- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Tud valaki rendes programot,ami segitségével a hivó fél képét teljes képernyőre rakja,és nem huzza szét,ill. nem lesz homályos??
[ Szerkesztve ]
-
wsh13
tag
válasz dokee78 #2590 üzenetére
1. JoolsNOS: " Sziasztok! Miért van az, hogy egy külső 720p-s videó szaggat mint állat, miközben a teló is ekkora felbontású videót csinál?"
dokee78: " Mivel játszod le a videókat,mert nekem nem szaggat. "
2. Az az értelme, hogy ez egy DLNA-képes eszköz, és mint ilyen, alkalmas arra, hogy a megfelelő televízióval médialejátszóként működjön, ha éppen nincs más médialejátszó kéznél. Ha már 1 GHz-es proci van benne és Neon motor, ami a videókódolásért felelős, valamint DLNA (sőt a nagyobb tesvérein HDMI-kimenet) akkor azért egy nem túl magas bitrátájú, nyamvadt 720-as mkv lejátszása csak elvárható tőle nem?
-
Mezcal
addikt
Egy problémára figyeltem fel repülőgépes módbol kilépve nem találja meg a T Mobileos vonalat, csak újraindítás után. Pár napja csinálja ezt. Lehet a root is bekavar.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Nordik
őstag
Szándékozok beújítani egy fehér XPeria Mini-t és emiatt érdeklődnék, hogy mik azok a betegségek a telefonnál amik rontják a használhatóságot? Van egyáltalán ilyen?
-
JoolsNOS
veterán
Asszem belevágok a rootolásba. A leírásban szerepel hogy miket kell ellenőrizni: az oké. Utána ott van hogy a rootolás menete: és pl busybox telepítése. Na azt akkor maga a telepítő csinálja, vagy nekem kell manuálisan? Ha valamit elcseszek akkor seus segít? És akkor ugye gari nem ugrik?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Hurkafej
aktív tag
Vett már valaki védőfóliát a telefonhoz? Vagy szilikon tokot? Én ezt a fóliát nézttem, esetleg rendelt már ettől az eladótól valaki? [link]
-
ivuful
csendes tag
Ma megjött a mini és ment rendben minden aztán elsötétült magától a kép,s hiába töltöm a sony ericsson betöltése után nem hozza be az ablakot ahol beirhatnám a pin kódok, ezt a folyamatot ismétli állandóan.
-
ivuful
csendes tag
úgy tünik h nem akar elindulni az android rendszer
-
JoolsNOS
veterán
válasz Hurkafej #2615 üzenetére
Én ezt a tokot vettem. Nem szilikon, hanem ilyen gumi és műanyag közti átmenet. X8on szilikon van. Ez szerintem jobb. Sokkal telefonosabb fogása van, és még passzentosabb mint a szilikon.
Fóliát meg ezt vettem, de akkor még nem tudtam, hogy lesz hozzá, szóval egyenlőre azt használom.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
Igen, de nem tudni, hogy még az idén, vagy jövőre az első félévben, de mindenképpen lesz.
Nem nagyon van jobb ebben az árkategóriában. Nagyon nyomul az SE
(#2614) JoolsNOS: Ha elcseszed akkor a telefonon a gyári állapot visszaállítása segít. Nem nagyon lehet elcseszni, mondjuk nekem először belefagyott a PC-n a parancssor ablak, de másodszorra megcsinálta, csak utána a PCC nem ismerte fel médiaátvitelben a telefont ezért kellett factory resetet csinálnom, azóta viszont minden rendben van.
Én ko9 fórumtárs scriptjét használtam (ezúton is köszönöm), ott annyit kellett utána pluszban csinálni, hogy a busybox telepítőjét el kellett indítani (appok között van), de ez sem kötelező csak megkönnyíti a dolgokat és a BusyBox a marketről is telepíthető.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Elég idegesítő, hogy a go locker mellett használja a gyárit is, amit nem tudok kikapcsolni. Ki lehet valahogy?
-
ko9
addikt
válasz JoolsNOS #2614 üzenetére
Van egy extrém egyszerű módszer Rootolni: Íme.
Letöltöd, elindítod (szükség esetén telepíted a mellette lévő drivereket), rákattintasz a Root módra, elindítja a szkriptet, a telefon nem sokkal később újraindul, és rootolva is vagy.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz JoolsNOS #2622 üzenetére
Nem kell, ebbe a csomagba ott a drivertelepítő is, azt felrakod, elég. Ez sokkal egyszerűbb/jobb módszer szerintem. Mellesleg frissebb is, mert lett frissítve a zergRush szkripten, és az első HSZ-ben lévőn a régi van még.
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Egy vállalkozó független, nyitott bootloaderes Mini (ST15i) tulaj tudna nekünk segíteni Kerneltesztelésben?
-
ko9
addikt
Ha "Bootloader Unlock Allowed: Yes"-es a telója, onnan ki lehet nyitni, és visszazárni észrevétlenül.
-
JoolsNOS
veterán
Ebből a listából tényleg minden törölhető?
Miért van két részre szedve?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
fatal`
titán
válasz JoolsNOS #2630 üzenetére
Az alsó rész törölhető biztonságosan elvileg.
Azért valaki lefordíthatná rendesen, mert a google translate igen vicces.
Home.apk --- alapértelmezett kezdőlap rakétaindító (csak akkor távolítsd el ha tettél fel másikat helyette)
Főként ezen röhögtem halálra magam, hogy launchert rakétaindítónak fordítja.
-
ko9
addikt
válasz dokee78 #2634 üzenetére
Jaja ezt én is észrevettem. Widgetlockernél napi 1-2szer ugrott elő, Go Lockernél, majdnem minden második alkalomnál... Keresek rá valami megoldást.
-
JoolsNOS
veterán
Az fasza mert kapásból a felső kettőt kitöröltem. Azért egy olyan címszó alatti listát, hogy biztonságosan törölhető, nem azokkal kéne kezdeni amiket nem szabad
Most akkor lesz valami gáz, hogy azokat kitöröltem?Illetve tudom pótolni?
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz JoolsNOS #2638 üzenetére
Azokat is el lehet távolítani, nem lesz vele semmi baj, ha kitörlöd.Bár nem tudom mi az a kettő
Ja az elsőtől baj lehet, pl ha fülesen akarod a gombot használni. Valakit kérj meg, hogy rakja fel.
Sztrego: Go Locker témáját hogy a viharba tudom állítani? Felraktam egyet, nem tetszik, és vissza akarom rakni az alapra, de nem találom hol
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz JoolsNOS #2638 üzenetére
A felsőben is van, ami törölhető. Válogatni kell, legalábbis ahogy nézem.
Amíg a beállítások menüt eléred, semmi gond nincs, mert a factory reset visszarak mindent.
Amit egyedül észrevettem, hogy a SU is ottmaradt, tehát előtte (ha tudod) érdemes unrootolni a telót, mielőtt reseteled, bár igazából tökmindegy.
A felsőben pl. benne van a szervíz menü is, ami nem hinném, hogy biztonságosan törölhető, meg a hardver réteg sem.
LocalContacts.apk --- telefonos kapcsolatok
MtpAppGB.apk --- Media Transfer Protocol (MTP)No és persze ezek sem törölhetőek szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Ha valaki tud valami megoldást a go locker vs gyári locker témában, az ne tartsa magában
-
ko9
addikt
Ki lehet venni, a Framework-res.apk módosításával, csak akkor nagy valószinűséggel FC-zni fog a com.system... Ennyit meg nem ér.
-
JoolsNOS
veterán
Valamit sikerült letörölnöm, amit nem kéne. Semmit nem tudok letölteni Se böngészőből, se marketról.
Ha lehet az első hszből vegye ki az illetékes a linket és rakjon be egy olyat ami nem szopatja meg az embert. Persze az én hibám is, mert jobban figyelhettem volna, de lehetne egyértelműbb az a lista.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest