- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
A gond az,hogy régebben is volt gondom,kiderült hogy valószínüleg akkor az okozta a gondot,hogy vanilla térképen bepipáltam a felhő mentést. Pár nap múlva kivettem,de addig az sajnos mentett felhőbe is,ami galibát okozott. Valószínüleg most is ez lehet a baj,mert azóta is ezzel a profillal játszottam. Néhány nappal ezelőtt valaki pont azt akarta,hogy visszaáll 1.36-ra (még nem volt kiadva az 1.37) de a mentéseket elég macerás volt vissza szerezni,volt is amit bukott benne. Szóval az sem túl jó opció. Az egyik legjobb mod kamiont sajnálom,ami most is működik,pénzért vettem,és nagyon szépen meg van csinálva,de ezzel én már nem küszködök többet. Két szabadnapom ráment,hiába. Majd valami lesz. (sajnos a mod mappában levő dolgok nem csak vanillához tartoznak,ezért a hungary mapot is,a promods-ot is,és a grand utopiát is újra kellene kezdenem,ha mindent pucolok a mod mappából hogy ne legyen gond. Ez nagyon sok játékidő volt,szerintem mindenki sajnálna ennyi térképen újra kezdeni játszani) Sőt,gyanítom hogy ha vissza is állnék 1.36-ra,és kivennék minden modot,akkor is ugyanennyi sza@rság jönne elő,tehát annak sincs értelme. Max 0-ról kezdeni mindent. Dehát ugye,közel két éve játszom asszem,ennyi idő alatt amit szereztem,mindent elbukni...
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
Tegnap este 18:00 körüli mentést próbáltam betölteni a játékkal,hátha azután történt valami ami miatt gond van. Betölti,(bár akkor még egy jelenlegi kamion előző verziója volt benne,ez is megint egy probléma forrás lehet) de ha az akkori mentés szerinti kamionnal akarok menni amivel akkor mentem,visszatér a "<ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_137_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections\arrays\arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@V?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@prism@@@prism@@QEAAAEAV?$resource_tie_t@Vmaterial_u@prism@@@1@_K@Z: Index outside array boundaries" hiba a logban,és ki is dob a játék. Ennek kellene megkeresni az okozóját,de ez ugye nem olyan egyszerű. Azt az egyet tudom,hogy a jelenlegi állapot szerint Scania kamiont vezettem legutoljára,(tegnap este)azon kívül semmit nem enged most vezetni,mert kidob. Tegnap este a jelenlegi kamion frissítése előtt nem emlékszem ilyen hibára. (akkor is jelen volt már az Eugene volvo és az Rjl scania probléma,mert nem kompatibilisek voltak.) Na most akkor mi a franc lehet az oka ennek a kidobós hibának? Kezdek valóban belefáradni az egészbe. A legegyszerűbb megoldás az lenne,ha profil törlés,(minden profil,minden térképről) és 0-ról indulás.
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #23104 üzenetére
Le lehet húzni az ablakot. (meg ugye hogyan nézném meg,hogy le van-e húzva,ha nem tudok vele menni,mert betöltéskor kidob....? )A jelenlegi kamionon is,és azon is,ami az előző mentést betöltésekor jön be,és azzal akartam menni. Egyszerűen így nem tudom kiszűrni,mi lehet a baj. Ez egy agyrém az egész,főleg tegnap óta. Gondoltam arra is,hogy 1.36-ra vissza. De ott megint gond lenne,mert a jelenlegi mod managerben vannak már olyan modok,(pl kamion) amik 1.37 verziók. Az 1.36 verziójuk meg persze nincs már managerben,tehát downgrade esetén meg ez okozna kavarást.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Joccc07 #23108 üzenetére
Engem is érdekel Erre próbálok rájönni jó ideje. Mindjárt utánajárok,képekben. De ez sem kevés idő... Egyébként most 1.37-re frissítés után nem volt gondom,csak ugye 2-3 kamion mod nem volt kompatibilis. Az 1.37 frissítés előtt meg tényleg hosszabb ideje már hogy nem volt gondom.
-
Cr00py
senior tag
Az alkalmazottak sok gondot tudnak okozni, főleg, ha modolt cuccokat használnak.
Én nem javaslom normál esetben.
Illetve modolt profilt nem ajánlott cloud save-l használni. Offline mentést pedig én is minden esetben backupolok nas-ra.
Nekem cca 50gb a mod mappám, de sosem volt vele gondom. A kompatibilitási problémákat pedig 90%-ban megoldom magam.[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Cr00py #23110 üzenetére
A felhő mentést még tavaly valamikor (asszem) kapcsoltam be,amikor megjelent a lehetőség. Aztán (mint lentebb írtam is,pár nap múlva ki is kapcsoltam. a nyoma viszont megmaradt.) Sajnos erre nem figyeltem,hogy 3 sofőröm kapott modolt kamiont. De ha visszább olvasol,nem ilyen egyszerű a helyzetem.
-
Foose
addikt
Ha esetleg nincs más választásom, akkor segítsetek, hogyan érdemes mentést csinálni a profilról?? Lehet hogy holnap vagy holnapután nekiállok valamit bütykölni vele, mert szeretném tovább használni a játékot... Nem szeretném teljesen az elejéről kezdeni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Mr.Franczy #23113 üzenetére
Már közben kaptam infót. Azt hittem kell még valami mást is a mentéshez. Mert ez stimm...
-
lappa86
aktív tag
"Sajnos nem az én hibám,hogy olyan modokat kezdtem el használni régen,amit azóta sem frissített a fejlesztő,csak foltozgatva van."
De, a te hibád.
A legtöbbünknek semmi problémája nincs a játékkal, csak te jelensz meg itt kéthetente menetrendszerűen hisztizni valami mod miatt, és ha valaki jóhiszeműen azt javasolja, hogy egyesével töltögesd be a modokat, akkor meg leírod, hogy arra neked nincs időd (#23087). Akkor most őszintén, mit vársz tőlünk?[ Szerkesztve ]
Always with the negative waves.
-
laceszgamer
addikt
A 6 sebességes váltóknak mi a gyakorlati haszna? Csak úgy nézelődtem tegnap aztán beugrott, hogy ha kb mindenben rosszabb mint akár a gyári, mégis a gyakorlatban milyen feladatra lehetnek jók?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23118 üzenetére
Köszi. Magyarul akkor sík terepen gyorsabban elérni vele az adott sebességet.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Ablakos
őstag
válasz laceszgamer #23117 üzenetére
Gyakorlati haszna, hogy egyszerűbb a szerkezete. Sokkal pontosabban lehet egy több sebességes váltónál az ideális nyomaték tartományt tartani. Hátránya egy több sebességes váltónak, hogy kicsit több idő kell megtanulni jól kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Srácok van az 1.37 hez magyar gps hang?
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Foose
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23124 üzenetére
Mivel itt mindenki ezt tanácsolta,(olvass vissza) jobb híján mást nem tudtam,csak azt,hogy vissza állok 1.36-ra. Szóval de. Én olvastam máshol is hogy elég problémás,írtam is ezt,de többen ezt tanácsolták,gondoltam egyenlőre úgy tűnik nincs veszteni valóm. Természetesen a válaszom: de. Mondjuk nem értem,1.36-ra visszaállva,miért nem látja az előző mentéseket,1.31-ig visszamenőleg az összes mentésem megvan Olvass vissza néhány oldalt,és érteni fogod,miről szól a problémám,és miért csináltam ezt Egyébként nem az 1.37 mentést akarom visszatölteni,az jelenleg nekem nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz SzabóTamàs90 #23126 üzenetére
Nem célom az 1.37 mentés,csak nem tudom rávenni hogy ne a legutolsó mentést akarja keresni és betölteni. Nem vergődök,nem tudom honnan veszed ezt. Nem működik a játékom,próbáltam amit csak lehet,de nem megy. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van jelentősége a World of truck regisztrációnak?
Valami pluszt ad? -
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud valami beállítást, hogy a navigációm ne akarjon mindenhol viccesen nagy kerülőket csinálni? Random el akar vinni olyan helyekre, ahova nem is kellene.
Gipsz Jakab
-
cooi11
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #23131 üzenetére
Szia!
A World of truck regisztráció után, ets2-be szükséges beállítani valamit hogy jöjjön a plusz ? -
Foose
addikt
válasz cooi11 #23133 üzenetére
A kiválasztott profilt szerkeszted,és ahogy a képen látod,a fiókot csatlakoztatod a world of trucks-hoz. (ottani felhasználónév és jelszó) [kép] Ezek után online fuvar néven keresd a fuvarokat amik WOT fuvarok.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
Hát... ezek a motorhangok... 1.37 van ami olyan mint egy köszörű van ami meg olyan mint egy rossz mtz traktor...
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
1.37 multi működik e már? Mivel nekem még nem tölt be. Valamilyen kompatibilítást ír, úgy gondoltam 1.36 kellene hozzá. Mikor várható hogy jó lesz?
A másik gond tegnap este óta, hogy obs ben se ETS2 se ATS nél nincsen kép, tehát fekete, Minecraft pl jó. Tehát ha streamelek, akkor kijelző felvételt kellene bekapcsolni, vagy kamerát fordítani a monitorra. Tegnap dél körül még jó volt. Specifikus ablak felvételét használom. Mi lehet a gond? -
pcnet
addikt
válasz TYÜTYI2006 #23137 üzenetére
Szia!
1.37 multi nem működik még. Downgradelni kell 1.36-ra. Steam könyvtáradban jobb klikk a játékra, kezelés majd béta fül alatt válaszd ki az 1.36-ot. Pár nap, max egy hét alatt az aktuális verzióhoz szokták igazítani a multit. Úgy látszik most több időbe telik.
Streames témához nem tudok hozzá szólni, még soha nem streameltem.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
cooi11
senior tag
A frissítés, hogy jön?
Automatikus vagy lehet keresni mint a Windows-ba? -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Külföldi oldalon néztem ország DLC-t
és ott nincs Magyar felirat,
csak a steam ahol találtam.
Itthon csak a notebook kínál Magyar felirattal!
Vagy tudtok olcsón? -
cooi11
senior tag
válasz m0h0senator #23144 üzenetére
Eneba megbízható oldal?
-
cooi11
senior tag
válasz m0h0senator #23146 üzenetére
Köszönöm!
Vettem most egy vive la France! és
egy Scandinavia DLC-t.
eneba-ról.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest