- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz Viper26 #9277 üzenetére
sztem a MIUI-t érdemes kipróbálni, mert nagyon sok egyedi megoldása van, ezért nem mesélek róla
mindig a frisset érdemes feltenni:
minden pénteken jön a friss verzió, tehát most jön a MIUI 2.9.21 (azaz 2012/09/21)
és minden vasárnap tölthető hozzá a magyarításSony Xperia™ S
-
rrobert89
csendes tag
Sziasztok. Sajnos besárgult a képernyőm 40fok felett(SXSlt26i) a baj h kéztöl vettem és már nincs rá garancia. Szerintetek ha bevinném egy sony szervizbe, kicserélnék ingyen a képernyőt??? Vagy volt már valakinek olyan,hogy egy idő után elmulik a sárgulás??
-
mrlujoak
veterán
válasz rrobert89 #9306 üzenetére
Meg lehet próbálni a gariztatást, de nagyon valószínű, ha nincs rá gari, akkor fizetős lesz.
Tényleg, miért nem garis? Bolti garival vette az előző tulaj?
Netán meg lett már bontva?
Esetleg az előző tulaj nem adta át a garipapírokat?Nagy valószínűséggel a Te modelled is az elsőszériás hibás darabok egyike.
Volt már szó, hogy valakinek elmúlt idővel...
(#9307) ADAM1337 :
Pedig (sajnos) ismert szériahiba. Az első szériában egy, a beszállítótól rossz minőségű kijelző került, melyen sárga foltok jelentek meg melegedés hatására.
A Sony rendkívül hamar reagált a hibára, és garis cserében cserélik, szó nélkül...[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kicsisean
tag
sziasztok már egyszer írtam, hogy össze kéne gyűjteni a legjobb alkalmazásokat, melyek erre a telóra különösen alkalmas pl valami flashlight progi stb. ezeket az első kommentbe össze kéne gyűjteni nem? most én csak magamból indulok ki, hogy keresek mindig valami app-ot rá, de milyen jó lenne jha felnéznék ide és lenne egy csomó alkalmazás melyeket mások ( pl ti is) kipróbáltatok már a telón
-
kirusz1
őstag
Most vettem észre ha feloldom a telefont első hozzáérintésre nem reagál nálatok megy rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz ADAM1337 #9309 üzenetére
Gyárilag szerintem mindenki GB-vel kapja. Régebben próbáltunk a gyártási időből következtetni, amit megtalász a hátlap alatt, de igazából az sem vezetett eredményre. Elméletileg minnél újabb a telód annál kisebb az esély a sárgulásra.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
no1r
őstag
hú, gyerekek nekem is megjött az OTG kábelem!
már ki is próbáltam a fényképezőre rákötöttem, és tökéletesen működik
úgyhogy ma leadtam a rendelésemet és közeledik már a sixaxis PS3 gamepad is meg a többi nyalánkság. alig várom.(#9311) ADAM1337: PS1 emulatorral a múltkor találkoztam valahol, mindjárt utánanézek. gamepadnak meg használható a PS3-as nem? azt natívban kezeli a gép ha jól tudom...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
baandii
senior tag
használ vki Launcher-t?...ha igen ki milyet? melyiket érdemes?
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van egy ilyen gyönyörűségem, és ez egyben az első droid készülékem is. Ezt csak azért írom, mert így talán elnézőbbek lesztek egy-egy láma kérdésem esetén...
- Az sms-, és egyéb jelzőhangnak szánt fileokat melyik könyvtárba kell pekolnom, hogy felkínálja azokat választható opcióként?
- Lehetőségem van más-más hangjelzést beállítani sms, illetve e-mail jelzésére? (Esetleg külön hangot beállítani két külön fiókhoz?) Ha igen, hogyan?
-
lionshamlet
senior tag
3D Képek
Hello, a telefon kamerájával csak Panoráma 3D képeket lehet készíteni, szimpla 3D kép panoráma nélküli rögzítésére nincs lehetőség?
Csak a Panoráma 3D beállítást találtam meg.
Amúgy érdemes kipróbálni a 3D képek készítését is mert nagy móka és 3D megjelenítő sem kell hozzá, csak egy Red/Cyan 300ftos papírszemüveg és kitárul a világ.Jah és egy .MPO fájl nézegető, de akinek nVidia kártyája van, annak még az sem kell.
-
-
kirusz1
őstag
válasz silencio #9316 üzenetére
Csengőhang bővítés:
Az SD kártyán hozzunk létre egy ringtones könyvtárat és másoljuk be ide azokat az mp3-akat, amelyeket csengőhangként szeretnénk használni.
Válasszunk csengőhangot.
Értesítőhang bővítés:Az SD kártyán hozzunk létre egy notifications könyvtárat, és másoljuk be az új értesítőhangokat. Kész is vagyunk.
Válasszd ki alkalmazásonként az értesítő hangot.
Ébresztőhang bővítés:Az SD kártyán hozzunk létre egy alarms könyvtárat és másoljuk be az új ébresztő hangnak szánt csengőhangokat.
Most már kiválaszthatod. -
szimike79
őstag
válasz kirusz1 #9320 üzenetére
Az SXS-nél azért az SD kártyát hanyagoljuk, mert nincs. Inkább belső tárhely az.
Nem kötekedésnek szánom, de egy kezdő droidos SXS tulajt kicsit megkeverhet. De maga a módszer jó, mert ha zenelejátszóból beolvastatok egy mappát, ahol a zenék vannak, akkor oda nem fogja betenni az SMS és szimpla csengőhangot.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
skylaner
senior tag
Tegnap újra raktam az ICS-t.
Viszont nem tudom szinkronizálni a kapcsolataimat, minden mást igen (naptár,gmail, stb..)
Ezt írja: "Problémák adódtak a szinkronizálással. Hamarosan folytatódni fog"Találkoztatok már ilyennel?
Hogy tudnám másképpen előcsalogatni a kapcsolataimat? -
Manka76
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy GB alatt 16Mbyte/sec a másolási sebesség ICS alatt pedig a felére esik vissza.
Sehogy sem sikerül azt a sebességet kihozni belőle. Csak ezért nem tenném vissza a GB-tLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
mmarta
senior tag
válasz skylaner #9323 üzenetére
A kapcsolatokban, ha megnyitod - majd menü gomb- lehet csinálni biztonsági mentést, így nincs gond, ha a szinkronizálás nem megy. Nem is használom. Az Sd-re csinál egy system/PIM mappát és abba rakja *.vcf kiterjesztéssel. Új rendszernél csak be kell importálni.
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
Új személyes akku rekord aktív használat 13h+6h alvás(nem repmód, folyamatos háttérsync)
19h47perc lett. az már nem olyan rossz. főleg hogy az aktív használat az tényleg elég aktív használatot jelent.XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
lionshamlet
senior tag
Erre vki?
[link] -
Maxentius
addikt
válasz lionshamlet #9328 üzenetére
Nincs dupla kamera, úgyhogy nehezen.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
mrlujoak
veterán
válasz ADAM1337 #9330 üzenetére
3D tv-n kell azt visszanézni, tehát van értelme.
Amikor 3D panorámaképet készítesz, és azt szeretnéd érdemben, 3D-ben viszont látni, csatlakoztatnod kell a telefont egy 3D képes megjelenítőhöz.
(#9328) lionshamlet:
Dupla kamera híján sajnos csak panorámaképet tud a készülék rögzíteni.
Miért?Mert a két kamera helyett az egy kamera oldalirányú mozgatásával tud adott témáról 3D képet készíteni.
Ehhez azonban mozgatnod kell oldalirányban, tehát panorámaképet készítesz. Fix kép készítése esetén csak úgy tudsz egy kamerával 3D-s képet készíteni, hogy készítesz egy képet, majd arrébb mozgatod úgy kb 3 cm-t a telefont, és lősz egy másikat. Majd pedig ezt a két képet egy szoftverrel összedolgozod....gyakorlatilag ezt a metódust csinálja a 3D panorámakészítő szoftver, csak folyamatos mozgás közben.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
xakta
tag
Most néztem egy Xperia U videót , az S-nek is ilyen lepattintható az alsó része ?
Itt van : [link]
-
xakta
tag
(#9335) Pepeninho :
Cserélni szeretném . Akkor csak a szervíz képes rá? Vagyis mondjuk ha nem akarom már visszatenni akkor mehet a levesbe. Az új meg a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
És rendel valaki mostanában ilyen "kupakot"?
Nekem is kellene egy fehér, meg egy fehér hátlap is... -
lionshamlet
senior tag
válasz mrlujoak #9331 üzenetére
Érdekes.
Annyiban kiegészítenélek hogy nem feltétlen kell hozzá 3D Tv-
Sima Mezei Lcd is meg tudod nézni a Telefonnal készített 3D képeket, mindössze egy
[Anaglyph ]Szemüvegre van szükség, illetve egy MPO képnézegetőre. -
mrlujoak
veterán
válasz lionshamlet #9341 üzenetére
Ha jól látom - márpedig a 3D albumban visszanézve - nem színezéssel oldja meg a 3D képzést.
Egyébként egy arc S-szel már próbáltuk, és sajnos nem olyan módon jelenítette meg a képet a tv, amihez jó lett volna a színes szemüveg...Természetesen, ha más képnézegetővel csaljuk ki a képet, akkor lehetséges az a mód is, ellenben azt személyesen még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
frici90
tag
Hali. Ha megvolt az első bekapcsolás előtt a 30 perc töltés, utána ha már kezd lemerülni mennyit töltsem minimum?
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest