Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    válasz umfrider #8675 üzenetére

    "belevágtam a medencébe"

    Érdekelne, hogy miért? Most tényleg, miért kell egy telefont belevágni a medencébe? Csak azért mert elvileg vízálló? Vagy a medence alján a csempét akartad fotózni? :W Egy korallzátonynál még talán megértem, ot van mit fotózni, de medencében?
    Csomó helyen kering ezekről a telefonokról, hogy beáznak, vizet kapnak, bepárásodik a lencséjük. Itt is láttam ilyen kommentet nem egyszer. Ezek után nekem az jön le, hogy azért talán mégsem tökéletesen vízállóak ezek, és én biztosan nem mernék kockáztetni és bevágni a vízbe. Mert azért a fasz tudja, nem azért adtam érte 300 Eur-t hogy tönkretegyem értelmetlenül. Ahhoz túl drága. Lehet hogy csak minden huszadiknak van ilyen gondja, de lehet hogy pont az enyém az egyik olyan telefon ami pont nem zár annyira tökéletesen. Persze lehet most itt azzal jönni hogy "miért ne tenném hisz vízálló a gyártó szerint" de hát láthatod az eddigi kommentekből hogy mégsem annyira. Na mindegy.

    Zigi:

    Én azt mondanám hogy ne. Szerintem ezt a vízállóságot fenntartásokkal kell kezelni. Ha telefonálás közben elkap az eső, vagy ha a Balatonban ráfröccsen a víz, az még szerintem OK, de víz alá ne nyomd. Szerintem. Sosem tudhatod.

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák