- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz S_xperia_S #16349 üzenetére
Megnézem majd köszi, csak jussak el odáig. Ahhoz egy nyugodt nap kell, hogy a bl nyitást komolyabban elolvassam és megpróbálkozzak vele. Utána jöhet a többi dolog.
Amúgy a JB-ig nem szívesen b.sztatom a telefont.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
HuaweiU8500
senior tag
köszi
Némi jó hir JB téren. Már feltüntek az első "végleges" tesztszoftverek amik az operátori teszteknél használatosak. Mondjuk a hivatalos (SUS) elérhetőséget nem tippelném meg, de a március vége nem elképzelhetetlen. Érdekes, h a szkript mérete lényegesen nagyobb mint az ICS (531MB vs 400MB).
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
ADAM1337
nagyúr
válasz HuaweiU8500 #16352 üzenetére
Honnan az infó ?
Ez jó hír remélem minél hamarabb lesznek bár ha már szolgáltatóknál is van akkor a függetlennek elérhetőnek kéne már lennie.(#16354) HuaweiU8500: Az csak egy filmnézős nap volt a telefonnak.
Amúgy átlagos használat 1 napból van benne 1,5óra zene mostanába 2óra netezés kis játék, gta3-mazgatok rajta, szinkronizálás megy végig, email-ezek rajta, de van hogy skype videótelefonálás is megy.
Szóval teljesen változó a használat 1 napot mindig elmegy, amikor teljesen gépmentes nap van akkor volt hogy 8órát ment csak.[ Szerkesztve ]
-
-
szimike79
őstag
Ezt örvendetes olvasni, kíváncsi vagyok mit sikerül még az SXS-ből kihozni.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
petipetya
nagyúr
válasz HuaweiU8500 #16355 üzenetére
Gondolom a magenta, mert az Xperia T-nél sem sokat késtek a független verzióhoz képest.
"nincs rá lezsóidő"
-
rErEaT
senior tag
1GB re lazán rá fér plusz még ad is helyet jó pár proginak és/vagy játéknak, SXS-nél szerintem a helyigény a legkisebb gond, mivel abban szerintem elég jól el lett látva
[ Szerkesztve ]
-
HuaweiU8500
senior tag
-
rErEaT
senior tag
-
rErEaT
senior tag
Valaki szeretne segíteni nekem lefordítani Androidra a TS3 bétát?
http://crowdin.net/project/team-speak-beta/invite?d=459576k695v6v65353m4b3a3
Alig kell valami még, de elegem lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
sargul a kijelzom :-(
mennyi ideig tart mire a T-Mobile javitja?
adnak cserekeszuleket?
szervizelestol hard resetelodik a keszulek? -
baandii
senior tag
hellosztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy jelenleg Holo Launcher-t használok és egész jól belaktam már de most kipróbálnék egy WP8-as Launchert...szóval a jelenlegi Holo vhogy elmenthető beállításokkal? A telo root-olt és független .50es szoft van rajta ha ez számít.
előre is köszönet a válaszolóknak!
-
kicsisean
tag
HDR illetve mobil bravia engine 2 lesz a frissítés után a telefonban?
-
kirusz1
őstag
Mi is a gombkombináció a hard reset re ami alaphelyzetbe állitja a telefont és olyan lesz mint mikor az ember kihozza a boltból?
-
rumos14
nagyúr
válasz HuaweiU8500 #16369 üzenetére
köszi.
kicsit ki vagyok akadva: [link]
aztán meg ez a sárgulás... -
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Pár napos a fehér színű telóm, és a hátlapon már rendesen látszódnak koszolódási nyomok, pedig vigyázok rá. Mondjuk a tok, amiben van, fekete színű, lehet az is csúnyítja, mert a hátlapon inkább feketés nyomok látszódnak. Kérdésem, mivel lehetne a leghatékonyabban eltüntetni róla ezeket, vagy már keresztet vethetek rá?
YOLOska
-
petipetya
nagyúr
válasz toth87 #16383 üzenetére
Ha le van tiltva a telefon, akkor nem lehet bemérni. Lopás esetén két lehetőséged van:
1. Letiltatod, ám ekkor vagy alaplapot cserél benne egy zug gsm, vagy viszik ki a határon túlra, ahol vígan használják tovább.
2. Letiltás helyett rendőrségi feljelentést teszel és szólsz nekik, hogy méressék be a telefon helyzetét.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5 Pro teszt
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Mesterséges intelligencia topik