Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hanon

    tag

    Rég jártam itt, jövök megint kicsit hurrdurrogni.

    Szóval a leggyakoribb dolog ami elhangzik olyankor, mikor más kezébe adom a telefont az a "szóval erről a recsegésről beszéltél" után a "...most meg miért sötétedett el a képernyő?".
    Most komolyan. Biztos teljesen normális dolog az, hogy pl tévénézős félhomályban szó szerint villog a képernyő, mert nem tudja rendesen felfogni épp milyen fényviszonyok közt van? A leggyörűbb pedig még mindig az, hogy fektetve tartva böngészés vagy játék közben elkerülhetetlen, hogy rácsúszik az ujjad az érzékelőre.
    Szóval ez biztos oké? Nem létezik, hogy túlérzékeny az enyémben?

    A másik, látom épp most volt róla szó. Eddig csak wifiről neteztem, szóval totálisan hülye vagyok a témában. Azt szeretném kérdezni, hogy ha mondjuk most teszem azt veszek egy fél gigás mobilnet csomagot, akkor az ilyen időjárás meg egyéb maguktól frissülő dolgokat lehet a háttérben hagyni, ahogy elnézem a korábbi válaszokat, ugye? A lehaloványabb gőzöm sincs arról, mennyit szívnak el (fb alkalmazás pedig még el is indul automatán ha internetkapcsolatot észlel, a köcsög).
    És mégegy totál noob kérdés, mobilnettel a beállításoknál az "adatok engedélyezve" bekapcsolása mellett át kell váltani WCDMA-ra is?

    Ezt gigászi küzdelem volt a mobilról begépelni.

    Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000

Új hozzászólás Aktív témák