- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
válasz Dark Wander #22551 üzenetére
Passz,én steamen vettem. Esetleg [itt]?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Dark Wander #22553 üzenetére
Persze, jórészt mindenhol digitális kulcs van. Vettem már én is így kulcsot anno g2a-n, meg még valami másik oldalon.
-
Ga3rieL
senior tag
Ugyan mennyibe fog fájni a fekete tenger dlc? Valaki tud valamit? de gondolom 20€-tól csak nemlesz több. vagy igen?
-
Foose
addikt
Egy kis [ízelítő] a Road to the black sea-ből tetszik. Jöhetne már!
-
Foose
addikt
-
Foose
addikt
Már mindegy. Azt hittem nem lesz ennyi keverés benne,de sajnos van. Akkora káosz lett a sok mod miatt,hogy kedvem sincs hozzá. Kamionok,kiegészítők,fizetős hangok,stb. Tiszta piros a console :/ plusz ugye most megint várhatunk promods-ra is... 2.42 nem kompatibilis.
-
Foose
addikt
Nah,kezd helyreállni a rend,már csak egy xbs pót piros a console-ban. És az egyik kedvenc Volvo kamion modom vár frissítésre. Mondja már meg valaki,mi értelme van annak,hogy térképen látom,épp merre van a sofőröm? (nagyjából semmi) Ezt Ats-ben sem értettem.
-
vlevi
nagyúr
Na, ez a heavy cargo DLC
Majdnem százméteres jármű bukkan fel a magyar sztrádákon -
pcnet
addikt
Elérhető a Road to the Black Sea DLC. 17.99€
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Ga3rieL
senior tag
-
Foose
addikt
A Bulgáriából Romániába vezető út tetszik,Pyce település közelében a határ nagyon komoly. Még x-ray kapu is van. Road to the black sea dlc.... Azt vettem észre,hogy többször belaggol a játék. Bár lehet nem a térkép lett szebb,hanem a jazzycat traffic mod csinálja ezt.
-
Joccc07
addikt
Használ valaki Xbox one kontrollert a játékban? Kéne egy kis segítség.
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Foose
addikt
Ahogy azt sejteni lehetett, érkezik ATS-be a Lonestar. [link]
-
laceszgamer
addikt
Nekiálltam én is új ETS DLC-nek, Erdélyi tájakról de hiányzik nekem a hó. Kár, hogy csak modokkal lehet ilyesmit csinálni, modokat meg nem szeretek sehol se használni. De nem tudom miért nem gondolnak erre, lehetne akár heti időjárás változás mint pl a FH4-ben, vagy valami hasonló.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Jadro
veterán
Milyen graphics modot használtok az 1.36-hoz? Eddig nekem NextGen volt fent + reshade. Most leszedtem az új Nextgent, de ez nem hozza azt a szintet. A reshade sokat dobott rajta és most nem látom hogy az új verzión működik-e. Egyelőre töltöm a Naturaluxot is, ez ígéretesen néz ki, csak baromi nagy.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
Kint a 2.43-as promods. Pont tegnap tettem fel az 1.36-os update-et, jó az időzítés.
-
Jadro
veterán
válasz Apucy01 #22590 üzenetére
A download szekcióban már az új az elérhető, a blogra még nem került ki a hír. be kell lépni, majd def fájlt letölteni és utána egyben (kevés pénzért) a promodsot vagy több részletben de ingyen is megteheted ugyanezt.
A közvetlen egyfájlos linket nem teszem be, mert nem fog rendesen működni ha a def file-t nem szeded le hozzá.
-
Foose
addikt
Promods 2.43 verzió leírás: [link]
-
Foose
addikt
Gyerekek,a Promods 2.43 még nem ismeri az új Road to the black sea dlc-t...
Ellenben:
Content: NEW IN 2.43:
- Critical bug fixes versus 2.33
- Sweden: Ljugarn, Visby
- Finland: Kittilä
- Germany: Rebuilt: Flensburg, Burg auf Fehmarn
- UK (England): Hawes. Rebuilt: Chelmsford, Felixstowe, M6 and A1(M)
- UK (Wales): Improved: Aberystwyth
- UK (Scotland): Stornoway, Tarbert
- Latvia: Improved: Rēzekne
- Poland: Rebuilt: Cieszyn, Grudziądz. Improved: Augustów, A1 (Gorzyce), A4, A8, S8, DK8, (Wrocław), DK16, DK61, DK74 (Zamość), S8 (Ostrów Maz. - Białystok), S52 and DK1 (Bielsko-Biała)
- Czechia: Olomouc and motorway network
- Slovakia: Trnava
- Hungary: Vásárosnamény. Rebuilt: Debrecen
- Croatia: Ploče
- Serbia: Лесковац (Leskovac), Врање (Vranje). Improved: Београд (Beograd)
- Macedonia: Прилеп (Prilep)
- Russia: Гусев (Gusev)
- Greece: Αλεξανδρούπολη (Alexandroupoli), Καβάλα (Kavala)[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Apucy01 #22597 üzenetére
Sajnos de. Readme txt: THIS MOD REQUIRES FIVE DLCS IN ORDER TO WORK: SCANDINAVIA, GOING EAST, VIVE LA FRANCE, ITALY AND BEYOND THE BALTIC SEA.
És sajnos a térképet nézve sincs benne. Nekem már gépen van. Gurultam vele picit.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Bulgária hiányzik csak végülis, meg Törökországból mintha kevesebb város lenne. Most pont ProMods-on gurulok. Már tegnap olvastam, hogy a Black sea DLC egyelőre nincs benne. Reméljük hamarosan bekerül. Én a Southern Region moddal szívtam, betöltés közben mindig kilépett a játék. Egyenként szedegettem ki a modokat, ráadásul a company packban egy fájllal több van mint amit a ProMods oldalán a mod prioritásnál írnak. Azt hittem amiatt crashel, de nem. SR miatt. Persze az volt a prioritási lista végén. Eddig pozitív csalódás a ProMods, anno olvastam út csatlakozási hibákról, jó, RusMapot le is szedtem, mert tényleg bugos volt, de pl láthatatlan falakba nem ütköztem. Direkt no damage-el generáltam a def fájlt a kellemetlen meglepetések elkerülésére. De eddig minden szuper! Kopp-kopp!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest