-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Hétfőn szóltam a helyi Vodafone boltba hogy rendeljenek nekem egy ilyen telefont , nos megérkezett és szóltak hogy menjek be nézzem meg ha akarom.
Nem is kell mondanom rögtön bementem.
Nagyon tetszik a készülék, megnéztem a tartozékokat is .
Alig várom hogy hétfőn átvehessem. -
w333
félisten
Jön az ICS frissítése ... Link
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kllzslt
tag
Sziasztok, nos én is tulajdonosa lettem egy ilyen kis készüléknek. Egy Samsung Galaxy Ace-ről váltottam, bár nem önszántamból, csak az összetört.
Szóval itt kint vettem Angliában. Kártyafüggetlenül, de kártyás áron Az ICS frissítéshez szólnék hozzá.
Eleinte nekem se jelzett a SUS, hogy lenne frissítés GB-ről, ezért feltettem Flashtoollal. Természetesen sikerült elcsesznem az első alkalommal, nem wipeoltam, ezért visszatettem a GB-t. Viszont ezután jött a meglepetés, a SUS azt írta, hogy van rá ICS. Feltettem azzal, wipe előtte, utána és jó lett.
Amúgy jó kis telefon, csak a GPS kicsit lassabban talál jelet, mint a Samsungom. -
nbukta77
addikt
Egy apro kerdes. CM9 vagy 10 letezik U- ra? Ha igen milyen allapotu?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
air
nagyúr
válasz nbukta77 #3767 üzenetére
CM9 alpha2 (zárt BL-re) vagy
UNOFFICIAL CM9.1 BY FreeXperia Team nyitott BL-re
Vagy egy CM9 alapú rom: [ROM][CM9] ParanoidAndroid [Version 1] szintén csak nyitott BL-re[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
FET-MEN
veterán
pacsker , ics ftf van? flashtool melyik jó? 291-es.el mehet?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
-
csacsi67
addikt
válasz freemanone #3773 üzenetére
Ugy néz ki sikerül müködésre birni a Wifit a zárt bootosokon a fözött romokba.
-
FET-MEN
veterán
291-es-el is lehet flashelni?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Na sikerült. User error volt nagyrészt. Smooth lett Jó kis telefon.
Iphone 7
-
janos1994
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy sony xperia u telefont fügetlenül minden tartozékkal magyarul és minimum 1 év garanciával max 47 ezrem lenne rá hol érdemes vásárolnom?
-
Mi5i
aktív tag
Megválaszolom magamnak, érdekes, hogy másnak nem jött elő, vagy csak én használom egyedül
Probléma ez volt: "valami.apk-t felteszek sd kártyára, akarom installálni, de a Telepíti az alkalmazást? végső képen inaktív a Telepítés gomb -- tehát nem tudok semmit telepíteni. Restart segít, akkor megy. "
Az volt az érzés, mintha valami simán blokkolná, de mi célból, vagy minek. Lévén, hogy restart után, mikor nem indult el még minden alkalmazás, amit amúgy a napok folyamán használok, jó volt ugye.Megoldás: screenfilter app blokkolja valamiért. Disable vagy bezárjuk a folyamatot, és lőn a csoda, lehet megint telepíteni..
-
janos1994
csendes tag
FET-MEN igen online szeretném néztem több helyen is van egyiért csak nem tudom hol érdemes,
-
janos1994
csendes tag
Ez a baj nem tudom hol érdemes most én rákérdek mondhatnak bármit azért lenne jó tudnom valaki vásárolt mán online xperia u telefont 47 ezrest
-
GRaul
őstag
Sziasztok.
Valahol letölthető már a tmobilos ics amit flashtoolal fel tudok tolni a telora? Köszi a választ.Udv
Phanteks Házak Topicja ---> http://prohardver.hu/tema/phanteks_hazak_topicja/hsz_1-50.html <----
-
ftitti
csendes tag
Sziasztok!!
Segítségre lenne szükségem. Egy hete kaptam a telefont, csodaszép, de van egy kis probléma vele. Amikor a mobilinternetet használom, az alkalmazásoknál az jelenik meg, hogy nincs kapcsolat (facebook, gmail stb), viszont a böngésző tökéletesen működik. Ha a wifivel csatlakozom a nethez, akkor nincsen semmi probléma... Nézegettem már a beállításokat, de minden jónak tűnik...mit tehetek? (a telefonon még GB van)
Köszi előre is! -
Blyan
félisten
Sziasztok Urak!
Egy kérdés: Van már ehhez a csodához hivatalos ICS frissítés? Előre is köszönöm!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest