- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daara
aktív tag
válasz kidd25 #11152 üzenetére
hálozatfüggetlen
"bootloader allowed"Dekrer:
Nem arrol van szó hogy nem tudnám megcsinálni nem néztem át olyan részletesen, boot nyitás nem bonyolult inkább időigényes.
mivel törött a kezem nincs más dolgom és probálom elfoglalni magam
Effott-ra se Volt-ra se tudok menni ugyhogy lassan rászokok a cigire az idegtől[ Szerkesztve ]
-
Majko102
aktív tag
Mondjuk néha én is a falnak mennék az xda-tól, van olyan developer, aki elég hanyag leírást csinál. Nem kibaszásból, hanem mert azt hiszi sok minden alap mindenkinek. Pedig nem csak vérprofi android developerek vannak ott, hanem mezei júzerek is, akik telefonbuzik és nem félnek mókolni, ámbár mégsem programozók.
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Z3 telefonommal csináltam 4k videókat amiket a telefon hiba nélkül lejátszik, de a laptopomon akadozik, codec hiba? tapasztaltatok hasonlókat? Amúgy a laptopnak bírnia kell. -
szita.erno
aktív tag
Üdv mindenkinek. Sony Xperia Z3 dual sim mobil vásárlás előtt állok kíváncsi vagyok a véleményetekre. Sürgős lenne mert délután meg venném ha olyan infót kapok. Köszönöm
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
sanyika987
aktív tag
Üdv
Slim 2.0 nál csak nekem vannak wifi gonok?
Állandóan ledobiphone 14
-
kidd25
tag
válasz sanyika987 #11171 üzenetére
Én ma fogom megpróbálni felrakni. Azt majd írok.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz sanyika987 #11171 üzenetére
kb 4 napja használom de nem találkoztam ilyennel.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
ett
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki kcal modot gyári rommal?
Hogy lehet beállítani hogy újraindítás után ne nullázza a beállításokat? Hiába van bekapcsolva a set on boot fül, újraindítás után mindig alaphelyzetben van.Valamint tud valaki valami rendes sound modot? Gyárilag elég halk a füles, nekem csak azt kéne kicsit hangosabbra venni és kész is. Mondjuk az sem baj ha a hangszórók kicsit jobban szólnak.
Felraktam a pxba 2.0-át, a hangerő szuper lett, a telefon hangszórója is nagyon rendben van így, csak éppen youtubenál meg hangoutsnál ha ír nekem valaki, akkor mindig van egy kis háttérzaj ami nem kellemes. Hangoutsnál nagyon hallatszik, yotubenál ha halk rész van egy zenénél vagy a szám végén például.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Medocsabi
addikt
Épp nagyon nyaralok,és készítenék pár felvételt víz alól,viszont parázok h tönkre megy. A telefon...csináltam nyomás tesztet,ha megnyomom. Akijelzőt ~15 egységet változik az érték,de utána visszaáll az eredetire.ezt én úgy értelmezem h bizony eresz valahol.szerintetek?tegnap leeeett a teló,és egy minimálisat behorpadt az oldala,de tényleg csak kb 0.1-0.2 mm-t.ez lehet a bibi?
-
szityu161
tag
Sziasztok!
Olyannal találkozott már valaki hogy a Flashtool nem tudja telepíteni a szükséges drivereket win 10 alatt? -
Majko102
aktív tag
válasz Medocsabi #11183 üzenetére
Ha beázik, akkor kicsi az esélye, hogy nem fogják rá külső sérülésre a beázást vagy nem próbálnak meg mindent, hogy megússzák a költségeket.
Dekrer: Magor. Józsibát látom évente párszor, pitbullt meg egyfolytában. Vagy komlón vagy pécsen játszanak, vagy én megyek velük játszani... Az idei maraton brutális lesz. Kurvajó fellépők, 9 napban. Csoda, ha túléljük...
-
Villee
csendes tag
Sziasztok! Vodafonnál vásárolt Z3-ra lehet rakni tiszta romot, vagy csak vodafonosat? Csak flashtoolt szeretnék használni a cseréhez. Köszönöm!
Kispá Nuior
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Villee #11185 üzenetére
Lehet, Nekem is így van. Csak a zárt bootloaderes verziót töltsél le (xda-n LB jelöléssel van) Itt többen a wajk féle gyomlált rom-ot használjuk, érdemes kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
dashed
senior tag
válasz Zsoleszhun #11186 üzenetére
Z3 compact topicot linkeltel, gondolom veletlenul.
-
Villee
csendes tag
válasz Zsoleszhun #11186 üzenetére
Köszi, a választ. Amit linkeltél Z3 Compacthoz való? Sima Z3 hoz kéne. Köszi.
Kispá Nuior
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
Erdeklodni szeretnek, hogy Telekom fuggo Z3-ashoz melyik az aktualis legfrisebb hivatalos szoftver?
Forget about it
-
Zsoleszhun
addikt
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz holozis_HUN #11106 üzenetére
No mi van veled, leadtad a telód mint Dekrer, hogy nem írsz?!
Vuff?
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
holozis_HUN
veterán
válasz A 2. Vesztes #11193 üzenetére
Tegnap értem haza Barcelona mellől (Cala Llevado, kemping sulival) aztán nem értem rá netezni Vissza is mennék, bár pingvin bőrömnek nem jó az erős nap (viccen kívül, 1 hét kellett még volna, volt ott egy nőstény pingvin és hát már idő nem volt... ) Jó volt egyébként, van pár fotó, Wajk kicsit módosított kamerájával, egész szépek lettek...
Egyébként leöntöttem babgulyással a telót, de semmi baja Azóta meg sem mostam csap alatt... Ma fogom felrakni a SLiMM 2.0-t, ami a legfrissebb rendszerre épül, remélem jó lesz. Leadni még nem tervezem, nagyon apró kis bibije van, az alsó hangszóró kicsit halkabb
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz holozis_HUN #11194 üzenetére
No akkor megnyugodtam! Legyél óvatos, mind a nappal, mind a gulyással! Ha még mindíg nem mostad meg, az feltételezi, hogy jelenleg neked van a legjobb ízű Z3-ad a planétán! Így aztán igazán egyedi!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
holozis_HUN
veterán
válasz A 2. Vesztes #11195 üzenetére
(Nem vagyok érzékeny a napra, csak a pingvin miatt írtam, azok nem szoktak hozzá a naphoz )
Hát még mindig lusta voltam megmosni De baja nincs
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
daara
aktív tag
Milyen foliát ajánlotok nagyon izzados kézre?
mindig rászárad a elöl,hátul foliára az izzadság por kombo és ugy kell lekaparnom óránként.. -
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #11198 üzenetére
Esetleg tudnál nekem linket küldeni ilyen vízlepergetős bevonatosos foliárol?
-
bajzal
őstag
Sony Magyarországot milyen tel. számon érhetem el? +36 (1) 8 700 100 számon kívül van valami más? Vagy e-mail?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest