- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Ha pcc-vel frissitem a szoftvert(előtte titanium backup-al lementek mindent memó kártyára,akkor müködni fog minden később),az lenne a hard reset?
-
JoolsNOS
veterán
válasz half333 #2099 üzenetére
Gyári appokat csak rootal lehet törölni. Leállítani taskmkillerrel lehet cuccokat. Akárki akármit mond, jó ha van. Használat után bőven 200 fölé megy a szabad mem. Nélküle mindig 150 alatt van. Nameg egyszerűbb mint menüben kikeresgetni mindent. A hard reset beállításokban lévő menüpont: gyári beáll. visszaállítás. Benne van a nevében mit takar.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bukk900
őstag
válasz half333 #2103 üzenetére
Ha a gyári alapállapotot akarod visszaállítani, azt a telefonon a beállítások/adatvédelem gyári adatok visszaállításával teheted meg, ez a hard reset.
Az xLOUD legyen bekapcsolva mikor rootolod és a .bat fájlt win7-nél rendszergazdaként futtasd, nekem így működött.JoolsNOS: nekem volt már 40 Mb alatt is a szabad memória, mégsem lassult be, a rendszer 24Mb alatt kezdi bezárni automatikusan a programokat.
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
most próbálgatom,de nem engedi rendszergazdaként futtatni,egyszerüen mikor rányomot a root-ra,kilép
-
half333
őstag
Egyszerüen bármit próbálok,nem engedi rendszergazdaként futtatni!! Unroot-nál sem müködik az xloud
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Bukk900 #2105 üzenetére
Nem sok értelme van Rendszergazdaként futtatni, mivel semmihez nem nyúl a TE asztali rendszereden. Sőt még lehet rosszabb is, mivel Rendszergazdaként a CMD alaphelye a C:\Windows\System32, nem az, ahonnan indítod.
half333: A te problémáddal még sose találkoztam, pedig nem egyszer rootoltam már a telóm, különböző fejlesztési próbálkozásaim miatt naponta újrateszem a rendszerét, és mindig rootolom. Olyan hangos a drága, hogy ma (szabadnapom van) reggel hívott valaki, és szó szerint kiugrottam az ágyból, úgy megijesztett
Viszont én nem a seria-n, és itt is linkelt rootolási eljárást használom, hanem újraírtam magamnak a batch fájlt, így frissíti magát netről az SU és a BusyBox, ráadásul a telepítő is egyszerűbb.[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
half333
őstag
ugy néz ki,mindenki más és más problémákkal küzd,nem értem,most meg helyrejött. Ha titanium backup-al lementek pl egy 2mb-os programot,a lementett adat ugyanennyit foglal?
[ Szerkesztve ]
-
DrJános
aktív tag
-
BRIKLY
veterán
Na megérkezett a drágaságom.
Úgy látom kifogtam egy jó példányt. Nem vibrál a kijelzőm. 2.3.3 van rajta. érdemes frissíteni?
Bulidszám: 4.0.A.2.377
Illetve lenne még egy kérdésem. A kijelző mennyire karcálló?
-
krokk
senior tag
nekem se vibrált amíg a 2.3.3 volt rajta. ahogy feltettem az újat már pár helyen vibrált.
szerintem ne frissíts. ill olvassad el, mi van újdonság az újban ami kell. (nekem pl a képernyőfotó lett volna csak fontos. ha tudom, hogy vibrálni fog nem frissítem)
várj egy újabbra.
de amúgy nem annyira zavaró a vibrálás.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
half333
őstag
-
Bukk900
őstag
Gratulálok hozzá!
A vibrálás csak néha, lámpafényben, kevés lux esetén jelentkezik, frissíteni érdemes, a kijelző a pólóval törölgetést bírja, a sódert nem...
Ellenben nagyon maszatolódik/zsírosodik a használattól, ezért lehelgetem, törlöm gyakran, azt bírja, viszont egy fólia ezt megoldaná.[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
Na elvileg csatoltam a jelenlegi főoldalam képét
így pár nap után ennyit sikerült összehozniTermészetesen a naptár adatokat nem jelenítem meg nem üres az alap esetben
[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
BRIKLY
veterán
válasz Bukk900 #2118 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Ismerem a vibrálást,mert a testvéremé vibrál. Engem nem zavar.
Frissítés mindig jól jöhet,hiszen azért van..
Fóliát sajnos nem kaptam,ezért kérdeztem kinek mennyire karcolódik..nyilván nem akarom dobálni,stb,csak a törölgetés, zsebberakás miatt. ha találok veszek fóliát.
Mini pro fóliája jó rá?A frissítésben mik az újítások pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz DrJános #2114 üzenetére
Őszintén? Foggalmam sincs, nem is kerestem ilyen beállítást, de az biztos, hogy alapból nem azon van
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Bukk900
őstag
A frissítés újdonságai.
-
krokk
senior tag
van külön mini fólia pár száztól 1 ezresig is.
(neten rákerestem és találtam, de még nem rendeltem, úgyhogy az enyém is fólia nélkül van még. persze még nincs egy hetes se a teló)frissítés:
3d panoráma kép
képernyő fotó
meg asszem a swipe is ezzel került be.
a többi az apróság szerintem.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
dokee78
félisten
-
ivuful
csendes tag
a t-mobilnál internetes rendelés esetén hány napon belül szállítják ki?
-
Ricardo
titán
Melyik a legfrissebb hivatalos T-mobil verzió jelenleg? nem akarom rootolni semmi flikk flakk, legyen rajta a legfrissebb.
-
JoolsNOS
veterán
válasz Bukk900 #2123 üzenetére
Nálam pontosan ugyanaz történik frissítés közben mint a videóban. Hibát ír ki. Pedig gyors a net, és nincs rajt a legújabb szoft.
Illetve nem tudja valaki, hogy dokkolót honnan lehet szerezni az OTG-hez?
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
luckyboi82
tag
Sziasztok!
Én egy fehéret rendeltem a feleségemnek B-Tel.hu oldaláról, függetlenül vette valaki még? Lenne pár kérdésem.
-
lac0211
tag
jelentem !
sikeresen tudtam frissíteni másik gépről (szintén XP)
minden hibátlanul ment ... kb 15 percbe tellett de megérteLG Arena KM900 -> Samsung Galaxy Ace -> Sony Ericsson Xperia Mini -> Samsung Galaxy S III Mini -> Samsung Galaxy S4 Mini
-
lac0211
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest