- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Haveromnak kikopott már az USB ajtaja, és magától kinyílik. Mit lehet vele tenni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz A 2. Vesztes #11202 üzenetére
Ez oké, de ha beragasztom az ajtót, akkor hogy lesz utána használva az usb?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz tal-garius #11206 üzenetére
Haverom egy ilyen tokot nyúzott már el, ( rágja a sarkát ) most rendeltem neki egy újat.
-
Zsoleszhun
addikt
Már van slimm 2.1
Changelog:
2.1
- optimized Doze settings, improved Deep Sleep
- optimized CPU governor settings for better battery without performance loss
- optimized CPU control
- added FileExplorer with Xperia Theme support
- fixed X-Reality bug with Stamina mode thnx to Michele2
- reduced Stamina warning notification from 30%
- updated Google Play to 6.8.21[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
daara
aktív tag
válasz Zsoleszhun #11208 üzenetére
Slim nálam nem az igazi szeszélyes tapasztalatom szerint néha lagg hegyek néha simán fut,kiprobáltam kb az összeset nekem a Purex4 vagy mi a neve volt a leg smoothab és gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
Hello. Felraktam ezt a Slim romot. A frissités értesítőt hogyan tudom kikapcsolni felülről? Frissíteni akar egy régebbi rendszerre.
-
holozis_HUN
veterán
válasz tal-garius #11210 üzenetére
Hát nekem nincs ilyen, nem tudom, hogy hogyan lehet...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
tal-garius
aktív tag
válasz holozis_HUN #11211 üzenetére
Titanium backuppal töröltem így most jó. Minap reggel, másik rom volt fent, fogta a teló és lefagyott. Nem akart bebootolni se. Felraktam újra a romot recoveryben, de semmi, bootloop. Pedig elozo nap éjjel ment rendesen. Na mondom érdekes lesz. Aztán maradt flashtool, lesz ami lesz alapon egy gyári rootolt 6.0.1. De semmi mindig. Ok. Ez igy nem okés. Képek ment, majd egész telót formáztam egy 4.4es rommal, bekapcs és láss csodát megy. Root, reco telepít, és akkor jött a slim rom.
Tetszik, szép tiszta, kipucolt. Nincs agyon modolva se. Szar hang modok, sistergös hangszorok stb. Uzemidot még nem tudok, de majd postolok egyet valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz tal-garius #11212 üzenetére
Nekem valamiért a 2.1 szét akad, minden app... Szerintem valami bekavar, Xposed van meg pár mod. Ma újrahúzom a telót, totál tiszta legyen Amúgy én csináltam a telóval 9 óra sotot, SLiMM 2.1 Kíváncsi vagyok, hogy újrahúzás után milyen lesz a rom. Először Xposed nélkül tesztelem. Remélem most smooth lesz, olyan, mint amilyen szokott de az üzemidő durva volt Hátha így majd jó lesz
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Valaki tudna-e segíteni?
Van egy telefonszám amit le szeretnék tiltani, ne csörögjön SMS-t ne kapjak ilyesmire gondoltam.
Sony Z3 tudja ezt alapból, vagy valami programocskát kell letölteni hozzá?Ötleteket, segítségedet várom.
Köszönöm szépen előre is!Üdv: The Flash
-
xmaas
őstag
válasz nokiae51 #11214 üzenetére
A rendszertol fugg ami a telefonodon van,Marshmallow,Nougat rendszeren van alap blokolasi lehetoseg hivaslistan hosszan nyomva tartod azt a bizonyos telefonszamot es feljonn par opcio kicsi ablakban ott kene legyen a block vagy tiltas magyar nyelvu rendszeren ha minden igaz.
-
xmaas
őstag
válasz holozis_HUN #11216 üzenetére
En 24 oras bagoly vagyok sokszor
-
daara
aktív tag
-
tal-garius
aktív tag
válasz holozis_HUN #11213 üzenetére
A másik rom készítője gondolta szxrik bele már egy hónapja. Van egy rohadt bugos rendszere, mindent belepakolt, de hibákkal teli. Játék fagyások, újraindulások, recsegő hang, stb stb. Eddig azért hetente adott ki javításokat, de mostanában sok a dolga...
Slimet nyúzom, eddig jó. Nem tapasztalok lassulást. Üzemidő mai nap 62%-on 2óra Sot, de beelőzte a Pokémon Go -
holozis_HUN
veterán
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #11221 üzenetére
Sikerült már felrakni? 😀
-
holozis_HUN
veterán
Felraktam, most töltöm le az appokat, állítom be az appokat, modokat stb. Mindent belövök, meg még kell úgy is pár újraindítás mindenhez, hogy rendben legyen és akkor nyilatkozok Most így telepítés közben nagyon smooth. Kíváncsi vagyok, ha belakom, akkor milyen lesz.
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #11226 üzenetére
Érthető,Melyik romot rootolod tiszta telepitéskor?
-
holozis_HUN
veterán
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #11228 üzenetére
újra se húzod az 5.X.X el hanem csak factory reset?
sztem ami plusz bele van épitve a romba azt nem pucolja ki utána egy másik a rom instaláloja -
m_balint2002
tag
válasz holozis_HUN #11221 üzenetére
Akarod mondani a jégsapkádon?
"Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak."
-
holozis_HUN
veterán
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg véleménye a Slimm 2.1 rendszeröl?
Most tettem fel a Z3 -ra,de olyan lassú,hogy csak vánszorog......Másnál is volt ilyen?
Tapasztaltatok ilyesmi problémát?Lassulást?Stb????Minden úgy lett csinálva ahogy kell....de sajnos nagyon lassú
Nem ilyen sebsebéghez van szokva egy Z3 TulajdonosaPL: a beállítások kattintás----> 3-4 másodpercig fehér képernyő............
Névjegyzék........110 név......3 másodperc mire a szám mellé név is társulNem fikázok semmit csak gondoltam megosztom a friss tapasztalatomat!
[ Szerkesztve ]
Üdv: The Flash
-
holozis_HUN
veterán
Messenger kb minden telón laggol, Z3-on is nekem világéletemben laggolt Akármilyen rom van rajta. Nekem most egy picit módosított 2.1 van rajta, ezzel egész jó. De a Messengertől csodát nem kell vágni, ismerős Galaxy S7-én is laggol...
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #11235 üzenetére
De slimen látványosan nagyon amikor be ki lépek 3 animácival lép ki amit nem nondanek smoothnak, es ez gyári rommal közel se ilyen,vagy cpu gpu optimalizálás vagy valami de mind1 is
Én az uj frissitésünket várom a stock romra mert ugye 2 héteten belül kapjuk 😎 -
jojoker08
tag
Szisztok!
Most már pár hónapja én is Slim(M)-t használok, de az eléggé elkeserít, hogy a Bluetooth füleseimet óránként (legjobb esetben is) kell újraindítanom. Az egyik egy Sony SHB-52, a másik egy TDK WR680. Van úgy, hogy rögtön az első szám alatt elkezd szétcsúszni, és akkor csak füles restart segít. Addig eljutottam, hogy a Poweramp alatt a Sony-nak nem ízlik az EQ(wtf?). Ha kikapcsolom, akkor csak néha hagy ki 1-2 másodpercet, pedig a buffert is próbáltam már minden opción. Épp tolom fel az offiial MM-t, kíváncsi leszek. ásnak is van ilyesmi tapasztalata? XDA-n írták páran, hogy náluk minden okés ezzel a rommal. Ettől eltekintve nekem sincs vele semmi bajom -
<Lacy85>
addikt
Sziasztok. Akadt egy kis problémám a telefonnal. Egyik napról a másikra a kijelző bal felső sarkán megjelent egy aranyos sárga csík. Garanciára ezt megcsinálják, vagy vehetek új kijelzőt hozzá? Kb. 7 hónapos csak a teló.
-
Paoloo
tag
Sziasztok! Nem tudom ide tartozik-e,de Z4(Z3+) fórumot nem találtam....tehát egy Z4-ről lenne szó(ami szinte tök ugyanaz mint a Z3).
Szóval azt csinálja a telefon hogy amikor elindítom az igo-t,akkor nem talál műholdakat. Ha újraindítom,akkor utána minden ok. Ezt minden esetben megcsinálja. Nem nagy dolog,de bosszantó. Van erre valami megoldás,vagy ez ilyen?
6.0.1 android van rajta ha ez számítana valamit,az igo pedig egy Primo (Başarsoft) (2.4) 9.6.29.468978 (16.12.2014). -
bajzal
őstag
Cordon nem akarja cserélni a kijelzőmet, mert szerintük teljesen jó.
"A jelzett hiba nem befolyásolja a készülék rendeltetésszerű használatát, ezért nem tartjuk indokoltnak a kijelzőcserét."
Már több mint egy hónapja (jún. 15.-e) óta náluk van, most van 4x-re náluk, nem akarnak kijelzőt cserélni, szerintük nem indokolt, közben cseréltek hangszórót is, csak nem tudom, hogy minek, így el is rontották a hátlapot, mert rosszul rakták vissza. A kamera felőli oldalon nagyobb a rés mint a másikon.
Kezd elfogyni a türelmek és kezdek nagyon ideges lenni. Mit csináljak, békéltető testület?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest