- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz holozis_HUN #11351 üzenetére
Hogy ennyire sötét legyen valaki.. Engem is zaklat.. Független teszteket se fogadja el és semmit sem.
"ember szopd le magad a samsungod-al együtt. nem érdekel. nézz utána hogy mi merre, de egyszerűbbet is tudok, normális mobilosokat kérdezgess meg,lehetőleg magyarokat,ne arab és hasonló bevándorlókat, hogy melyik mobillal mi a baj. miért adják el stb. samsungnál kijelző behal, érintő hiba stb stb"
"samsung oké rendben. igazad van. samsung a legjobb a világon. 46 procival és 230 Mpx kamerával. és 80k felbontással. csak hát korea.... olyan mint a tv-k szarok "
" samsung szervizben? nah arról inkább ne beszéljünk. sony-nál nem szaroznak, komplett teló csere és ennyi. mert a samsung olcsó igaz? és jó az akksija? persze nézőpont kérdése."
Nc.. Ja nincs is Sonyja..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
holozis_HUN
veterán
Magával a telóval szvsz nincs baj. Csak hiányzik az újdonság (pl lézer fókusz, OIS, force touch akár, nagyobb aksi, vezetéknélküli töltés, Type C). Meg ezek által a kamera sem fényes. De maga a teló szép, szoftvere jó. Teljesen jó napi használatra. Csak erre a Z3 is. Sőt szebben fotóz
Nekem semmi bajom még a Sonyval, se Cordonnal (nincs tapasztalat), se a telefonnal. Gyors, sokáig bírja. Nekem teljesen megfelel.De legyen még off: Ez a OP3 nagyon megfogott USB Type-C, gyorsabb töltéssel mint az S7 és addig is bírja szuflával, ujjlenyomat-olvasó, és kamera pár tesztben veri az S7-et is. Full HD amoled, 6 gb ram, S820, ezálltal pontokban többet hoz, mint az S7, de ez játékokban is előjön. Ja és 120-135k-ért!!!!! bootloader és root nem okoz garivesztést. Első 14 nap alatt visszaküldheted a telefont és visszafizetik a pénzt. Lehet magánál a gyártónál biztosítást kérni (beázás, törés, ilyenek) (ha jól tudom). Elvileg garanciáztatással sincs baj. Szerintem BEST BUY! Kövi telóm szerintem egy OP4 lesz, remélem azért az már belép a QHD-ba, szeretnék már mindentéren fejlődést akkor.
Tényleg, látsz valami különbséget FHD - QHD? Most, hogy látod utóbbit is.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Deck
titán
válasz A 2. Vesztes #11354 üzenetére
Okés, ma megírom szerintem úgyis ráérek
Z3at szerettem amúgyis kedvencem volt. Szubjektív lesz, csak a tények.
PS5
-
Deck
titán
válasz A 2. Vesztes #11356 üzenetére
Okés
A Sonyk közül leszámítva a hardvert a Z2-Z3 a legjobb a mai napig.
Amúgy elég sok ex sonys van az s7/s7e topikba
[ Szerkesztve ]
PS5
-
bajzal
őstag
Csinálnál egy frankó kamera tesztet is, hogy mennyivel jobb az s7? Mindkettő max felbontáson legyen, hdr nélkül, aut iso stb.. minden más automata, kíváncsi vagyok mennyivel jobb egy s7
Én egyébként megcsináltam ezt a tesztet. Tehát ugyan ezekkel a programokkal ugyan úgy mint a videóban és hát multitaskingban ugyan az mint az s7, csak a z3-ban 1gb-al kevesebb a ram. Semmit sem töltött újra a z3
Mert, hogy összesen 2:09 lett az egész, az első kör 1:36 és a második multitaskingos kör 0:32 lett!
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz plesotamas #11348 üzenetére
Na az jó, akkor viszont rootolnom kéne, mert kell az erősebb led.
De gyári 6.0.1-et akarok rootoltni.
Tehát akkor vissza 5.1.1 utána kingroot, TWRP utána supersu feltelepít aztán TWRP-ből Factory Reset és ez a rom jó lesz, ugye?
-
bajzal
őstag
válasz holozis_HUN #11360 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy mi az a RecRoot V3, mert kommentbe azt írta, hogy hogy included
Egyébként frissíteni kéne az összefoglalót. Root-ról frissebb leírást kéne, mert pl az nincs benne, hogy a 6.0.1-et így kell rootolni, meg gyári romokhoz be kéne rakni a legfrisebb gyári .ftf-et stb...
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz holozis_HUN #11362 üzenetére
Szerintem annyi kéne, hogy berakni a gyári romokhoz egy független 575-ös végű gyárit, root-ot részletesebben leírni hogy 5.1.1-ről hogyan kell rootolni és 6.0.1-ről. Illetve garancia részhez azt is be lehetne írni, hogy mik a típushibák pl a kijelző foltosodások, világos, sárga foltok képekkel illusztrálva, oda lehetne azt is írni, hogy egyszerűbb a cordon-ba (+ a cordon elérhetőségeit is) vinni egyből és elég egy számla is, csak IMEI legyen rajta. Ja és, hogy a sony oldalán itt IMEI alapján le lehet ellenőrizni meddig él a garancia.
-
bajzal
őstag
válasz Majko102 #11366 üzenetére
Ez komoly? kb. mennyi ideig egészséges így egyhuzamban világítani vele? nem akarok vele órákat, csak ha mondjuk valamit sötétben meg akarok nézni akkor lássak valamit tehát ilyen max 1 percig világítana folyamatosan. Elbizonytalanítottál. Inkább visszacsinálom, nehogy valami baja legyen a led-nek. Vissza lehet csinálni, vagy telepítsem újra a romot?
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz Zsoleszhun #11368 üzenetére
Akkor hagyjuk inkább nehogy valami baja legyen.
Más: Xposed-et szeretnék felrakni a Youtube background miatt. Ez jó lenne? Csak ezt nem értem, hogy mi ez:
Sony seems to have shipped some ROMs with corrupted services.odex (the embedded .dex is invalid). Those ROMs will bootloop with a "Fatal signal 6" or "No pending exception expected: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException" error, which I unfortunately cannot fix
-
Zsoleszhun
addikt
válasz bajzal #11369 üzenetére
Ha 6.0.1 van akkor innen kell az xposed-v86-sdk23-arm.zip és utánna az XposedInstaller_3.0-alpha4.apk.
¯\_(ツ)_/¯
-
Paoloo
tag
Sajnos megrepedt a telefonom(Z3+) hátsó üveg része. Javítható/cserélhető a törött rész? A vízállósága megmarad a javítás után...már ha javítható.
Melyik szerviz ajánlott Bp-en? Még garis,de gondolom ez nem garanciális téma....
Nem gondoltam hogy ennyire érzékeny a hátulja. Zsebben volt,fogalmam sincs mikor tört el. -
Paoloo
tag
válasz holozis_HUN #11373 üzenetére
Köszönöm!
-
bajzal
őstag
válasz Zsoleszhun #11370 üzenetére
Értem és utána a yputube background hogyan működik?
-
bajzal
őstag
válasz holozis_HUN #11376 üzenetére
a telepítés menetére gondoltam, de sikerült az is, rohadt jó tudtok még valami nagyon jó hasznos programot amihez root kell? nekem a kedvencem ez
-
m_balint2002
tag
válasz holozis_HUN #11353 üzenetére
Az amit ott "lemuvelnek" szerintem már túlzás, ennyire senki se lehet fan/elfogult egy telefonnal kapcsolatban(szo-miszo én is megvagyok "veszve" a telefonokert, de hogy ezen felhaborodjak/veszekedjek mással, na azt mar nem köszönöm.)
[ Szerkesztve ]
"Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak."
-
Atesz 666
aktív tag
válasz m_balint2002 #11378 üzenetére
"Az amit ott "lemuvelnek" szerintem már túlzás, ennyire senki se lehet fan/elfogult egy telefonnal kapcsolatban(szo-miszo én is megvagyok "veszve" a telefonokert, de hogy ezen felhaborodjak/veszekedjek mással, na azt mar nem köszönöm.)"
-Na ja.
-Én is beérem annyival,hogy nálam van a világ 2 legszebb és legjobb telefontípusának egy egy készüléke,egy Z3-as és egy Z5-ös,csupa öröm boldogság, más nem is kell..Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Majko102
aktív tag
válasz bajzal #11367 üzenetére
Igen sajnos komoly. Nekem napi használattól elvált a hátlap, elvált a kijelző, besárgult a kijelző. Mindezt azért, mert alaphangon forrósodik a telefon. Most már ott tart, hogy pl. cwm telepítésnél ki kell nyitnom az ajtókat szellőzni, különben leáll a telepítés mert bekapcsolt a gyári védelem. Nagyon gáz már ami történik ezzel a készülékkel...
-
bajzal
őstag
válasz Majko102 #11380 üzenetére
Akkor vigyázok rá, mert most kapott a Z3-am teljes új burkolatot a cordon-tól. Új kijelző, keret, hátlap
Ezt a led módosítást vissza lehet csinálni, vagy telepítsem újra a romot?
Tudtok jó Xposed modulokat?
Nekem most a gravitybox, youtube background és youtube adaway
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz marcell2015 #11383 üzenetére
Igen!
bajzal: Xstana, navigációs gombokat tudod variálni, illetve az állapot sávot ikonjait is tudod módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
válasz holozis_HUN #11384 üzenetére
Köszi!
kipróbálom. És a led modot vissza lehet állítani, vagy telepítsem újra a romot?
-
Ubiati
újonc
Tisztelt Fórumozók!
Z3 kijelzőcsere ügyben tud valaki nekem ajánlani valakit Budapesten?
A korábban említett Cordon-nak írtam, hisz tel.számot sajna nem találtam hozzájuk, várom ajánlatukat, de hátha van esetleg valakinek más ötlete is...
Előre is köszi! -
Zsoleszhun
addikt
Slimm 2.5 mikor jön? Az xda-n már kint van a changelog de letöltési link még nincs.
Most először a 2.4-ben találkoztam rengeteg akadással, lezárt képernyőből nem jött vissza(csak soft reset segített),és google play hibával.¯\_(ツ)_/¯
-
holozis_HUN
veterán
válasz Zsoleszhun #11392 üzenetére
2.4 inkább aksis lett, nekem már van 2.5. Ennél optimalizálva lett a google szolgáltatások, és a CPU is, inkább teljesítményre.
-
Zsoleszhun
addikt
-
agent_k
őstag
Én bejeztem a Sonyval. SP usb csatlakozó hiba 2x. 1 hónap a szervizben. Z3 elvált az előlapi üveg megragasztották. 2,5 hét a szervizben. Majd most megint elvált az előlapi üveg. Ezzel együtt elszíneződött a kijelző az usb környékén. Most már azt játsszuk, hogy csak bizonyos pozíciókban hajlandó töltődni. Gyári és nem gyári kábelekkel is ez a helyzet.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz holozis_HUN #11393 üzenetére
Felment a 2.5, sokkal gördülékenyebb mint az előző volt. Amit még észrevettem, hogy van rögzítési lehetőség telefonálás közben
¯\_(ツ)_/¯
-
agent_k
őstag
válasz A 2. Vesztes #11397 üzenetére
Oneplus 3
-
bajzal
őstag
válasz agent_k #11395 üzenetére
Én is befejeztem. SP az nekem teljesen jó volt, 2 évig használtam,d e ez a Z3 nem. Foltos lett a kijelzője és 6 hétig tartott a csere! (már régebben leírtam bővebben)
Cordon egy gusztustalan cég, nem tudom miért nem cseréli le a sony. És a Z sorozattal a csak a baj van, összeset viszik vissza. Most hogy megjött a meleg tömegesen viszik vissza a Z3c-ket, hogy levált a kijelzője. Amíg bent voltam 6x a cordon-nál mindig vittek be z3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest