Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Feltettem én is az új gyári ROM-ot... sebesség tényleg rendben van de azért nekem személy szerint hiányzik sokminden a slimkat-ből, a kinézetről nem is beszélve
Tudnátok nekem egy linket dobni honnan tudom leszedni a legújabb slimkat-et? néztem a slimroms.net-et, biztos én vagyok a béna de nem találtam a támogatott verziók közt az SP-t... vagy mondjuk egy CM11 elérhetőségnek is örülnék azt még úgyse próbáltam -
-
jety91
őstag
válasz alansmithee #35106 üzenetére
igen
-
alansmithee
tag
zajlik az első indulás izgiiiiii CM ROM-ot utoljára Huawei Pulse-on használtam
köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Giorgio1985
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném vissza állítani a telefon gyári állapotát, azaz a gyári szoft kellene nekem rá. Hogyan tudom elérni hogy se cwm, root se semmi legyen rajta. Vissza kell vinnem a telefont a t-mobile-hoz mert felpúposodott az akksija. Mivel módosítottam rajta ezért kell mindent gyárira visszatennem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Giorgio1985 #35109 üzenetére
Sony update service, d de összefoglaló tartalmazza
Küldesz fotót? Ide, nem PM-ben
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Nemrég vettem észre, hogy amióta 205-re frissítettem, eltűnt a lock screen-ről a kameraindítási lehetőség. Lehet h én bénázok, de nem is találom, hogy hol lehet visszavarázsolni. Valaki esetleg megszánna egy megoldással?
-
Giorgio1985
csendes tag
válasz norbert1998 #35110 üzenetére
Itt vannak a képek a púposodásról:
http://kepfeltoltes.hu/view/140625/Snapshot_20140625_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140625/Snapshot_20140625_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140625/Snapshot_20140625_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[ Szerkesztve ]
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
Telenoros készüléket lehet már 205-re frissíteni? OTA nem ajánlotta még fel. A képernyő vibrálás és a rossz RAM kezelés meg már idegesítő...
-
oz82
senior tag
válasz floatr #35111 üzenetére
Szia!
Kamerát elindítod, beállítások, majd villáskulcs-csavarhúzó fül, gyorsindítás menüpontnál vissza tudod rakni.
[ Szerkesztve ]
Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!
-
alansmithee
tag
az nomrális hogy a gúgli naptáramat nem hajlandó szinkronizálni?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Giorgio1985 #35112 üzenetére
Az szép. Volt itt egy srác, akinek az egész teljesen el volt hajolva, az alumínium keret is, az meg szebb volt
-
Giorgio1985
csendes tag
válasz norbert1998 #35116 üzenetére
Hát annyira nem szép
Lesz vagy kb. 2 hét mire visszakapom.más: ha a gyári visszaállításra megyek a sus-ban akkor az totál minden beavatkozásomat törli? (vagy még tennem kell vele mást is?)
-
blakey
titán
válasz -Valinas- #35113 üzenetére
Tedd fel ezt, egy "tisztított" gyári rom vagy ha teljesen gyárit akarsz akkor a CE1-et. Sokáig CE1-et használtam, majd elkezdtem "ROM-olgatni", most az első linken található van mivel gyakorlatilag azok amik nincsenek benne, nekem sem kellenek, így gyakorlatilag egy kész ROM-ot flashelek fel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Elekes22
csendes tag
Sziasztok valamiert nem flasheli fel a kernelt a flashtool pedig amikor radugom akkor kiirja hogy flasheli meg minden ok es amikor bekapcsolom akkor meg mindig a regi kernel van rajta mar vagy 4 5-szor is meg probaltam de nem akarja feltelepiteni
-
norbert1998
nagyúr
válasz Giorgio1985 #35117 üzenetére
Teljesen gyalul.
-
agent_k
őstag
Visszaolvastam, de nem láttam megoldást. 205-ös firmware. Fülhallgatót kihúzva nincs hangja a telefonnak.
Bedugom, kihúzom megint van hangja. Van erre solution? -
dave0825
őstag
válasz jety91 #35102 üzenetére
Értem, köszi szépen.
(#35119) Elekes22: miből gondolod, hogy a régi van rajta? Ha a beállításokban a telefon állapotánál a buildszámnál mást látsz, az normális, ott nem írja át, ha csak kernelt raksz rá másikat.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
alansmithee
tag
válasz alansmithee #35108 üzenetére
egyelőre a SlimKat pattogósabbnak tűnik mint ez.. kifejezetten lassan nyílik meg pl a viber Castle Clash-t ez is utálja ( vagy el se indul vagy menet közbe zárja be )
adok neki 1-2 napot.. ha akksi időben javul a helyzet akkor lehet maradok CM11-nél.. viszont ha azt a hívás fogadási felületet valahogy át lehetne ültetni s SlimKat-be akkor már tenném is fel.. olyan csúnya mikor félbe vágja a profil képet és a fekete háttér dominál a kijelzőn ha hívás érkezik.. CM11-nél ez nagyon szépen meg lett oldva -
SeatZola
őstag
Srácok!
SP-re létezik 9H üveg fólia? Vennék rá. Szerettem a Note3-on is....Más: milyen autós tartót és töltőt ajánlotok hozzá?Zola
-
Elekes22
csendes tag
Miert irja nekem a rom telepitesnel hogy instalation aborted?
-
blakey
titán
válasz -Valinas- #35126 üzenetére
Szervízelés előtt felteszed a gyári telenoros ROM-ot és minden a régi, garancia megmarad, nincs nyoma. A gyári telepítése (CE1 is) flashtoolal gyakorlatilag egy mozdulat és már kész is. Felesleges várni a szolgáltatókra.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Melóban van 2 telefon, melyek közül választanom kell(ene) egyet használatra
- Xperia SP
- Lumia 820Telefonálás + üzemidő elsődleges, minden egyéb másodlagos jelentőségű
Melyik mellett lenne érdemes letenni a voksomat?
read-only mode on the forum
-
floatr
veterán
Köszi, megnéztem. Van 4 opciója, egyikkel sem jött össze.
Vesszek meg, de bármit próbálok, csak az óra van a lock screen-en, és a korábbi + ikon sincsen ott. Akármerre húzom, csak kicsit elfordul, és egyik oldalán sem lehet hozzáadni semmit. Nem mondom, hogy létszükséglet, tudok nélküle élni, csak régebbről megszoktam, hogy ott volt, és használtam.
-
törölt tag
Van olyan beállítási lehetőség, hogy csippanjon egyet a beszélgetés során mikor beállítok neki egy megadott időt, mondjuk 50 mp ? Esetleg ha nincs benne a telóba van ilyen alkalmazás ? A GO launcher mennyi ramot fogyaszt ? A válaszokat előre is köszönöm
Szerintem nagyon jól sikeredett a 205-ös frissítés, gondolom rengeteg kritikát ( elpártoló felhasználókat ) kapott érte a sony és bizony egy ilyen nagy cégnek néha észbe kellene kapnia, hogy egy ilyen hanyagul készített frissítés mint a 201-es volt nem csak a telefonjaira hanem az összes sony termékekre kihat. -
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
Help. Szinte minden cuccom DLNA képes, de egyet sem lát belőle a teló Throw-on keresztül, pedig engedélyezve van. Van ötlete valakinek? Új trémobilos 205-ös frissítés van a telefonon.
Az eszközeim látják egymást hibátlanul egyébként.Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
norbert1998
nagyúr
válasz dgyuri0123 #35135 üzenetére
Nem is fog menni, a throw Sony exkluzív. BubbleUpnP az, ami neked kell
-
Tamarel
senior tag
válasz norbert1998 #35137 üzenetére
Tökre nem, Throw-al simán dobok tartalmat a WD Tv Live Hub-ra és egy LG 3D-s tv-re.
[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz norbert1998 #35137 üzenetére
"BubbleUpnP az, ami neked kell"
Az a gondom, hogy az is fenn van, de semmit sem lát. Előtte ócska Alcatel OT995-tel semmi gondom nem volt.
"csak a zene van"
-
szabeska
addikt
Rootolt készüléken feltétlenül kell a SuperSU? Úgy látom nélküle is megy a rendszer app tiltás.
[ Szerkesztve ]
F1
-
jety91
őstag
válasz alansmithee #35115 üzenetére
hianyzik a gappsbol a calendarsync. szedj le egy normalisat es azt rakd fel
-
szabeska
addikt
válasz oliwire #35144 üzenetére
Érdekes, mert le tudtam tiltani pl az arcalapú feloldást, bluetooth-ot, ami erősen rendszeralkalmazás. csak root app delete van fent, supersu nincsen. arra gondoltam, esetleg biztonsági szempontból érdemes-e feltenni, hogy a root jogokat kihasználó alkalmazások ne garázdálkodjanak szabadon de ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
F1
-
oliwire
őstag
válasz szabeska #35147 üzenetére
Az a lényeg, hogy olyan alkalmazásokat nem tudsz letiltani, ami nélkül nem tud futni a rendszer. Vagy esetleg a Sony/Google nem akarja, hogy le tudd tiltani. Ha valamire nem adsz root jogot a SuperSU-ban, akkor elvileg nem tud teljeskörűen működni, ahogy kellene neki, a root jog hiánya miatt. De nem volt még rootolt telefonom SuperSU nélkül. Azzal az alkalmazással próbáltál már leszedni olyan alkalmazást, aminél alapesetben hiányzik a letiltás lehetősége?
-
szabeska
addikt
-
blakey
titán
válasz szabeska #35147 üzenetére
Milyen ROM?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest