- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyar1974
senior tag
Sziasztok!
Z2-n hogy tudom beállítani a mobilnet-et? Voda. -
bajzal
őstag
válasz betyar1974 #11710 üzenetére
Beállításokban van olyan, hogy Internetbeállítások letöltése. Na arra menjél rá és le fogja tölteni az APN beállításokat
-
rsf
senior tag
Engem is érdekel majd, hogy mire jutsz mert nekem meg az előlap(kijelző) kezdett leválni.
És sajnos szépen megy be a kosz a telóba..
Mondjuk ha lenne hozzá anyagom akkor én nekiállnék a javításnak.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Deck
titán
Most álltam neki futni a kötelező köröket, hogy a Z3-asom megcsinálják. Írtam Facen a Sony Mobile HU-nak is és sajnálják a problémám blablabla. Meg a Cordonnak e-mailt. Mivel telefonra nem telik nekik úgy néz ki.
Ha bármi fejlemény lesz leírom.PS5
-
rsf
senior tag
-
szigicr7peti
újonc
Sziasztok!
Tavaly vettem a Z3-amat, nálam is előjöttek hangszóró problémák, értesítéseknél, csengőhangoknál nagyon halk...de egy bizonyos hang pl a DU Booster nevű programon belül olyan hangos mint ahogy szeretném hogy legyen a csengőhang is vagy a többi, és ez az a hang ami alapból szól az érintéshangoknál is. Akinek volt türelme elolvasni ezt, kérem segítsen hogy van e vmi öltete, mert mindenféle hangbeállítást próbáltam már, a programot is letöröltem hogy hátha ott a hiba, de semmi...
a másik: a garanciára gondolom az nem érvényes ha a hátlap megrepedt pl egy esés után, tehát nem fogják azt nekem kicserélni! -
<Lacy85>
addikt
válasz szigicr7peti #11718 üzenetére
Szia!
A repedt hátlap sajna nem garis hiba, de amúgy nem olyan vészes a cseréje. Ha jól rémlik, 10 ezerért kicserélik.
-
HopeckoR
aktív tag
Sziasztok!
Rendelkezem lassan 1 éve egy Z3-al. Amíg nem jött mi rá a 6.0 tök rendben működött.
Amikor felraktam rá a 6.0-át akkor elkezdett lassulgatni, ekkor az Xperia progijával újra húztam de már így sem volt olyan gyors mint előtte.
Nemrég kijött a 6.0.1 talán? Nah ez adta meg a döfést.. elég lassú lett a telefon.. olykor az alkalmazás váltások között másodpercekig kell várnom.. Néha alkalmazás fagyások stb...
Ráadásul az aksi üzemidő is borzalmas lett.. Eddig 2 napot simán kihúzott, most ha reggel elindulok 70%-al akkor délután 4-5 felé már le akar merülni.
Erre valakinek vmi ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában sokat volt szervízbe a telefonom, és közben frissítettem is, így nem tudom eldönteni, hogy a problémám a szervíz okozta vagy szoftveres dolog. ( gyári op. rendszer és program)
Szóval fényképezéskor nappali fényben egész normális képet csinál, de ahogy vakuzok mintha szürkés kékes fátyol lenne a képen :-s Ezt fényviszonyoktól függetlenül tapasztaltam azóta.
Próbálok képet mellékelni, remélem sikerül!(L:/dl/upc/2016-09/03/424329_ylxf1azhatu6mt7d_dsc_1586.jpg)
(/L)Huawei Mate 20 Pro //Lenovo Legion // Polar M430
-
bajzal
őstag
-
bajzal
őstag
válasz Tünci86 #11725 üzenetére
Na akkor ez a baja, hogy el van csúszva a hátlap és beleér a vakuba, aztán visszaver a fénye. Vidd vissza, hogy rakják fel rendesen a hátlapot, elsőre nekem se tudták visszarakni normálisan, se másodikra, mert akkor meg összekarcolták, de harmadszorra már új hátlapot kaptam és így jó
-
daara
aktív tag
használjátok az új rom-ban ezt a töltés opt. dolgot,írja is h kevesem sot érhető el vele de eléggé lecsökkenti nekem az akkuidőt stoc rom. Másnak nem?
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Találkoztatok már Xperia Companion telepítése után ezzel a hibával? Akárhányszor telepítettem újra win 10 alatt, folyton ez jelenik meg. Most telepítettem újra a win 10-et és akkor is... -
szityu161
tag
Bocsi, én voltam a pöpös, Media Feature Packot kellett telepíteni amiről megfeledkeztem :-)
-
szabiiiiiii
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni vagy valamilyen tanácsot, hátha valaki tudna segíteni. Szóval vettem egy törött képernyős z3at amin nem volt kép viszont gépre dugva észlelte a gép, hangot adott ki stb. Rendeltem bele egy kijelzőt, de ezzel a képernyővel se akart menni. Érzékelni tökéletesen érzékelt és még érzékel de mivel nem volt rajta kép így úgy gondoltam hogy a kijelző rossz. Ezután rendeltem hozzá egy jobbnak tűnő kijelzőt, meg is érkezett ma és sajnos ez is ugyan azt a tüneteket produkálja. Esetleg valakinek nincs valami ötlete, hogy mi lehet a probléma? Én a szalag kábelre gondoltam ami összeköti az alaplapot a képernyővel de nem tudom hogy valóban az-e mivel érintésre ad hangot. Bármilyen segítséget, ötletet előre is köszönök és bocsi a hosszú szövegért.[ Szerkesztve ]
-
kat
tag
válasz Tünci86 #11723 üzenetére
Felvált a hátlap.. Nyomd össze picit és vakuzz úgy..
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
holozis_HUN
veterán
válasz szabiiiiiii #11732 üzenetére
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
kidd25
tag
Én z1c-nél cseréltem kijelzőt, ugyan így ragasztva van az is, hajszárító megoldotta. Barátnőm azóta is használja a telefont...
-
szabiiiiiii
csendes tag
Rendben, írtam is neki. Köszi
-
looser
addikt
Sziasztok, nézegetem ezt a készüléket a Partnero GSM-nél 75,000 Ft-ért és állati jó vételnek tűnik (ez lenne a 3. Sonym, a boltról pedig olvastam hideget-meleget), de amilyen problémákba belefutottatok (ahogy olvasom a fórumot) az elég ijesztő. Alapvetően tehát nem ajánlott ezt a kézüléket megvenni, vagy van, aki gond nélkül használja?
Köszi & üdv!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Atesz 666
aktív tag
válasz looser #11737 üzenetére
"vagy van, aki gond nélkül használja?"
Üdv.
-Igen,nekem (és szerintem még vagyunk jó páran?) az első megjelenése óta van meg a készülék a Telenor-nál vásároltam.
-Nekem semmi bajom nincs a készülékkel,nagyon szeretem szélvész gyors és gyönyörű.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
looser
addikt
válasz Atesz 666 #11738 üzenetére
Hú, ez jól hangzik :-)
Nem tudod, ehhez létezik olyan védelem (sajnos nem tudom, mi a neve), ami a készülék oldalán fut körbe, kicsit szélesebb, hogy leejtés esetén se sérüljön, áttetsző a színe és lényegében elöl-hátul nyitott a teló?Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Atesz 666
aktív tag
válasz looser #11739 üzenetére
-Szerintem biztos létezik?
-Én egy sima oldalra nyílós gyári tokot használok meg a kijelzőn egy 1200Ft-os sima fóliát + vigyázok rá mint a hímes tojásra.
-A mai napig olyan mint ha most csomagoltam volna ki.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
looser
addikt
válasz Atesz 666 #11740 üzenetére
Hát nem is tudom :-) Ismerős Iphone készülékén láttam ilyet.
Áttetsző gumi/műanyag keret a telefon szélén fut körbe, a nyomógombokhoz hozzá lehet férni természetesen, de nem egy otromba, vastag tok, ez csak mintha egy gumiszalag lenne. Passz, lehet, hogy rosszul emlékszem :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
senior tag
Hy
Volt mar z3c-m, meg z5c-m is , na most ennek tudatában kérdezném,hogy mennyire éri meg még venni ilyen telefont? Igazabol a z5c k@k@ a snapi 810 miatt... Akku ido nem jo rajta es melegedik is.
Z3c nekem tul halk volt kihangosítva de mintha azt olvastam volna, hogy ez a nagy tesó hangosabb.
Kijelző elvalasom nem volt semelyik sony-n, szoval gondolom ez csak szerencse vagy ido kérdése
Nekem ugy tunik mintha kameraban is jobb lenne ez a kis tesotol...pedig ugyanaz a szenzor[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz Valaki87 #11742 üzenetére
A hangszóró hangereje és minősége változó. Nekem régen halk volt, de nem érdekelt, mert mondom vízálló, gondolom a szigetelés miatt, de nem, mert hangszórót cseréltek és az új sokkal hangosabb és tisztább.
A másik, hogy én már többet nem venné sony-t a szerviz (cordon), a gyakori hibák, meg a hulladék kamera miatt. -
senior tag
válasz bajzal #11743 üzenetére
Koszonom meg gyoztel akkor
Nem tudom mit lehetne venni..
Most egy P8 lite van, elengedett a ragaszto sargul a kijelző
Elotte volt egy lenovo vibe shot nem hazudok 3 napig es zsir újba vettem, de soha tobbet lenovot annyira hulladek....most meg van nalam egy hibas vibe z pro 2 szinten olyan kaka mint a vibe shot...szoval lenovo senkinek nem ajanlom.
Samsung vegig amoled kijelzős amit nem szeretek... Egyszeruen nem is tudom mit lehetne venni... Sony kilove... Lumia hagyjuk... Nexus 5x jo lenne de eltantoritott az üzemidő.... -
bajzal
őstag
válasz Valaki87 #11744 üzenetére
Régen én sem szerettem az amoled-et, de mára már jól kalibrálják a fehéret is és nem rózsaszínes. Az erős színekből meg vissza lehet venni kicsit samsungoknál, de az android 7.0-ával meg majd még jobban, mert ott majd RGB színskálával lehet kalibrálni a színeket. Ha lejjebb megy az S7 Edge ára, akkor nálam az lesz a befutó, hanem akkor lehet, hogy OnePlus 3, de a Nexus-ok tetszenek még, vagyis most októberben már Pixel lesz a nevük, de azok valószínűleg drágák lesznek.
-
senior tag
válasz bajzal #11747 üzenetére
Igen tudom, sima 6om volt ( kényszeres cserelgeto vagyok ) vegulis azzal az volt a gondom, hogy az anyagot kisporoltak belőle meg az itunes mindig is idegesitett...de pl haver 6s mindig nyomogatom es abban mar van anyag es 2gb ram eleg az ios-nak.... Itunes-al valahogy el bohóckodok...igazabol a legkevesebb nyugje annak van es a szerviz hatter is jo illetve az árát az tartja a legjobban a piacon...google nexus 6 is tetszik, jo kamera, jo üzemidő, de batar nagy es amoled...
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Ha már OFF :-)
Lehet, kiröhögtök, de nekem a relatív magas SAR érték is visszatartó tényező. Plusz a dual sim, bővíthetőség (tudom, nagyobb tárral kell venni) is ellene szól. De szépen gördül, szó nélkül teszi a dolgát és hát szép is az 5/5S/SE, legalábbis nekem :-)Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest