- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanon
tag
Rég jártam itt, jövök megint kicsit hurrdurrogni.
Szóval a leggyakoribb dolog ami elhangzik olyankor, mikor más kezébe adom a telefont az a "szóval erről a recsegésről beszéltél" után a "...most meg miért sötétedett el a képernyő?".
Most komolyan. Biztos teljesen normális dolog az, hogy pl tévénézős félhomályban szó szerint villog a képernyő, mert nem tudja rendesen felfogni épp milyen fényviszonyok közt van? A leggyörűbb pedig még mindig az, hogy fektetve tartva böngészés vagy játék közben elkerülhetetlen, hogy rácsúszik az ujjad az érzékelőre.
Szóval ez biztos oké? Nem létezik, hogy túlérzékeny az enyémben?A másik, látom épp most volt róla szó. Eddig csak wifiről neteztem, szóval totálisan hülye vagyok a témában. Azt szeretném kérdezni, hogy ha mondjuk most teszem azt veszek egy fél gigás mobilnet csomagot, akkor az ilyen időjárás meg egyéb maguktól frissülő dolgokat lehet a háttérben hagyni, ahogy elnézem a korábbi válaszokat, ugye? A lehaloványabb gőzöm sincs arról, mennyit szívnak el (fb alkalmazás pedig még el is indul automatán ha internetkapcsolatot észlel, a köcsög).
És mégegy totál noob kérdés, mobilnettel a beállításoknál az "adatok engedélyezve" bekapcsolása mellett át kell váltani WCDMA-ra is?Ezt gigászi küzdelem volt a mobilról begépelni.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest