oldotta meg: Settings/Wireless controls/ Mobile networks/Acces point names/ T-Mobile H MMS/APN type:
default helyett mms
Ezt kell beírni, és gyíííí
Kérésre javítottam.
[ Módosította: ollie ]
Totyasrác
-
llaszlo
veterán
Paul már dolgozik az 1.8-on.
-
Khelben
nagyúr
válasz Khelben #3983 üzenetére
Hát gyerekek... Ma délelőtt telefonálgattam elég sokat, közben párszor majdnem kib..sztam a telefont a hóra, mert épp 20 másodpercet várni kellett, mire magához tért.
Most felraktam a custom romot a leírás szerint és új telefonom van... De komolyan, mintha pentium 2-ről core i7-re cseréltem volna a procit. Nagyon durva. Köszi a leírásokat.
Most jön a nagy tesztelés, hogy működik-e minden. -
Totyasrác
tag
válasz Khelben #3983 üzenetére
Óh, igen, javítom is mindegyik hsz-omban, meg mea klumpa
(Pedig azzal oboáztam én is 3-4 restartot, mire kiderül, hogy a menü + piros az üdvözítő...)Bocs!
(Illetve szerkeszteném, ha tudnám... Szóval ha egy moderátor, vagy valaki tudná korrigálni, amit írtam, az jó lenne - mert így senki nem fogja érteni annak alapján, miért nincs recovery menü )
[ Szerkesztve ]
Totyasrác
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Nektek melyik ip kliens működik rendesen, amivel telefonálni is lehet, nem csak chatelni? -
Indy
tag
Mostanában szembesülök én is a hangminőség problémájával. A hívott felek panaszkodnak, hogy néha olyan hangot hallanak, mint amikor valaki sódert lapátol. A hivó fél hangja is meglehetősen torzan, recsegve szól (azért érthető) a korábbi telefonomnaimhoz képest. Jó lenne ha ezen javítanának...
-
Totyasrác
tag
Ollie: Nagyon-nagyon köszönöm szépen!!!
Totyasrác
-
sippet
senior tag
én még az elején találkoztam ezzel a hibajelenséggel, és bár nem próbáltam utána szándékosan reprodukálni, de úgy vettem észre, hogy akkor jelentkezik, ha beszélgetés közben megpróbálod állítani a hívás hangerejét. a hangerő változik tőle, ahogy kell, lehet hangosítani és halkítani is, utána viszont random módon folyamatosan "susogni" kezd a telefon, amit én nem hallok, csak a másik fél.
azt tudom tanácsolni, hogy hívás előtt állítsd be a hangerőt, vagy esetleg azt, hogy tárcsázás közben, tehát még mielőtt létrejönne a kapcsolat, akkor nyomkodd, hívás közben már ne.
valaki akinek van hozzá egyébként türelme, tesztelhetné, hogy helyes-e a teóriám.
-
Indy
tag
Javaslom mindenkinek, aki főzött romot használ, hogy próbálja meg milyen kikapcsolt Data Service-el, mert a hangminőség megtáltosodik a hatására, mind a hívó, mind a hívott fél részéről!
-
komloskaroly
tag
Sziasztok végre én is frissítettem most már 1.7-en vagyok
köszönet Totyasrác nak ő segített benne
mindenkinek ajánlom a romcserét aki nem elég bátor mert egész jo kis teló lesz
már ezzel az 1.7-el is nagyon jo és gondolom jönnek majd még jobbak
.
Egy kicsit más
nekem a gyári rommal is és az 1.7essel is hívás közbe recseg a másik félnél
esetleg volt már ilyen valakinél?
jövőhéten visszviszem gariba hátha tudnak vele csinálni valamit.G3 D852
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest