Új hozzászólás Aktív témák
-
chaval
tag
válasz hitman, #2230 üzenetére
A Kérdés jogos..tegyük fel hogy becsuk időközben a bolt, és a teló beadja a derekát. Lehet hogy 30E-rel olcsóbban jutottál hozzá, de lehet hogy többször ennyit ráköltenél a javítására. Plusz nem tudja neked azt senki garantálni hogy nem szürke importos a teló, és két hónap múlva adott esetben letiltják, mert hiányzik a gazdájának! Én ezért nem nagyon merek ilyen boltokon keresztül vásárolni. Találkoztam olyannal akinek letiltották a telefonját, és 1 hónapot sem használta. Nem urban legend.
-
BaLee
addikt
válasz hitman, #2230 üzenetére
Nexteltől. Felhívtam őket, rákérdeztem a dolgokra, az eladó kapásból mondta kérdés nélkül, ha 3 napon belül hibás cserélik, netes rendeléssel 8 napon belül visszaküldhetem és elállhatok a vásárlástól, az 1 év bolti gari meg azt jelenti, hogy ugyanúgy küldik a szervizbe, mint a hivatalos garis készülékeket.
-
sunahunter
senior tag
válasz hitman, #2252 üzenetére
Nem tudom, nekem nem volt szempont. Garis, oszt annyi
Eddig egyetlenegy telefonom xart be, az is a buherától(Blade), pedig évente vagy 3at elhasználok, szóval mindegy a garancia nálam.
(#2264) laspring
Nekem oldalt fogó van, a szivacs nem nyomkodja a hangerőt. 1x beállítottam a tartót, és fentről csúsztatom bele a tellát, így okés.[ Szerkesztve ]
-
toma37
tag
válasz hitman, #2473 üzenetére
Én két napja voltam a Media Marktban ott 99e volt, azt reméltem hogy a gms boltokban azért olcsóbb, de még nem voltam feltérképezni. Akkor szted rendeljek a Nexteltől? És vajon a Media Marktos 2 éves gyári garanciás ugyan az e mint a Nexteles?
Olvastam már itt rengeteget, javítsatok ha tévedek:
A gyári garanciás telefonokat amit itthon lehet kapni azok magyar nagykerből származnak, tehát eleve Magyarországra szánták őket? Ebben az esetben a bontatlan csomagú termék tartalmaz magyar nyelvet? -
toma37
tag
válasz hitman, #2475 üzenetére
Köszi!
Akkor esetleg valaki:
"És vajon a Media Marktos 2 éves gyári garanciás ugyan az e mint a Nexteles?Olvastam már itt rengeteget, javítsatok ha tévedek:
A gyári garanciás telefonokat amit itthon lehet kapni azok magyar nagykerből származnak, tehát eleve Magyarországra szánták őket? Ebben az esetben a bontatlan csomagú termék tartalmaz magyar nyelvet?" -
BaLee
addikt
válasz hitman, #2505 üzenetére
Munkatársam használ Arc-hoz illetve Neo-n is láttam már. Nem rossz, ki vannak hagyva a helyek a gomboknak és körben védi a telefont.
Ha olyan helyen dolgozol, vagy nem tudsz annyira vigyázni rá akkor nem rossz ötlet.Bár én inkább anélkül használom, mert vagy zsebben van vagy az asztalon, nem áll fent az esélye, hogy leejtem vagy ilyesmi.
Van egy átlátszóm felesleges, ha érdekel szólj. Véleményem szerint jobban néz ki, mint a fekete.
-
Rickazoid
addikt
válasz hitman, #2728 üzenetére
Nekem 3 nap (első nap reggelétől harmadik nap késő estélyéig 20%-on) volt a maximum, de akkor kikapcsolt 3G, kikapcsolt WLAN és csak egy-két óra telefonálás és némi játék volt benne. Ha játszok vele 1 órát, közben 3G-n van, és még a WLAN is be van kapcsolva (folyamatosan, tehát készenléti állapotban is aktív marad, így a háttérben programok a nagyobb programok is automatikusan frissülhetnek - rendszeresen van is programfrissítés, de mivel az csak egy-két perc, nem túl releváns), plusz telefonálok 1/2 órát, valamint lefut naponta egy víruskeresés és adatbázis-frissítés, estére már töltőre kell raknom 10-15%-kkal (de ilyenkor előző nap este már levettem töltőről, tehát 24 óra megvan neki).
Az átlagom pedig órában talán 36 óra lehet egy töltéssel, vagyis egyik nap reggel töltőről le (ilyenkor ugye már csak csepptöltés van), másnap este töltőre fel (használattól függően váltózó töltöttséggel 10-40% között).(#2729) toma37: ez alkalmazásfüggő. A két szélsőség: mind folyamatosan a neten lóg, állapotot frissít, vagy egyéb dolgot csinál a háttérben, tehát aktívan használja az erőforrásokat, akkor igen. Ha a többsége nem teszi ezeket, csak egyfajta mentett, erőforrás-kímélő állapotban vannak és csak akkor aktiválódnak ténylegesen, ha előtérbe hozod őket, akkor nem sok. Utóbbi mondjuk nem is annyira szélsőség, ez az átlagos működés, a legtöbb háttérben futó program tényleg nem csinál semmit és elhanyagolható mértékben csökkenti az akku üzemidejét csak.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest