- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori18t
tag
Találkoztatok már olyan applikációval, amit bejövő híváskor csak meg kell érinteni és így leszek vonalban?A gyári balról jobbra húzogatós nem jön be..........
-
-Valinas-
senior tag
Sziasztok!
A mini pro fórumában már kérdezősködtem. Telefonvásárlás előtt állok, és tetszik nagyon a mini. Pontosan tudom, mekkora méretet kapok, androidos telóm is volt már. Most jelenleg egy iPod touch-ot nyüstölök.
Erősen gondolkozom, hogy mini, vagy mini pro legyen... A mini pro-val az instabilitása a bajom, kicsit lötyögősnek éreztem, illetve talán picit már túl vastagnak is. A kérdésem az volna, hogy mennyire lehet gyorsan gépelni egy minin, egy ipod touch 4G-hez, és egy mini pro-hoz viszonyítva? Kis ujjaim vannak, szóval szerintem meg tudnék barátkozni az álló módú qwertz-vel...
Egyébként ezen kívül még a wildfire S jöhet szóba, de tudom, hogy úgy is rávágjátok, hogy fúúúj, 600 mHz.. Szerintem igazából nem ez számít.. mind a kettő nagyon tetszik.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Bailey
senior tag
válasz -Valinas- #2803 üzenetére
Egy kis gyakorlással a gyári swype megoldással is nagyon gyorsan lehet gépelni a minin.
Mrlujoak!
Tudom igen a sima X10-re van gyári 2.3, csak mivel írta hogy gyereknek venné a telefont gondoltam hogy az nem igazán jön szóba. Meg azt már a szolgáltatók nem is árulják.
[ Szerkesztve ]
-
-
atti08
csendes tag
Régebben még kérdeztem egyet, az akkori választ most szeretném megköszönni dokee78-nak.Most pedog lenne egy újabb kérdésem:Milyen különbség van/lehet ha függetlenbe illetve ha a T-mobilnál veszem a telót?köszi
-
atti08
csendes tag
-
Bailey
senior tag
A T-nél nekem nem adtak színes hátlapokat csak a feketét. És van benne T-s csengőhang és sms hang. Ennyi. Meg a frissítések talán kicsit később jelennek meg rá.
Azt meg hogy mikori gyártású a függetlennél is csak akkor tudod meg ha kibontják neked vásárlás előtt.[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Tudomásom szerint nem sok külónbség van a SIM-lockon kivül.Max a Trés verzioban van pár app,ami lehet,hogy a függetlenben nincs(pl:árfolyam,TVmüsor)de már nem divat,hogy teljesen"brendelik" a menüt is a szolgáltatok.Nálam a Trés Activon még egy felirat sem utal a magentásokra...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Bambusznád
tag
válasz -Valinas- #2806 üzenetére
Lehetségesek ezek a méretbeli különbségek. Nekem Pro-m van és tettem már egy bemutató darab mini mellé és valóban magasabb a Pro.
#2803 nekem aztán tényleg pici ujjaim vannak, de nem sikerült megbarátkoznom az álló qwertz billentyűzettel. De nem mondom, hogy lehetetlen. A Pro fizikai billentyűzetéről meg már ne is szóljak
[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
A vibrálásról annyit, hogy fent van a myprofiles light és abban minden profilnál be lehet állítani, hogy auto vagy kézi fényerőt használjon.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
deakferenc75
tag
-
Bubee82
őstag
Tegnap kaptam kézhez a kütyüt. Jó döntés volt, elég sokat ültem rajta h mit válasszak, de kicsit sem csalódtam Aranyos kis masina
-
half333
őstag
válasz cintula187 #2818 üzenetére
Hol található a my profiles light?
-
Jocó88
csendes tag
Ma reggel én is csatlakoztam az Xperia Mini tulajok társaságához!Végre lecseréltem a régi jó K300i-met.Eddig minden király,remélem ez így is marad!
-
ko9
addikt
Úgy látom több Minis van mint Mini Pro-s
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Stephan89
aktív tag
Mai napon kézhez vehettem a Minimet, egy ismerősöm járt errefelé otthonról és elhozta nekem. Tetszik nagyon, sokkal kisebb mint az Omniám, kicsit még a fogását szokni kell, viszont a képernyő méretével nincs gond, még pont megfelelő.
Egy két kérdésem lenne. Meg lehet oldani, hogy kapjak értesítést, ha Facebookon írnak nekem, a TimeScape használata nélkül?
Be lehet állítani, hogy milyen gyakran szinkronizálja az e-maileket, stb.?És végül az egyik legfontosabb: töltőre rátehetem, miközben használom? Ez lesz az első töltés, most az akku 17%-on áll egy-két órás használat után. Estére fontos lenne a telefon. Vagy inkább kapcsoljam ki, töltsem fel és amíg nem végzett használjam a régi telómat?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
-
-
-
ko9
addikt
válasz Stephan89 #2829 üzenetére
This is the free version of the app, and as such is limited to the following features:
* get generic notifications, friend requests, event invitations and private messages in the status bar;
* highest frequency for checking notifications is 30 minutes;
* open notifications in the official Facebook app, if installed, or in the browser;
* manual check of new notifications as well, if you want.Buy the free version to have access to all the exciting features, including:
* get birthdays and pokes notifications as well;
* frequency for checking notifications can be set to as low as 1 minute;
* open notifications in FriendCaster, Seesmic or any other app of your choice;
* popup notifications as an alternative to status bar notifications;
* two different widgets (1x1 and 4x1) to control your notifications;
* open external apps directly when getting notifications rather than passing through this app;
* configure a night mode during which the app should sleep with you and do nothing;
* and much more!--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
-
fatal`
titán
Mert arra ad kedvezményt a T, a Prora meg nem.
(#2826) Stephan89: Facebook appot elindítod és engedélyezed az értesítéseket és a notification baron értesít mindenről, hangjelzést és a ledet is be lehet állítani.
Töltőről meg akkor húzod le és rakod rá, amikor van időd rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
Akinek még 2.3.3-van rajta az szedje már ki az a gyári analog clock widgetet.
ko9 Küldd át az összes apk-t a System/app mappából,mert nem tudom a nevét.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
-
-
fatal`
titán
válasz Stephan89 #2835 üzenetére
A TimeScapebe be lehet tenni a twittert, a hívásokat és az üzeneteket is, úgy már lehet értelme, ha kirakod pl. widgetként, akkor tudod lapozni és nem kell a lassú szar FB kliens.
Bár én sem használom.
Más:
Nem lehet valahogy rávenni a gyári launchert, hogy ne a 4 sarkos, hanem a neo/arc felületét használja? Leszedtem a Neo Launcherét, de ugyanúgy a 4 sarok van, gondolom egyféle apk van és nézi a telefon típusát.ko9: Nincs kedved meghackelni?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz dokee78 #2843 üzenetére
Itt a kibontó System.sin-hez.
Használat:
1.: Belerakod egy mappába.
2.: Mellérakod a System.sin-t
3.: Nyitsz egy parancssort
4.:aiup system.sin 4096 system
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Jocó88
csendes tag
Mi változik ha telepítem a 4.0.2.A.0.42 rendszerfrissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest