Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Osi222

    tag

    válasz raziel01 #17129 üzenetére

    Nekem giroszkóppal eddig semmi bajom nem volt, sőt itt jobban is megy mint régen. Viszont vannak anomáliák, amik gyári rom alatt soha nem fordultak elő:
    1. w-lan behal. Tegnap újraindítással sem sikerült életre kelteni, csak úgy ha manuálisan adtam meg neki az ssid-t és a jelszót.
    2. Ma navigáció közben megálltam, lezártam a képernyőt, és teljesen kifagyott a telcsi. Csak a gingerdx startup melódia ment, kikapcsgomb sem keltette életre, csak az akku ki-be tudta újar beindítani.
    3.A standard böngésző nagyon szépen teszi a dolgát, de shol nem találom a zoomolás lehetőségét. Duplatapi, beállítások alatt se sikerül életre kelteni. Tudja valaki mivel lehet előcsalni?

    És egy kérdés azokhoz, akik xperia acitve launchert használnak: középső gomb előhozza nektek a menüt? Nekem csak a képernyőt nyomva sikerül ez a történet, ami kicsit zavaró...

    Összegezve viszont azt mondhatom, pár nap használat után a v022 egész emberesen használható. Gyors, jól konfigolható és aránylag stabil (ha a fenti bakikat nem veszzük). Az akksi kalibráláson tegnap estem túl, az majd eldönti hogy mennyire lesz életképes nálam ez a rendszer.

Új hozzászólás Aktív témák