- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunahunter
senior tag
válasz Meecklos #2250 üzenetére
Pont onnan nem vettem. 2 ok miatt is.
Amit legolcsóbban hirdetnek az nincs, több hetet kell rá várni, és angol, magyar nyelv nincs benne, valamint doboz nélkül kínálják. Ez nekem felér egy átveréssel. Mégpedig azért, mert elsorolja a csaj az árakat, megrendelem a legolcsóbbat, és utána mondja, hogy ja, az nincs is. Olyan átbaszós reklám vagy mi ez.
A következő lépcső a 74.000ft, viszont a partnerogsm-nél mindez megvan 71.000ft-ból. Rendeltem már innen is, onnan is, viszont a gsmline-tól nem fogok többet. -
hitman,
őstag
válasz sunahunter #2251 üzenetére
És ott 71-ért bolti garis?(gondolom)
Mert nem írja a telónál de jobb oldalt fel van sorolva a márkák gyári garancia ideje.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
waterphone
tag
Kedves Kyller,
Most jött el pillanat, hogy rendelek többek között autós tartót is, és azt szeretném tudni, hogy
amit te rendeltél ahhoz adtak autós töltőt is? Elvileg azt írják, hogy tartalmazza a csomag, de fura hogy egyik képen sincs rajta.Előre is Köszi a választ.
Amúgy rendelek hozzá micro hdmi - hdmi átalakítót, és majd okosan netezek + videózok a plazma tv-n mert a gyári kábele baromi rövid.
[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
válasz waterphone #2253 üzenetére
Kedves vízitelefon!
Igen adnak hozzá töltőt, elég gagyi kinézetű, de maximálisan ellátja a feladatadát, csavart a kábele, mint a nagyanyám telefonjáé, szóval nagy távolságokba el lehet húzni...
Én teljesen elégedett vagyok a tartó/töltő párossal! Csak ajánlani tudom!Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kyller
senior tag
válasz waterphone #2255 üzenetére
Nagyon szívesen! Megtisztelő kedvességed!
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
marlboromen
aktív tag
válasz waterphone #2253 üzenetére
Mi ezt rendeltük meg, ha megjön majd beszámolok.[link]
-
BaLee
addikt
válasz marlboromen #2262 üzenetére
Ez is jónak tűnik.
Én mondjuk ezzel szemezek: [link]
Igaz árban több, mint amiket linkeltetek, de ez jó más telefonhoz is ha lecserélem majd valamikor, meg origi SE szivargyújtó töltő van hozzá.
-
Kyller
senior tag
-
sunahunter
senior tag
válasz hitman, #2252 üzenetére
Nem tudom, nekem nem volt szempont. Garis, oszt annyi
Eddig egyetlenegy telefonom xart be, az is a buherától(Blade), pedig évente vagy 3at elhasználok, szóval mindegy a garancia nálam.
(#2264) laspring
Nekem oldalt fogó van, a szivacs nem nyomkodja a hangerőt. 1x beállítottam a tartót, és fentről csúsztatom bele a tellát, így okés.[ Szerkesztve ]
-
bazsi0322
tag
Vki adhatna tanácsot az akksival kapcsolatban, mert viszonylag gyorsan merül...
Lehet amiatt, hogy frissítettem a szoftvert?Megcsillan a fény az Emirates-en, átszáguld a labda a gólvonalon, együtt forog a labda és a lélek , Arsenal-os leszek, amíg élek!
-
gasprix
csendes tag
Sziasztok
Nekem olyan problémám lenne hogy nem tudok tölteni a márketről.
Azt írja starting download ...és nincs tovább
2 napja vettem a telcsit telenor-nál
Először tökéletesvolt majd gondoltam nyomok 1 gyári beálítások visszaállítása parancsot, és azóta nem tölt le.
Ha van ötletetek, előre is köszönöm. ÜDV -
törölt tag
Sziasztok !
Hogyan lehet a menüben elrendezni az ikonokat ? Telepítettem csomó játékot, meg appot, és ahogy telepítettem úgy vannak sorba és ha töröltem valamit akkor ott egy "lyuk" maradt üres az ikon helye és lapozol tovább a menüben akkor ott vannak a többi alkalmazások. Tudom, hogy van ikon rendezés pl.: méret szerint, telepítés ideje szerint, legtöbbet használt etc. De nekem olyan kellene, hogy én huzogatom meg rendezgetem az ikonokat az oldalon a menüben. Mert az egyéni rendezéssel csak úgy van de nemtudok semmit sem arrébb húzni meg ilyenek.
Remélem értitek mire gondolok. Köszönöm a helpet.
-
törölt tag
uhh rájöttem mekkora láma vagyok... a jobb alsó ikont kell megnyomni a mozgatáshoz... és lehet huzigálni..én meg azt hittem az csak arra, jó hogy így mozogjanak az ikonok dizájnosan
-
trita
tag
Ujabb kérdéshozzátok kedves segitőkész barátaim) Ha beállitottam,hogy rezegjen(gombnyomásra,stb mindenre)akkor miért nem rezdül?imádnámazt a kis rezgő isszajelzést.Fiamtelója (harmad ennyibe került)mégis rezdül.
Rita
-
rtzmp
aktív tag
-
-
fteebee
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan boltot Bp-en vagy Pest megyében, ahol van próbakészülék, azaz meg lehet nézni, kézbe lehet venni egy Neo-t ill. Ray-t? Akiket kérdeztem (Speedshop, Xxlgsm, Gsmline) ott nincs... Előre is köszi!
-
törölt tag
Nemtudom miért vagytok oda ezért a rezgetését... hamarabb leszívja az akksit... plusz engem idegesített is előző telómon is samus5230-on is rögtön kikapcsoltam, itt meg külön jó, hogy nem rezeg orrba-szájba minden tapizársa... felesleges szerintem a visszajelzés merthát látod a szemeddel, hogy mi történik
-
chaval
tag
Valahogy be lehet lőni hogy a menü lefele görgetős legyen és ne oldalra lapozós?
-
Loituma69
őstag
Nem működik a Store ráklikkelekés semmi, egy halom szöveg jön be az oldal programozási szövegei jönnek be. Mit lehet ilyenkor tenni? Újraindítottam a telot akkor sem műxik.
-
rtzmp
aktív tag
válasz Loituma69 #2291 üzenetére
passz.
próbáld meg a Android appz - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez!/ fórumon, hátha ott tud vki segíteni
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
skul0
aktív tag
Kamera lenémításához csak én vagyok balfék vagy valóban nem lehetséges? Analízis előadáson ülök és nagyon jó lenne, ha tudnék lőni pár fotót sunyiba.
-
Hanon
tag
válasz Loituma69 #2291 üzenetére
Az nálam is, kapok egy szép forráskódot és ennyi.
Nem mintha annyira akarnám használni, csak mikor egyszer végignézegettem, hogy milyeim vannak, akkor láttam, hogy ez nemhogy nem kell, de mégcsak nem is nagyon működik.Épp az előbb fogta magát és rebootolt. Mondta is szegény, hogy "nincs hálózat". Aztán nem nagyon akarta érzékelni az sd kártyát (semmi alkalmazás vagy widget ami sd-n van nem jött be), szóval kapott tőlem is egy újraindítást.
Szóval a sim kártya? Lehet, hogy a 6 éves sim kiöregedettnek számít?
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
Echoo
senior tag
Úgy hozta a sors, hogy vettem ma a Telenornál egy Neo-t. 60k volt két év előfizuval, ami 1490ft. Ezt most megtartom egy darabig, mivel az előd X10-et is szerettem, csak hiányzott az FM-rádió.
-
BaLee
addikt
Nos, megjött a Neom a Nexteltől.
Ismerkedős fázisban vagyunk.
Az érdekelne hogy tudok kiirtani belőle két kínai programot ami eléggé irritál. Ez egyik ikonján valami yoku felirat alatt ázsiai halandzsa, a másik valami piros madár szem szerűség. Alkalmazás kezelőben nem aktív az eltávolítás lehetősége.
Műholdat nem talált kint a szabadban sem. Nincs valami GPS keresés könnyítő program Marketen?
Illetve a billentyűzet bevitelnél is van pár kínai humbug néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest