- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Valamiért nem tudok pc-hez kapcsolódni adatkábellal. átteszem másik portra,elkezdi istalálni,de kiirja h nincs feltelepitve. mi lehet a gond?
-
retroid
senior tag
Melyik File Managert érdemes felrakni?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
lac0211
tag
üdv!
nektek van ilyan a telóba hogy Jegyzet/valamilyen jegyzetelő program ??
mer nekem nincs.
milyen alkalmazást érdemes leszedni ehhez ??LG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
half333
őstag
Most az a gond h tettem rá mp3-as számot,de nem tudom betenni a playlist-be. Ez miért lehet?
-
JoolsNOS
veterán
Hali! Na felraktam a tc-t és a plugint (csak a lant). Ha elindítom, és rámegyek a lanra ott tudok új szervert hozzáadni. Megadom az ip címet, és nevet és jelszót is kér? Utóbbi kettő mind1? Mert megadtam neki a gép felhasználójának a nevét és adtam egy jelszót. De azt írja nem tud kapcsolódni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
atesz0071pro
tag
Sziasztok , olyan kérdésem lenne hogy leakarom cserélni a gyári 2gb-os memkarit egy Kingston 4gb vagy 8gb micro SDHC-ra. Nincs vele incompatibilitás, igaz meg kell vmi különlegeset tennem vele azon kívül hogy formázom a memkarit, és átmásolok mindent a régiről az újra? Am Xpera Miniről (ST15i)-ről beszélek. Kösz előre is. Jah am mi az a memkarinál hogy class 4 vagy 10?
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz atesz0071pro #2717 üzenetére
Nem lesz semmi gond, még csak át se kell semmit másolnod, hacsak nem személyes cucc, az android rendszer minden fontosat rá fog rakni. Class10 gyorsabb.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
atesz0071pro
tag
Még egy kérdés, mind1 hogy ntfs-re vagy fat-ra formázom? Am ez lesz:SD micro 8GB Silicon Power SDHC Class4, mert a Kingstonra 1 év gari van, erre meg élattartam gari
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz atesz0071pro #2717 üzenetére
Class6
-
JoolsNOS
veterán
válasz atesz0071pro #2720 üzenetére
Mind1 mire formázod, mert elvileg a teló mégegyszer leformázza ha nem látja.
-
fatal`
titán
válasz JoolsNOS #2716 üzenetére
Nyílván a felhasználónév/jelszó párosnak a PC-n is ugyanannak kell lenni. Nálam elsőre működött, igaz win-win között is be van itthon állítva a hálózat rendesen. Pl. winben engedélyezd a fájlmegosztást meg ilyesmi.
(#2717) atesz0071pro: Nem kell semmi csak mindent áttenni. Class6-os kártyát vegyél telefonhoz. Írási sebességet jelent egyébként, de a Class 10 kicsi fájloknál lassabb, mint a Class6 és a telefonon nagyrészt olyanokat olvasol / írsz.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Van már az Ebayen 2430MAH-s akku. 4400Ft
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Haverom lg 3d-be vett nagyobbat ebayről,(10 font volt 2 akksi, hálózati akksitöltő, 2 fólia, hdmi kábel és egy frankó tok) de semmivel se bír többet a gyárinál. Sőt. Nameg én biztos nem raknám bele (főleg nem az 500fontért vett telóba), kell a francnak, hogy a lehetséges "akksitágulás" a képernyő irányába bontakozzon ki...
-
Mezcal
addikt
A Super Userre frissítést ajánl a market. Érdemes frissíteni?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
half333
őstag
Jó hir azoknak(beleértve engem is),akiknek tetteszett a 2.3.3-as verziónál a képernyő fel ill. lekapcsoló animáció. Most néztem a samsung galaxy nexus videóját,mivel ez már megkapta az ICS-et,és abból indultam ki h ha mi is megkapjuk ezáltal,a jó öreg tv-knél mutatkozó kikapcsolási animációját.
[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Hogyan kell ezt a PC Companion-t telepíteni? Letölt egy fájlt, amire azt írja ki, hogy nem win32 alkalmazás...
-
wsh13
tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy Flashtool-szal frissített, root-olt Xperia Mini esetében, amennyiben szeretnék egy másik ROM-ot feltenni Flashtool-szal, SEUS-szal, vagy Wotan-nal, akkor kell e unroot-olni vagy Factory Reset-elni a telót? Esetleg mindkettő kell, vagy egyik sem kell, csak mehet fel esetleg simán az új szoft?
-
cintula187
addikt
Hali!
Másnál is folyamatosan még reinstall után is összeomlik indításkor a mediago mostanában?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Bubee82
őstag
Üdv!
Holnap én is csatlakozom a klubba
-
LSL1337
őstag
Hali, tablet fronton foglalkoztam eddig rootolással, CWM-el custom ROMokkal, xperia minim-en még nem
milyen előnyt kapok itt a ROMal?, garira ez milyen hatással van, és vissza tudom állítani majd utólag 100% gyárira a mostani beállításaimmal mondjuk?
custom ROMal gyorsabb, jobb akkuidő, etc
-
Sütemény
csendes tag
Tudom hogy kicsit off de tudtok olyan programot mondani ami lejátsza az avit és egyben a feliratot is hozzá tudom rakni?
illetve hogy nektek a teló tetején a bekapcsoló gomb körül nem recseg a telefon ha megnyomjátok? érdekes módon ha leveszem a hátlapot megszűnik.
másodszor pedig nagy örömömre nekem nagyon keveset villog a telefon nagy ritkán néha.SE Xperia mini st15i / 2.3.4 / (t-mobile )
-
JoolsNOS
veterán
-
fatal`
titán
válasz LSL1337 #2747 üzenetére
A sarkokon lévő szarokhoz elég egy egyszerű Launcher csere, nem kell másik ROM. Én is Go Launchert használok.
A bootloader nyitásával elvileg el is veszted a garit (nincs is normális főzött rom, de nem is kell szerintem). Bár ko9 azt írta, hogy vissza lehet csukni észrevétlenül.
Rootolni is lehet a bootloader nyitása nélkül, úgyhogy semmi értelmét nem látom a romokkal való bohóckodásnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest