Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #Dániel

    tag

    válasz Crafter32 #4380 üzenetére

    Szia!

    (vicces kérdések)

    1, Betudod állítani a hívólistát , de macera - szerintem ez nem nagy gond.

    2, A hangerőt szabályzó gombok erre vannak, tökmindegy merre nyomod meg őket azonnal némul. Illetve ha lefelé fordítod pofával a telefonod, azonnal némul : )
    Ébresztő órát olyat választasz amilyet akarsz.... a gyárinál rá kell bökni, én már rutinból csinálom... és úgy állítod be ahogy akarod.

    3, Egy kezes sms is megye vele simán, kell a megfelelő program hozzá, és azzal a bill méretét és tudod állítani. Persze nem árt, ha nem kis női kezed van. Azért ez nem egy kis készülék - ne is hasonlítsd össze a nokiáddal.

    4, Úgy rendszerezed a mappáidat , képeidet ahogy neked kínod kedved van hozzá. Quickpick neveztű program érted van, mint ahogy a telefon is azért van hogy az ember szolgálja. Azt viszont nem tudod, hogy fotózáskor melyik mappába mentse a képeket... a kamera nem fogja tudni hogy egy temetés és a csajos képeid között van különbség.

    5, Elfér. Tokot szerezz ennyi.

    Napi használathoz tökéletes , jobbat sehova. Ha meg neked fontos az egykezes gépelés, javaslok egy kisebb telefon Akár P, akár S, és probléma megoldva. Minden másért garanciát vállalok!

    Dani

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák