Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siofok

    őstag

    válasz toth87 #17330 üzenetére

    Na még jó hogy lusta voltam visszatenni a gingert,ezekszerint nembiztos h szoftver gondod van,lehet hardveres.Amikor romot cseréltél csináltál full gyalulást rom flash előtt,és közvetlen flashelés után is?Ha nem,azis szokott előidézni akadozásokat,stb.Én igazából azt h kevés a ram az ics-nél,csak a leirásban látom,nagyon nem érzékelem,h akadozna.Bár nekem sosem tetszett a sony launcher,elejétől mést használok,jelenleg a mihome launchert.Ami launchert említettél,az állítólag télleg szar,régen jobb volt.Próbáld ki az apex,nova,holo lanchereket.Vagy ezt a mihome-ot,van hozzá csomó téma,ikonpakk,saját zárképernyője van,amit nem használok,mert azt sztem a gyárit.
    Ami nekem nemtetszik,az az h néha a kijelző hívás után nem kapcsol vissza,illetve a tárcsázó lassú megnyitása,de már 1 ideje azt is kiváltottam az exdialerrel.
    Fotókat nagyon jókat készít,videótól is leesett az állam,de azzal tisztában is vagyok,hogy ezeknek fény kell,sötétben nem valók,de az minden telónak gondot okoz.És vásárlás előtt több teló fórumot átolvastam,hidd el mindegyiknek vannak kisded hibái.Már maga az androidnak is. :)

    [ Szerkesztve ]

    OnePlus nord 2t

Új hozzászólás Aktív témák