Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    válasz LouiS22 #7155 üzenetére

    Aham, baromság :U

    5 perc alatt én is guglizok pár olyan fórumot ahol az N5-t szidják, és sajnos nem is indokolatlanul. Van olyan fórumtéma ahol a képernyő színeivel van gond, vagy kilométer hosszú téma a ház repedezéséről (ez sajnos nekem is előjött). Tehát az N5-öt szidó posztoknak is van alapja. És Z3C-re is van elég sok.

    Az a baj hogy a tények makacs dolgok, a jelentések legtöbbje fotóval van alátámasztva, és a legtöbb telefon gyanúsan ugyanúgy törik el ami arra engedhet következtetni, hogy mégiscsak valami hiba van ott a konstrukcióban. És bár én sem veszek minden egyes posztot készpénznek az XDA-n vagy akár más fórumon, de azért ha több ezer poszt szól arról hogy elrepedt az üvege bármilyen behatás nélkül, akkar abban azért lehet valami.

    umfrider

    Neked mákod volt. De én továbbra is tartom, nem normális dolog az hogy ennyi ember panaszkodik hogy a pár hetes telefonjuknak elpattan a hátlapja. Mint ahogy pl. az sem oké hogy az N5 háza reped a jack-nél meg a hangerőgombnál. Én csak nem szertnék átváltani egy problémás telefonra, hogy attól kelljen tartanom, mikor pattan el az üvege a 350 Euros mobilomnak. Més ezt csak rontja a Sony hozzáállása, miszerint nem nagyon akarják elismerni a hibát, és a legtöbb usernek nem sikerült a garis javítást véghezvinni, maradt az olcsó utángyártott üveg ebayról.

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák