Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
A teszt előtt azt hittem gyenge eresztés lesz de kellemes csalódás ez a készülék ha az árát is figyelembe veszem. Valaki írta korábban hogy ezek a nagyon olcsó Androidos készülékek vevőcsalogatók. Valahogy én is így érzem. Az ember itt rákap az ízére és később majd jobbat akar.
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
Erről jut eszembe! A mellettem ülő dekoratív szőke kolléganom vett egy Wave 723-at pink színben mert milyen cuki. Na igen ám de az kapacitív a csajnak meg mindig nagy festett műkörme van. Lehet gonosz vagyok de bizonyos okokból jó volt látni a szenvedését. Aztán kisegítettem azzal hogy mondtam van kapacitív stylus a világon. Azóta vett hozzá így egy fokkal jobban tudja kezelni a csecse telefonját.
De ez akkor is:[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
kovsol kollégámnak köszönhetően meglestem: nagyon tetszett hogy jól össze van rakva és kellemes a fogása. Bár műanyag de szerintem a kézre állóbb fajtából van (nem olyan mint a Samsung fényes förmedvényei ).
Sebessége egész kellemes. Talán a dokumentumok nézegetésénél röccen meg illetve a képeknél ha zoomol az ember. Viszont úgy gondolom ennyi pénzért amit kérnek érte mindenképpen ajánlható. A kijelző nem tűnt pixelesnek általában csak ha az ember közelebbről megnézi akkor látható.
Szóval aki ennyiért akarna Androidos telefont az mindenképp vegye számításba.Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz doncortio #187 üzenetére
Miért kell ahhoz egy telefonból elmennie 10 milliónak hogy ők legyenek a 4. legnagyobbak? Lehet hogy van 200 fajta készülékük amik közül csak pár fajtából megy el néhány millió de összességében mégis bazi sokat eladnak. Attól mert itthon annyira nem ismertek még a keleti földrészen lehet hogy tarolnak. Például Kína ugye iszonyat nagy piac csak mi nem tudjuk ott miket árulnak.
Egyébként itt is úgy említik őket hogy 4. legnagyobbak:
[link]Més que un club!
-
nagyúr
Kollégámnak Move van barátnőmnek meg G3. Én tuti nemadnék ki 15-el többet a G3-ért. Nekem az a telefon nagyon nem jött be. Alapból 2.1-es rom van rá bár ha vállalkozó kedvű vagy akkor tehetsz rá 2.2-est. Egyébként vicc hogy ő azt anno 60-ért vette míg én pár hónappal később ugyanennyiért egy HTC Trophyt-t ami pár kategóriával feljebb van...
Ha már azt a plusz összeget rászánnád akkor szerintem ne G3-at nézegess hanem talán vannak komolyabb telefonok (bár nem tudom most ez az összeg konkrétan nálad mennyi lenne).Més que un club!
-
nagyúr
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest