- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mackosajt
addikt
kicsit bővebben?
A mostani nagyágyút lehet megnyerni itt, ha ismered picit a Hupikék Törpikék neveit angolul
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
linterrobert
csendes tag
ha visszateszem az ics-t, gondolom akkor a kernelt is, mivel cwm backupból tettem vissza
-
i12
csendes tag
Én ezt találtam. http://www.multiupload.nl/X9EW2A84SH
-
rErEaT
senior tag
válasz Gota14 #22448 üzenetére
Akkor rootold, másképp nem megy fel az amit linkeltem.
De csak a .211es romot lehet toolkittal rootolni, vagyis ha 200as kell akkor visszarakod az ics-t rootolod, recoveryt teszel és onnan felrakod a prerooted 200as romot, utána megint recoveryt raksz és mehet fel az a zip amit linkeltem
-
dtakacs89
csendes tag
Üdv.
CM10.1 is van már SXS-re, vagy még csak a 10-es?Ja és érdemes feltornászni a telóra?(JB nagyon tré váltani akarok.)
-
Tomacko
senior tag
Fel dobom ujra a kérdésemet, hátha érkezett valaki azóta és tudja a választ rá......
Domesz -nek köszönhetően ma meg tudtam, hogy az enyémben nem az alaplap van elszállva mint ahogyan azt a szervíz állította nekem..... Arra tud valaki választ adni, hogy az befolyásolja-e a kijelző megvilágítást, hogy jól működik-e az alsó kupak belsejében lévő elektronika ? Mert az enyémben valami zárlat lehet, mert folyamatosan világít mihelyt áramot kap bekapcsolás nélkül. Esetleg található valahol valami leírás amiből kihámozható, hogy milyen alkotórészek vannak ott lent ?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
mmarta
senior tag
válasz Tomacko #22461 üzenetére
Van egy szervíz pdf-em, a teló aprólékos szétszerelését mutatja be. Az alsó rész is benne van, talán sikerül kihámozni belőle valami hasznosat. Innen letöltheted.
dtkacs: Igen, van már 10.1. , már a 3.4 kernel is megvan hozzá, hamarosan kint lesz itt. Persze a korábbiakat is lehet használni, de még régebbi kernellel.
Ez is 10.1-es.Nyitott BL kell hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
-
dunc
nagyúr
Üdv kb 20 karakter sms nél,és vált második sms re ! Hol lehet beállítani,hogy nem így számolja a karaktereket !
-
mnó77
tag
Sziasztok.
Jelzett a teló,hogy van új rendszerfrissítés 6.2.B.0.200-ra.Addig amíg nem lesz tökéletes a JB én nem akarok frissíteni mert az ICS-el semmi gondom nincs,de a jobb felső sarokban ott maradt egy pici telefon ikon.Ezt hogyan lehet eltüntetni onnan?
-
akos727
senior tag
A mai nap elvittek az en egyedemet, koszonom mindekinek a segitseget es remelem itt lesznek minnel hamarabb a frissitesek
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz viewdetails #22471 üzenetére
Gyári JB van,de sajnos nem tartalmazza ! Melyik appot érdemes használni ?
-
rErEaT
senior tag
Ha felteszem flashtoolal a .200 végű rendszert, akkor nem baj ha nem stimmel az SI száma? - Így is tudom garanciáztatni?
-
i12
csendes tag
Sikerült visszatenni az ICSt, így újra használható lett a teló de van egy hiba még amit nem tudtam javítani, az pedig a navigáció része, én úgy vettem észre az is a JB felrakása után ment tönkre. A nyíl egy helyben áll bármerre megyek és iránytűként sem funkcionál pedig ez nagyon hasznos volt így használhatatlan a navigáció. Tud valaki segíteni, mi lehet a baj?
-
aurora65
tag
ne a beállításokba lépj be hanem nyisd meg az sms -eket.Ott amikor egymás alatt látod az sms-eket, ott nyomd meg a menü /ne a home / gombot és ott lesz egy beállítások opció.Ha azt lenyitod többek közt ott lehet pld beállítani az sms jelzőhangot és van egy olyan,hogy költségtakarékosság. Azt kell bepipálni. Ha itt sem leled akkor nem tudom, talán googleban vagy YouTube on találsz megoldást.Most megnéztem Samsungon 4.1-en,Sony 4.1-en és Sony 2.3-on és ott van.A handcent sms tényleg jó ha gyárilag nincs ott!
[ Szerkesztve ]
-
kicsisean
tag
hali... lesz valami frissítés akkor a telóra, vagy nem? nekem 200as van fent és nagyon tetszik a JB, de hamar lemerrrül meg belaggol stb. Továbbá lenne még egy kérdésem:
Olyan program kéne nekem, ami a töltést szabályozná, tehát pl: este felteszem a telefont tölteni, és ha feltölött 100%-ra ne töltsön tovább folyamatosan... létezik ilyen?
-
coyote66
aktív tag
válasz csiziktomi #22483 üzenetére
Laggolás nekem is megvan a 200-nál de nem érdekel. Ami zavar, hogy indítok pl egy filmet vagy képet és rákérdez, hogy mivel és tényleg azzal akarom-e vagy mindig azt használja. Elég lenne egyszer felajánlania. A töltésnél 100-ra ritkán megy. Általában 95-100 között van amikor éppen lehúzom. De ez így van kitalálva.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
http://www.telefonguru.hu/hir/HDR_a_Sony_Xperia_mobilokra_2013-6-24
Sajnos a miénk úgy néz ki nincs benne.Én vagyok
-
törölt tag
Arra van valamilyen lehetőség, hogy a telefonba "fölvegyem" a PC-m?
És ha megnyitok a telefonon egy képet, vagy videót, akkor azt lássam a monitoron?Ilyen szoftver gyárilag van, vagy play-ről tölthető?
-
palipi
csendes tag
feltettem a JB-t!eddig 2 dolgot tapasztaltam,
1. hogy a telefonkönyv keresőjébe mikor beírok 1-2 betüt nem minden nevet ad ki, pedig ott van a telefonkönvben. ugyanez van a google keresőnél is. -tudna valaki segíteni?
2. hamarabb merül a teló, pedig be van pipalva a ,,kiterjesztett készenléti mód,, is- valamit kell még állitanom, hogy ne merüljön ilyen gyorsan? -
dunc
nagyúr
Sziasztok a pre rooted 211 et hogy kell felrakni ? Leírná valaki Magyarul ?
-
Sanki
addikt
Valaki tudna arra valami ötletet adni, hogy az alkalmazásokról hogyan lehetne biztonsági másolatot készíteni? Ugye a saját biztonsági mentés alkalmazás nem működik rendesen, és a pc companionba pedig nincs benne minden alkalmazás valamiért. 200-as jb rom van fent root nélkül. Előre is köszi.
-
dunc
nagyúr
Srácok CWM ,hogy megy fel pre rotted 211 JB re ? Valamint,hogy lehet beállítani,hogy az oldalsó gombokkal is éledjen a telo ? ICS volt egy file amit a system,fraeworkba kellet másolni ,de ha azt a filet piszkálod (felülírod az ICS el)JB alatt akkor nem indul többet
-
csiziktomi
senior tag
Na még ilyet se láttam, fent van a 211-es ,rádugom a pc-re ez meg felajánlja a 211 es frissítést hogy mi ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs